Yazar |
Mesaj |
-

konumuz-islam
Aktif Üye
|
04.07.2014, 14:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
 |
-

cryengine3
Uzman Üye
|
04.07.2014, 14:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bir a.s bari yazsaydın upuzun selâm verdim 2 defa. |
|
↑
|
|
 |
-

konumuz-islam
Aktif Üye
|
04.07.2014, 14:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
 |
-

cryengine3
Uzman Üye
|
04.07.2014, 15:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
konumuz-islam yazmış: Ve Aleyküm Selam Hocam kusura bakmayın hakkınızı helal edin oruç yordu biraz Tekrar Özür Dilerim.
Allah kabul etsin. Ben şakasına dedim. Hakkım helâl siz de helâl edin  |
|
↑
|
|
 |
-

konumuz-islam
Aktif Üye
|
04.07.2014, 15:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
 |
-

konumuz-islam
Aktif Üye
|
06.07.2014, 11:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
 |
-

dizayn-51
Acemi Üye
|
06.07.2014, 11:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tasarım Çok Güzel fakat arka plan resmini kendine uygun birşey koy |
|
↑
|
|
 |
-

agasu06
Uzman Üye
|
06.07.2014, 11:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Selamun Aleyküm kardeşim, sitenin tasarımı güzel fakat önceki tasarım daha hoş duruyordu bence sitende.Neyse başarılar dilerim,hayırlı Ramazanlar..______________ • 2014 Bedava-Sitem.com Örnek Siteler Yarışması 18. Örnek Site: Agasu06
• 2014 Bedava-Sitem.com Örnek Siteler Yarışması 14. Örnek Site: FutbolHaberleriniz06
 |
|
↑
|
|
 |
-

konumuz-islam
Aktif Üye
|
06.07.2014, 11:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
dizayn-51 yazmış: Tasarım Çok Güzel fakat arka plan resmini kendine uygun birşey koy |
|
↑
|
|
 |
-

konumuz-islam
Aktif Üye
|
06.07.2014, 11:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
agasu06 yazmış: Selamun Aleyküm kardeşim, sitenin tasarımı güzel fakat önceki tasarım daha hoş duruyordu bence sitende.Neyse başarılar dilerim,hayırlı Ramazanlar.. |
|
↑
|
|
 |
-

cryengine3
Uzman Üye
|
06.07.2014, 12:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Hemen değerlendireyim ciğerim;
1. blogdaki "Harama Nazar Etmeyin" kısmında tek göz var o iki göz olmalı. Çünkü tek gözü illüminaticiler kulllanır biz onlara benzemeyelim.
2.si alt kısımdaki altbilgi reklâmının yazıdan dolayı taştığı (farklı çözünürlüklerde de bozulduğu görülüyor. width kısmına min-width olarak düzeltirsen sorun kalmaz.
3.İslâmı temsilen bir site olduğundan çok çok güzel olmasını beklerim. İslâmi yeşili sık kullanmanı ve kesin sert hükümler yerine islâmiyete ısındıracak konulara yer vermelisin.
4. Blogdaki resimler blog ana resminden farklı olarak küçültülmüş olmalı çünkü büyük resim küçük ebatta açıldığında kareli kareli çıkıyor.
5. Üst sancak afişinde Allah lafsını koymuşsun. Bence hem Allah(c.c), Hem Muhammed(s.a.v) hem Edeb yahu tarzı lafzlarla doldurmanı güzel bir afiş sancak resmi hazırlamanı isterim.
6. İtalik yazıların noktasal değerleri küçük olduğundan yine kareli kareli gözüküyor. Bunun yerine düz yazı tipi veya biraz daha büyük yazıtipi çeşidi kullanılabilir.
Hayırlı Ramazanlar  |
|
↑
|
|
 |
-

Psd-tasarim
Acemi Üye
|
06.07.2014, 12:13 (UTC) Mesaj konusu: :) |
|
|
Birşey sorucamda 468x60 reklam alanı için birisi birisinin sitesini kapattırıyorsa ben o varlığı anlıyamam . Başarılar kardeşm |
|
↑
|
|
 |
-

konumuz-islam
Aktif Üye
|
06.07.2014, 12:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
 |
-

konumuz-islam
Aktif Üye
|
06.07.2014, 12:15 (UTC) Mesaj konusu: Re: :) |
|
|
Psd-tasarim yazmış: Birşey sorucamda 468x60 reklam alanı için birisi birisinin sitesini kapattırıyorsa ben o varlığı anlıyamam . Başarılar kardeşm |
|
↑
|
|
 |
-

cryengine3
Uzman Üye
|
06.07.2014, 12:22 (UTC) Mesaj konusu: Re: :) |
|
|
konumuz-islam yazmış: Psd-tasarim yazmış: Birşey sorucamda 468x60 reklam alanı için birisi birisinin sitesini kapattırıyorsa ben o varlığı anlıyamam . Başarılar kardeşm
Arkdaşımız haklıydı yapmamam gerekirdi...
O zaman şikayetini geri aldığını tekrar Tarık Bey'e bildirmelisin. Ben bu durumda yardım edesim gelmiyor. |
|
↑
|
|
 |
|