Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj19.08.2014, 18:14 (UTC)    
Mesaj konusu: Derin Çizgi | Yazar Kadrosu




Önsöz

Tarihin kadim çizgilerini çizmek bir zamanlar paşaların, devlet adamlarının, ve akademisyenlerin işiydi. Doğrular yazılır, doğrular çizilir, topluma verilen dipnotlar tartışmasız, emsalsiz sunulur ve güven temin ederdi. Öyle görünüyor ki artık bu gençlerin omuzlarında taşıması gereken bir yük haline geldi. Güvenilir kaynak, güvenilir bilgi, güvenilir kalemler.. Herkesin yorumuna açık, tartışmalı bir hal aldı. Bizim görevimizi icra etmemiz ise işte tam bu noktada başlıyor. Tarihe ve gündeme çizilecek derin çizgiyi çizmeye geldik. Ses getirdik. Forum çalışmalarımızdan sonra şimdi daha büyük işler için, küçük adımlarımızdan birini atıyoruz.

Bizimle Çalışmak İsteyenler

Bizim bir sloganımız var;
-Arkamızda durmayın, bizlere yetişemeyebilirsiniz.
-Önümüzde durmayın, yolunuzu kaybedebilirsiniz.
-Yanımızda olun ve destek olun, işte o zaman büyüyebiliriz.

Bu mantık doğrultusunda, bizimle birlikte çalışmak isteyen her vatan sevdasını göğsünde taşıyan, kalemine güvenen, yada kendini geliştirmek isteyen genç kardeşlerimize kapımız açıktır. Diler twitter hesabımızdan, dilerlerse profilimizden özel mesaj yoluyla bize ulaşabilirler.

Ne zaman hizmete başlıyoruz?

Bu hafta içerisinde tasarım çalışmalarımız, değerli kardeşimiz Mert Topuz'un yardımıyla noktalıyoruz. Buradan emekleri için ona teşekkürlerimizi iletiyor, ve bu çalışmaların sona ermesinden hemen sonra hizmete başlayacağımızı sizlere bildirmekten şeref duyuyoruz. Esen ve selametle kalın..
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu