Yazar |
Mesaj |
-

tasarimarsivibs
Aktif Üye
|
27.07.2014, 08:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
webeveyn yazmış: Bir şey acayip bir şekilde kafama takıldı . Mesela temayı blue-turk entegre ediyor ... Malum tabiki linkini koyucak bu adam çünkü uğraştı entegresini yaptı ... Ama siz sadece paylaştığınız için '' Paylaşan : TasarımArsivBs '' diye linkinizi koyuyorsunuz... Bence çok yanlış ... Sonuçta sadece paylaşıyorsunuz tasarımda ne emeğiniz olabilir ? Kusura bakmayın yanlış da anlamayın bu benim şahsi görüşüm ama gerçek bu .
Blue-Turk'de Biliyo Biz Ortak Gibiyiz O Yaptığı Entegreleri Veriyo Bize Bizde Hepsini Yayınlıyoruz
Ortak Gibi Bişeyiz Ondan
Oda Biliyo !
@psd-turkey Yorumun İçin Teşekkürler |
|
↑
|
|
 |
-

webeveyn
Uzman Üye
Konum: 2015'te açıklanan örnek siteler yarışması 2. si . (Buradayız : hkirsan.com )
|
27.07.2014, 09:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tasarimarsivibs yazmış: webeveyn yazmış: Bir şey acayip bir şekilde kafama takıldı . Mesela temayı blue-turk entegre ediyor ... Malum tabiki linkini koyucak bu adam çünkü uğraştı entegresini yaptı ... Ama siz sadece paylaştığınız için '' Paylaşan : TasarımArsivBs '' diye linkinizi koyuyorsunuz... Bence çok yanlış ... Sonuçta sadece paylaşıyorsunuz tasarımda ne emeğiniz olabilir ? Kusura bakmayın yanlış da anlamayın bu benim şahsi görüşüm ama gerçek bu .
Blue-Turk'de Biliyo Biz Ortak Gibiyiz O Yaptığı Entegreleri Veriyo Bize Bizde Hepsini Yayınlıyoruz
Ortak Gibi Bişeyiz Ondan
Oda Biliyo !
@psd-turkey Yorumun İçin Teşekkürler
Sen Benim Demek İstediğimi Anladın da Neyse ... Ben burada emekten bahsediyorum sen ortağız diyosun ... iyi ortaksan ... AllahAllah Ya______________
|
|
↑
|
|
 |
-

tasarimarsivibs
Aktif Üye
|
27.07.2014, 10:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Sen Benim Demek İstediğimi Anlamadın Yeter Artık Uzatma |
|
↑
|
|
 |
-

tasarimarsivibs
Aktif Üye
|
27.07.2014, 11:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
 |
-

tasarimarsivibs
Aktif Üye
|
28.07.2014, 11:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
 |
-

tasarimarsivibs
Aktif Üye
|
30.07.2014, 20:22 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Yeni Tasarım'a Geçtik |
|
↑
|
|
 |
-

tasarimarsivibs
Aktif Üye
|
30.07.2014, 21:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Konumuzu Düzenlediği İçin @cryengine'ye Sonsuz Teşekkürler  |
|
↑
|
|
 |
-

webeveyn
Uzman Üye
Konum: 2015'te açıklanan örnek siteler yarışması 2. si . (Buradayız : hkirsan.com )
|
31.07.2014, 09:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Diğer başlıkta değerlendirmiştim burda da extra bir değerlendirme yapayım ;
Öncelikle orada da belirttiğim gibi tasarım size ait değil ve siz tasarım sitesisiniz . Birde bu tasarım sola dayalı duruyor ortalayabilirsen ortala . Alttaki blog konu başlığı başlıklı blog kutuları boş oraları bir doldur istersen . Alttaki Popüler tasarımlar yeri de boş oralara da bi el atarsan iyi olur.Tasarımın menüsünün yanındaki sosyal ağ ikonları direk sosyal ağ sitesine gidiyor , sayfa açıp kendi linkinizi verirseniz iyi olur . Son olarak faviconunuz yok onuda ekleseniz hoş bir görünüm olur.
Değerlendirme : 4/10______________
|
|
↑
|
|
 |
-

