Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj25.07.2014, 13:26 (UTC)    
Mesaj konusu: "yapamıyorsanız işi bırakacaksı

yahu konu yeri açtınız bari isteklere saygı duyun herkesin dediği şeylerin birini bile yapmıyorsunuz. he ama biri forumda üyelik nasıl olur diye soruyor siz bir amelenin yaptığı scriptin linkini yolluyorsunuz adam sizden bedava-sitem'den kendi şahsi sitesine istiyor sizin yaptığınız ordan burdan toplamak madem ücretsiz kod bilgisi gerektirmiyor yazısını yazdınız gerekçelerini yerine getirin. he sorum şu bu algoritmayı yazan arkadaşa söylüyorum neyin kafası bu her bir yoruma 5 dakika sınır koyup o da yetmiyormuş gibi güvenlik kodu koymak neyinize sizin insanı amele gibi çok güzel oynatmayı biliyorsunuz. düzeltin şimdi onu hadi bakalım madem istediğimiz yapıyorsunuz yapın ben ne güzel başlık açacaktım yorum yaz ekstrasını ekleyecektim "isim" bölümünü "kullanıcı adı" yazacaktım "mesaj" yazan kısıma ise "içerik" gibi birşeyler yazacaktım çok güzel de tutacaktı. ama size ne demi bundan siz yazın kodu yazın kodu satırlarca şu an bu site deneme için yapılmış indexlerden farkı yok tek tek hepsi deneme sayfaları buranın bakın ben de deneme yazısı yazdım işte makale okursanız artık.
______________
ictinab'da yetkili kişi
Mesaj25.07.2014, 13:58 (UTC)    
Mesaj konusu:

Keşke ne istediğini daha düzgün ve sade bir şekilde anlatabilsen.
Tepki gösterdiğin şey muhtemelen ekstralar konusunda istediğin yenilikler için sana gösterilen yollar. Ancak bunu öyle bir şekilde anlatmışsın ki iki defa okusak yine tam anlaşılmıyor.
Mesaj25.07.2014, 14:20 (UTC)    
Mesaj konusu:

bir ekstra yapıp üstünde fazla durmamalarına sinirliyim sadece hem de istediğim şey şu yorum yazıyorum mesela sonra karşıma dang diye güvenlik duvarıyla karşılaşıyorum o yetmiyormuş gibi bir de 2. yorum atmam gerektiğinde 5 dakika beklemem gerekiyor. saçma bir sistem kurup şirketmiş diye geçinmek olmuyor böyle.
______________
ictinab'da yetkili kişi
Mesaj25.07.2014, 14:34 (UTC)    
Mesaj konusu:

Güvenlik duvarından kastın yorumu gönderirken girilen kod ekranı sanırım. 5 dakika aralık ile o güvenlik duvarı olmazsa sitenin yorum yapılan her sayfasını spam kaplar. Günde yüzlerce yorum gelir ve hepsi muhtemelen spam olarak gelir.
Bence şikayet ettiğin şey bu sistem için en doğru şeylerden birisi.
Mesaj25.07.2014, 20:40 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bence 5. dk uyarısı kod olayında olduğu gibi site yöneticileri için etkisiz hale getirilebilir. Yani sitemde 5-6 oru aynı anda sorulmuş olabilir ve bne hepsine tek tek cevap verebilmek için 6x5'ten yarım saat beklemek zorundayım. Biraz anlamsız Smile
______________
Mesaj25.07.2014, 20:45 (UTC)    
Mesaj konusu:

Ddos saldırıları ve bazı attackerların yazdığı kodlarla yorumuna binlerce yorum atılır. Teker teker uğraşırsın silmeye onu geçtim sistemi yavaşlatır.
Buradaki her uygulama kullanıcı kolaylıgı ve bedava-sitem çıkarları içindir.
İyi forumlar.
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu