Ben sitemi yeni kurdum hala çalışmalrım devam ediyor ama sayfamın temsını değiştirdim fakat butonları nasıl kullanacağım. Ana sayfa vb gibi, bunları işlev görmesi için nasıl bir çalışma yapmalıyım. Şimdiden teşekkür ederim, Sagılarımla..
Öncelikle buton dediğiniz yandaki linkler'mi ?
Bunlar ise 'ki başka birşey göremedim ; bu tasarımı yerleştirirken css tema stilini seçip üst alt ve css kısmı bölümlerine gelişmiş ayarlardan girip kodları koymuşsunuz. Bu kodların içinden bu menü yazılarını bulup (mesela ctrl+f yapıp tarayıcıdan sağ menü 1,2 yazın) linklerini değiştirin.
Link dediğiniz nedir nasıl değiştircem ben bunu derseniz ; tasarım üstünde veya altında değiştirmek istediğiniz kısım kodunu bulun mesela ;
cevap için teşekkür ederim, fakar şablonu değiştirdim, ( Ana Sayfa, Görseller, Projelerimiz.. ) bu butonları nasıl aktif hale getirebilirim, mesela, ana sayfa geldiğimizde ana sayfanın içerini değiştireceğim yani kod eklemem gerekiyor haber yada yazı, ve Görseller, Projelerimiz bu butonları aynı şekilde nasıl aktif hale getirebilirim, bu saylara kod eklemem lazım ama, bunu nerden yapacağım, sonuçta yeni şablon ekledim, Bedava sitemin sayfalarından mı ekleyeceğiz , mesela aynı Ana sayfa, Görseller, gibi buradan sayfaları ayarlayıp mı yapacağız. Yardımcı olursanız sevinirim,
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.