tasarimarsivibs
Aktif Üye
|
31.07.2014, 09:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
webeveyn yazmış: Diğer başlıkta değerlendirmiştim burda da extra bir değerlendirme yapayım ;
Öncelikle orada da belirttiğim gibi tasarım size ait değil ve siz tasarım sitesisiniz . Birde bu tasarım sola dayalı duruyor ortalayabilirsen ortala . Alttaki blog konu başlığı başlıklı blog kutuları boş oraları bir doldur istersen . Alttaki Popüler tasarımlar yeri de boş oralara da bi el atarsan iyi olur.Tasarımın menüsünün yanındaki sosyal ağ ikonları direk sosyal ağ sitesine gidiyor , sayfa açıp kendi linkinizi verirseniz iyi olur . Son olarak faviconunuz yok onuda ekleseniz hoş bir görünüm olur.
Değerlendirme : 4/10
Öncelikle Değerlendirmeniz İçin Teşekkürler
Tasarım Sola Dayalı Değil Tam Ortada Duruyor Sizde Bir Sorun Olabilir Blog Yazıları , Popüler Tasarımlar VS İleriki Zamanlarda İnşAllah Dolduralacak  |
|
↑
|
|
 |
-

webeveyn
Uzman Üye
|
31.07.2014, 09:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tasarimarsivibs yazmış: webeveyn yazmış: Diğer başlıkta değerlendirmiştim burda da extra bir değerlendirme yapayım ;
Değerlendirme : 4/10
Öncelikle Değerlendirmeniz İçin Teşekkürler
Tasarım Sola Dayalı Değil Tam Ortada Duruyor Sizde Bir Sorun Olabilir Blog Yazıları , Popüler Tasarımlar VS İleriki Zamanlarda İnşAllah Dolduralacak |
|
↑
|
|
 |
-

webeveyn
Uzman Üye
|
31.07.2014, 09:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
 |
-

tasarimarsivibs
Aktif Üye
|
31.07.2014, 10:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Büyük İhtimalle Sizin Ekran Boyutunuz'dan Kaynaklanıyor Çok Büyük Sorunu Düzeltmeye Çalışıyorum |
|
↑
|
|
 |
-

webeveyn
Uzman Üye
|
31.07.2014, 10:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tasarimarsivibs yazmış: Büyük İhtimalle Sizin Ekran Boyutunuz'dan Kaynaklanıyor Çok Büyük Sorunu Düzeltmeye Çalışıyorum
Demekki Full Hd Monitörlerde Böyle______________
|
|
↑
|
|
 |
-

tasarimarsivibs
Aktif Üye
|
31.07.2014, 17:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
webeveyn yazmış: tasarimarsivibs yazmış: Büyük İhtimalle Sizin Ekran Boyutunuz'dan Kaynaklanıyor Çok Büyük Sorunu Düzeltmeye Çalışıyorum
Demekki Full Hd Monitörlerde Böyle
Hayır Anlatamadım Benim Ekran Boyutum 1366X726'mı Ne Tam Hatırlamıyorum Benimki Küçük Olduğu İçin Normal Görünüyo Diğer Ekranlardada Öyle Olur Sandım Meğerse Öyle Değilmiş Büyük Ekranlarda Öyle Görünmüyor Onu Anlatmaya Çalıştım  |
|
↑
|
|
 |
-

ibrahmgun
Uzman Üye
|
31.07.2014, 18:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ZippyFm'in değerlendirmesinde tasarımın ücretsiz ve entegreli oldugun söylemiştiniz. Fakat tasarım çalıntı çıktı. Bakın bu işte bir bit yeniği var söyliyeyim. Ama ben olayı çözüp supporta bildirdim zaten. Tasarımlarınız güzel fakat site tasarımınız hoşuma gitmiyor Değerlendirme : 2/10 |
|
↑
|
|
 |
|