Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj01.10.2014, 13:04 (UTC)    
Mesaj konusu: Galaxy Note 4



Samsung her geçen gün yeni çıkardığı cihazlarıyla kullanıcıların tercihi olmaya devam ediyor. Yeni sunacağı Samsung Galaxy Note serisinin gözdesi Samsung Galaxy Note 4 daha sunulmadan birden çok müşterisinin merakıyla dört gözle beklenmekte.

Samsung Galaxy Note 4 yeni ürünle müşterilerinin neler yapabileceği henüz belirsizliği korurken birden fazla yenilik ile geleceği söz konusu. Fakat bu yeniliklere dair hazır bir bilgi sızdırılması söylenilmemekle beraber Note 4'ün nitelikleriyle ilgili tam bilgiler belirtilmemekte. Kesinleşen bilgilerde şimdilik 5.7 inç Quad HD Süper AMOLED ekran, Çoklu Pencere özelliği, 16 mega piksel} kamerası ile göze çarpmamaktadır. Ön tanımlamalarda ilk adımı atanların içerisinde Samsung Galaxy Note 4 için belirli firmalar yerini almakta. Günün ilerleyen teknolojisinde ne kadar üreticiler arasında çekişme varsa da müşteriler arasında da rekabet oluşabiliyor. Yeni çıkan ürünler için oluşturulan kampayaların hepsi bu sert rekabet ortamında en çok aracı olarak satıcıların işine gelmektedir. Kullanıcılar arasında oluşan rekabetlerin nedeni ilerleyen teknoloji piyasasında faaliyet göstermelerinin sebepleri öncelik olarak gelmektedir. Büyük ekranların içerisinde gelişen teknoloji ile bir çok üretici bu sektörde kendini göstermeye çalışsada tecrübe edinen Samsung bu pazarda yerini almış durumda. Daha çok ürünle tecrübe edinmeleri gereken diğer üreticilerin daha rekabetçi bir Pazar oluşturmaları biz kullanıcılara daha yarar sunacaktır. Bu cihazların satışında aracılık yapan firmalar arasında en uygun olarak kampanya dahilinde Samsung Galaxy Note 4 henüz ücreti belli olmamasına karşın en çok kampanya dahilinde Avea tarafından tercih ettikleri gözlemlenmiş.

Samsung Galaxy Note 4 geniş ekranlı cihazlar arasında öne çıkan ürün olarak tercih nedenlerinde olmakla beraber, bir çok nitelikleri yapabildiği için ve gelişmiş teknoloji piyasasında olanlara büyük fayda sağlamakta. Bu sebepler içerisinde en çok tercih edilen ürünlerin ilk sırayı kapmaması elde değil. Samsung piyasayı gerçek anlamda değerlendirerek nelerin nasıl hangi özelliklere karşılık vereceğini iyi kavrayıp tercih edileceğini anlamış.
______________
-----------------------bAbA hArmAn ---------------
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu