Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj27.07.2014, 08:10 (UTC)    
Mesaj konusu:

webeveyn yazmış:
Bir şey acayip bir şekilde kafama takıldı . Mesela temayı blue-turk entegre ediyor ... Malum tabiki linkini koyucak bu adam çünkü uğraştı entegresini yaptı ... Ama siz sadece paylaştığınız için '' Paylaşan : TasarımArsivBs '' diye linkinizi koyuyorsunuz... Bence çok yanlış ... Sonuçta sadece paylaşıyorsunuz tasarımda ne emeğiniz olabilir ? Kusura bakmayın yanlış da anlamayın bu benim şahsi görüşüm ama gerçek bu .

Blue-Turk'de Biliyo Biz Ortak Gibiyiz O Yaptığı Entegreleri Veriyo Bize Bizde Hepsini Yayınlıyoruz

Ortak Gibi Bişeyiz Ondan

Oda Biliyo !

@psd-turkey Yorumun İçin Teşekkürler
Mesaj27.07.2014, 09:59 (UTC)    
Mesaj konusu:

tasarimarsivibs yazmış:
webeveyn yazmış:
Bir şey acayip bir şekilde kafama takıldı . Mesela temayı blue-turk entegre ediyor ... Malum tabiki linkini koyucak bu adam çünkü uğraştı entegresini yaptı ... Ama siz sadece paylaştığınız için '' Paylaşan : TasarımArsivBs '' diye linkinizi koyuyorsunuz... Bence çok yanlış ... Sonuçta sadece paylaşıyorsunuz tasarımda ne emeğiniz olabilir ? Kusura bakmayın yanlış da anlamayın bu benim şahsi görüşüm ama gerçek bu .

Blue-Turk'de Biliyo Biz Ortak Gibiyiz O Yaptığı Entegreleri Veriyo Bize Bizde Hepsini Yayınlıyoruz

Ortak Gibi Bişeyiz Ondan

Oda Biliyo !

@psd-turkey Yorumun İçin Teşekkürler

Sen Benim Demek İstediğimi Anladın da Neyse ... Ben burada emekten bahsediyorum sen ortağız diyosun ... iyi ortaksan ... AllahAllah Ya

Mesaj27.07.2014, 10:44 (UTC)    
Mesaj konusu:

Sen Benim Demek İstediğimi Anlamadın Yeter Artık Uzatma
Mesaj27.07.2014, 11:18 (UTC)    
Mesaj konusu:

Sitemize ZippyFM Eklendi : http://tasarimarsivibs.tr.gg
Mesaj28.07.2014, 11:07 (UTC)    
Mesaj konusu:

Sitemiz : http://tasarimarsivibs.tr.gg/

RADYO VAR !
Mesaj30.07.2014, 20:22 (UTC)    
Mesaj konusu:

Yeni Tasarım'a Geçtik
Mesaj30.07.2014, 21:01 (UTC)    
Mesaj konusu:

Konumuzu Düzenlediği İçin @cryengine'ye Sonsuz Teşekkürler Smile
Mesaj31.07.2014, 09:30 (UTC)    
Mesaj konusu:

Diğer başlıkta değerlendirmiştim burda da extra bir değerlendirme yapayım ;

Öncelikle orada da belirttiğim gibi tasarım size ait değil ve siz tasarım sitesisiniz . Birde bu tasarım sola dayalı duruyor ortalayabilirsen ortala . Alttaki blog konu başlığı başlıklı blog kutuları boş oraları bir doldur istersen . Alttaki Popüler tasarımlar yeri de boş oralara da bi el atarsan iyi olur.Tasarımın menüsünün yanındaki sosyal ağ ikonları direk sosyal ağ sitesine gidiyor , sayfa açıp kendi linkinizi verirseniz iyi olur . Son olarak faviconunuz yok onuda ekleseniz hoş bir görünüm olur.

Değerlendirme : 4/10

Mesaj31.07.2014, 09:43 (UTC)    
Mesaj konusu:

webeveyn yazmış:

Öncelikle orada da belirttiğim gibi tasarım size ait değil ve siz tasarım sitesisiniz . Birde bu tasarım sola dayalı duruyor ortalayabilirsen ortala . Alttaki blog konu başlığı başlıklı blog kutuları boş oraları bir doldur istersen . Alttaki Popüler tasarımlar yeri de boş oralara da bi el atarsan iyi olur.Tasarımın menüsünün yanındaki sosyal ağ ikonları direk sosyal ağ sitesine gidiyor , sayfa açıp kendi linkinizi verirseniz iyi olur . Son olarak faviconunuz yok onuda ekleseniz hoş bir görünüm olur.

Öncelikle Değerlendirmeniz İçin Teşekkürler

Tasarım Sola Dayalı Değil Tam Ortada Duruyor Sizde Bir Sorun Olabilir Blog Yazıları , Popüler Tasarımlar VS İleriki Zamanlarda İnşAllah Dolduralacak Smile
Mesaj31.07.2014, 09:47 (UTC)    
Mesaj konusu:

tasarimarsivibs yazmış:
webeveyn yazmış:

Öncelikle Değerlendirmeniz İçin Teşekkürler

Tasarım Sola Dayalı Değil Tam Ortada Duruyor Sizde Bir Sorun Olabilir Blog Yazıları , Popüler Tasarımlar VS İleriki Zamanlarda İnşAllah Dolduralacak Smile

Başarılar Smile Size Resim Linkini Atayım 1 Dk Smile

Mesaj31.07.2014, 09:50 (UTC)    
Mesaj konusu:

webeveyn yazmış:

Mesaj31.07.2014, 10:23 (UTC)    
Mesaj konusu:

Büyük İhtimalle Sizin Ekran Boyutunuz'dan Kaynaklanıyor Çok Büyük Sorunu Düzeltmeye Çalışıyorum
Mesaj31.07.2014, 10:34 (UTC)    
Mesaj konusu:

tasarimarsivibs yazmış:
Büyük İhtimalle Sizin Ekran Boyutunuz'dan Kaynaklanıyor Çok Büyük Sorunu Düzeltmeye Çalışıyorum

Demekki Full Hd Monitörlerde Böyle

Mesaj31.07.2014, 17:53 (UTC)    
Mesaj konusu:

webeveyn yazmış:
tasarimarsivibs yazmış:

Demekki Full Hd Monitörlerde Böyle

Hayır Anlatamadım Benim Ekran Boyutum 1366X726'mı Ne Tam Hatırlamıyorum Benimki Küçük Olduğu İçin Normal Görünüyo Diğer Ekranlardada Öyle Olur Sandım Meğerse Öyle Değilmiş Büyük Ekranlarda Öyle Görünmüyor Onu Anlatmaya Çalıştım Smile
Mesaj31.07.2014, 18:03 (UTC)    
Mesaj konusu:

ZippyFm'in değerlendirmesinde tasarımın ücretsiz ve entegreli oldugun söylemiştiniz. Fakat tasarım çalıntı çıktı. Bakın bu işte bir bit yeniği var söyliyeyim. Ama ben olayı çözüp supporta bildirdim zaten. Tasarımlarınız güzel fakat site tasarımınız hoşuma gitmiyor Değerlendirme : 2/10
Önceki mesajları göster: