Yazar |
Mesaj |
-

nextbear
Aktif Üye
|
29.10.2014, 11:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
dentasarim yazmış: nextbear yazmış: Çizmesi Kolay
Kodlaması Olay  Boşver Bu Tasarım Çok Hoşuma Gitti  Yakında Editleyeceğim Peki kardeşim şahsi yorumumdu sen bilirsin
Sitenizdeki Tasarımları Çok Sevdim, Yeni Tasarımlar Gelirse Değişebilirim  |
|
↑
|
|
 |
-

dentasarim
Aktif Üye
|
29.10.2014, 11:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
nextbear yazmış: dentasarim yazmış: nextbear yazmış: Çizmesi Kolay
Kodlaması Olay  Boşver Bu Tasarım Çok Hoşuma Gitti  Yakında Editleyeceğim Peki kardeşim şahsi yorumumdu sen bilirsin
Sitenizdeki Tasarımları Çok Sevdim, Yeni Tasarımlar Gelirse Değişebilirim
O tasarımları daha dün ekledim, yavaş yavaş ekliceğim.. |
|
↑
|
|
 |
-

levyeblog
Acemi Üye
|
29.10.2014, 12:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
"Teknolojiden anlamayan adamın" materyalini kullanmışsın logoda doğrusunu söylemek istersem bu biraz yanlış olmuş kendine özgü bir logo kullanmalısın bence ..______________  |
|
↑
|
|
 |
-

nextbear
Aktif Üye
|
29.10.2014, 13:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
levyeblog yazmış: "Teknolojiden anlamayan adamın" materyalini kullanmışsın logoda doğrusunu söylemek istersem bu biraz yanlış olmuş kendine özgü bir logo kullanmalısın bence ..
Kendim Maskot Çizeceğim, Ya da TAA'Yı Editleyip Bambaşka Hale Getireceğim
Yorumun için Teşekkürler |
|
↑
|
|
 |
-

nextbear
Aktif Üye
|
31.10.2014, 14:54 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
TASARIM DEĞİŞTİ
DEN TASARIMA TEŞEKKÜRLER |
|
↑
|
|
 |
-

nextbear
Aktif Üye
|
31.10.2014, 17:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
İyi veya Kötü, Her Türlü Eleştirilere Açığım... |
|
↑
|
|
 |
-

brisin
Uzman Üye
|
01.11.2014, 12:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
beğeniyle takip ettiğim site siteniz güzel
ayrıca sitemizle yaptığınız röpörtaj için teşekkür ederiz
başarılar ______________ ► @aydakiayak kullanıcı adıyla İnstagramdayız.Sayfamızı Takip etmeyi unutmayınız. |
|
↑
|
|
 |
-

nextbear
Aktif Üye
|
01.11.2014, 12:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
@Brisin: Yorumunuz İçin Ayrıca Çok Teşekkür Ederim. Bedava-Sitem'in Güzel İnsanlarıyla Röportaj Yapmak Benim İçinde Çok Eğlenceli... (Herkes Üstüne Alınabilir) |
|
↑
|
|
 |
-

webic
Acemi Üye
|
01.11.2014, 12:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Forum sevdasından vazgeç bence, içerik eklemeye bak. Uzman tavsiyesi  ______________
Muhteşem bir şey, bir yerlerde keşfedilmeyi bekliyor.
Carl Sagan
|
|
↑
|
|
 |
-

nextbear
Aktif Üye
|
01.11.2014, 12:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
webic yazmış: Forum sevdasından vazgeç bence, içerik eklemeye bak. Uzman tavsiyesi
Yorumunuz İçin Teşekkürler. Tavsiyelere, Eleştirilere Her Zaman Açığım Fakat Forum Sevdası Derken, Zaten Sitemiz Forum Sitesi Değil Ama Forum'uda Var... |
|
↑
|
|
 |
-

nextbear
Aktif Üye
|
01.11.2014, 14:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Sitemizde Şuan 6 Blog Yazısı,
4 Tanede Ropörtaj Bulunmaktadır! |
|
↑
|
|
 |
-

opencore
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
01.11.2014, 15:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tasarımın güzel gözüküyor.İçeriklerin sayısı zamanla artacağını ümit ediyorum.
Forum işine bende girmemeni tavsiye ederim.Çünkü bedava sitemde forum açıpta tutulan nadir site var.Hemde aynı anda blog ve forumla uğraşması seni yorar.
Blog yazılarını kategorilere ayırırsan aranılanlar daha kolay bulunur.Sitenin içeriğinin altına tag koyabilirsin.Siten yeni açılmasına rağmen bu kadarını yapman bile büyük başarı umarım dahada geliştirirsin.Başarılar diliyorum kolay gelsin. |
|
↑
|
|
 |
-

nextbear
Aktif Üye
|
01.11.2014, 18:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
opencore yazmış: Tasarımın güzel gözüküyor.İçeriklerin sayısı zamanla artacağını ümit ediyorum.
Forum işine bende girmemeni tavsiye ederim.Çünkü bedava sitemde forum açıpta tutulan nadir site var.Hemde aynı anda blog ve forumla uğraşması seni yorar.
Blog yazılarını kategorilere ayırırsan aranılanlar daha kolay bulunur.Sitenin içeriğinin altına tag koyabilirsin.Siten yeni açılmasına rağmen bu kadarını yapman bile büyük başarı umarım dahada geliştirirsin.Başarılar diliyorum kolay gelsin.
Teşekkürler Yorumun İçin Güzel İnsan. İlk Olarak Söylemeliyim ki İçerik Konusunda Haklısın, Yakın Zamanda Artacak! Forum Konusunda NirvanaForum Sitesi (Silindi) Benim Sitemdi ve Çok Kalabalık Bir Forumdu... Ayrıca Forumu Sadece Zaten Çok İlgi Göstermeyeceğim. Gelen Gelir Zaten.. Neyse Tekrar Teşekkürler, İyi Forumlar.... |
|
↑
|
|
 |
-

nextbear
Aktif Üye
|
|
↑
|
|
 |
-

nextbear
Aktif Üye
|
02.11.2014, 18:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Sitemiz Sadece Blog ve Forum Hizmetleri Vermiyor!
Aynı Zamanda Blog Yazılarında Sitenizi de Geliştiriyor! |
|
↑
|
|
 |
|