Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj13.08.2014, 10:41 (UTC)    
Mesaj konusu:

Şimdilik idare eder sanırsam Smile

Mesaj13.08.2014, 17:50 (UTC)    
Mesaj konusu:

Fotoğraf video vb. bölümlerde içerik paylaşımı konu çeşitliliğinden dolayı sıkıntılı olduğu için sadece kendime ait olanları ekleyeceğim. Yeni bir bölüm daha ekledim. İsmi Play Store . Bu bölümde kendim de kullandığım ve ya popüler olan veyahut işinize yarayacak kaliteli, kullanışlı program, uygulama, oyun gibi içerikler olacak. İçerik düzeni için bütün içerikleri Blog da yayınlamayı düşünüyorum. Yani tüm içeriklere kategorilerden ulaşabileceğiniz gibi sadece blogdan da ulaşabileceksiniz. Genel tasarımı düzenlemeye ve içerik eklemeyi kolaylaştırmaya çalışıyordum.Hemen hemen bitti sayılır.Tamamen bitince inşallah Seri içeriklerle karşınızda olacağız . Takipte kalınız.
Mesaj13.08.2014, 18:23 (UTC)    
Mesaj konusu: Başarılar

Başarılar!:.

E-mail:
index( at )vosa.esy.es
index( at )vosa.url.ph
Mesaj13.08.2014, 21:26 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: Başarılar

var-olmayi-sorgulayan-adam yazmış:
Başarılar!:.
Teşekkürler Smile
Mesaj14.08.2014, 19:21 (UTC)    
Mesaj konusu:

Yeni yazım :
Divan Edebiyatı'nın incelikleri ve Güzellikleri
Değerlendirmelerinizi bekliyoruz Smile
Mesaj15.08.2014, 01:57 (UTC)    
Mesaj konusu:

Güzel bir paylaşım yapmışsın Wink Kelp olayını hoca anlattığı gün Hallâc-ı Mansûr'un öldürülmesini anlatmıştı. Aklıma o geldi .Meşhur ene'l-hak olayı. Ene'l hak demek ben hakkım demek diye çeviriliyor haşa .. Fakat Mansûr'u bunu söylediği için öldüren bilmişler(!) ene alel hak'kın devşirilmiş hali olduğunu bilmiyorlardı.. Sayısalcı olmama rağmen edebiyata ilgim hep vardır. Yazını da okuyunca hiddetlendim birden Smile
Mesaj15.08.2014, 03:30 (UTC)    
Mesaj konusu:

@ibrahmgun Evet.Sıra inşallah onlara da gelir de anlatırız bildiğimiz kadarıyla Smile
Mesaj15.08.2014, 11:27 (UTC)    
Mesaj konusu:

Yeni İçerikler :
Yeni eklediğim kendime ait fotoğraflarıma buradan bakabilirsiniz :
Çekimlerim

Şimdilik 3 mobil uygulama eklediğimiz Play Store bölümümüz : Play Store

Fotoğraflarım hakkında güzel çekmişsin, olmamış vb. yorumlarınızı bekliyorum Smile
Mesaj17.08.2014, 11:24 (UTC)    
Mesaj konusu:

Şu fotoğraflara bir değerlendirme yaparsanız sevinirim Smile : http://700pixel.tr.gg/%C7ekimlerim.htm

Not: Slider hariç hepsi kendi çekimimdir.

Mesaj17.08.2014, 11:32 (UTC)    
Mesaj konusu:

Başarılar kardeşim MaşAllah çok güzel ilerliyorsun Wink
Mesaj17.08.2014, 11:35 (UTC)    
Mesaj konusu:

@agasu06 teşekkürler kardeşim.Fotoğraflarım hakkında da yorumunu almak isterim.Güzel çekmişsin olmamış şöyle çeksen daha güzel olur gibisinden Smile
Mesaj17.08.2014, 11:40 (UTC)    
Mesaj konusu: -

Güzel çalışılmış bir site olmuş . Sizden ara ara yardım istebilirmiyiz.
Mesaj17.08.2014, 11:42 (UTC)    
Mesaj konusu:

@SohbetsizsinizSohbet teşekkürler Smile .Bilgimin yettiği kadarıyla yardımcı olurum.Özel mesaj da atabilirsiniz
Mesaj17.08.2014, 11:51 (UTC)    
Mesaj konusu:

Çekimler de çok güzel birkaçı gerçekten profesyonel olmuş.Rize gibi bir yerde yeşillik resmi çekmemek olmazdı zaten.Özet olarak çok güzel çekimler, inşAllah devamı gelir Smile
Mesaj17.08.2014, 11:56 (UTC)    
Mesaj konusu:

@agasu06 Teşekkürler kardeşim sağolasın Elimde çok daha fotoğraf var da üşenmesem eklerim Smile Senin de blog yazılarının devamını bekliyorum inşallah