Arkadaşlar. Ben Birşey Eklemek istiyorum siteme. Ama bir türlü google aramalarım sonuç vermedi ve sizlere danışmak istedim istediğim şey
Tasarlanmış Şablon'a Yazı Girerek BBCode Oluşturma
Acıklama: Yani bir BBCode Tablosu Oluşturdum kendim diyelim ve üyem onun içine bilgi girecek alanları dolduracak sistem ona bir kod verecek ve bana bu kodu gönderecek
Bunu Yapma Şansım veya internet üzerinde bir modül eklenti bir javascript varmıdır.
Bilginiz varsa Cevaplarsanız Sevinirim.
Sanırım Acıklayıcı bir Soru Olmuştur. Teşekkürler.
En son genc-tube tarafından 07.05.2014 22:58:52 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Herneyse.
Ben Vazgeçtim Cok Karışık Olacağından Üyeyi Sıkacak Diye Düşündüm.
Eğer Yapmak isteyen olursa
teamopolis.com/tools/bbcode-table-generator.aspx
diye bir websitesi buldum burdaki verileri çekip biraz uğraşmak gerekli gerekli modül'u elde etmek amaçı için.
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.