Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj05.06.2014, 10:35 (UTC)    
Mesaj konusu: Son Teknoloji Uzmanı Xperia Z2!



Gelişen teknolojiyi göz önüne alırsak Sony isminden Xperia ürünleriyle oldukça fazla söz ettirmeye başladı. Yeni ürettiği modeli Xperia Z2 modelinde yeni tasarıma ve özelliklere çok önem gösterdiğini bu ürünüyle belli etmiş oldu. Cep telefonu piyasasında çoğu zaman inişli çıkışlı zamanları olsada bu modeliyle isminden oldukça söz ettireceğe benziyor.

Xperia Z2 özelliklerinde çok iddialı olduğunu gösteren Sony cep telefonu piyasasındaki düşen yerini geri kazanabilecek gibi gözüküyor. İleri teknolojide çıkan parçalarda özellikle birisi var ki oldukça fazlasıyla dikkat çekiyor. Kamerası 20.7 Mp kamerasıyla müşterilerini fazlasıyla şaşırtan Sony bu konuda oldukça iddialı olacağınıda göstermiş oldu. Fotoğraf çekmeyi seviyorsnız ve çokça fotoğrafınız olsun istiyorsanız bu ürünün kamerasıyla güzel anılarınızı yakalayabilirsiniz. Z2 Xperia sırf kamerasıyla değil ekran boyutu olarak da müşterilerine oldukça fazla seyir hali verecek gibi duruyor. 5.2" inç boyutundaki HD FULL TRILUMINOS ekranı ile müşterilerine oldukça güzel görüntüler sağlıyor. Kayıtlarında 4K çözünürlüğüde sağlayan cihazda hemen hemen son teknoloji olarak yok yok gibi gözüküyor. Bu cihazın en büyük hedefi Sony Xperia adını kalıcı olarak kazımak olsa gerek. Cihazın satışında Avea liderlik etmekte olup, tarifelerinde, paketlerinde ve kampayanlarında kararlı şekilde satmakta görünüyor. Cİhazın ne kadar kaliteli olduğuna dair bir önceki ürününü kullananlardan tecrübeye dair bilgilerini sorgulamalarını ve sağlamlığının ne kadar belirgin olduğunuda öğrenebilirler.Cihaz içerisinde uzunca bir zaman yer sağlayacak gibi duran bu ürün için Sony oldukça fazla çaba sarfetmiş ve üzerinde ki kullanımı hakkında birden çok deneyim sağlamışlar.

Bu cihaza sahip olarak dilediğiniz gibi 20.7mega pixel kamerasıyla çok canlı ve kaliteli fotoğraflar çekebilir, 4K teknoloji ile oluşan video desteği kaliteli videolar çekebilir ve ekran kalitesi büyüklüğüyle seyrine doyamadığınız filmlerinizi dizilerinizi izleyebilirsiniz. Adından uzunca zaman söz ettirecek olan Sony Xperia Z2 için yaşacağınız tecrübeleri göz önünde bulundurursak kullanım keyfi oldukça fazla olacaktır.
______________
-----------------------bAbA hArmAn ---------------
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu