EN SEVDIGINIZ DERS |
MATEMATİK |
|
[ 37 ] |
FİZİK |
|
[ 17 ] |
|
Toplam Oylar : 54 |
|
Yazar |
Mesaj |
-

galatasarayy
Uzman Üye
|
04.07.2008, 21:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
haberiz yazmış: galatasarayy yazmış: benim sitenin kuruluşuda
10.08.2007
ıyı valla sende eskıymısın yaww helal kardesımm bunları not lıyorum lısteleyın yayınlayacam herkese duyurulur hadı herkes yazsın yaw guzel bır anket benceee herkesn katılmasını ısterım ben
CÜneyt hocada
10-08-2007.. |
|
↑
|
|
 |
-

harrykewell
Acemi Üye
|
04.07.2008, 21:39 (UTC) Mesaj konusu: Mrb |
|
|
31.05.2007 forzacimbom.tr.gg dger sitem |
|
↑
|
|
 |
-

6767beko6767
Acemi Üye
|
04.07.2008, 21:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ya burda sitemi nasıl tanıtcam |
|
↑
|
|
 |
-

sonsahne
Uzman Üye
|
04.07.2008, 21:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yeni başlık açarak
açtığın başlıgın konu adını küçük harferle yazmaya dikkat edin.______________ Ne insanların insanlığına inanabildim,
ne de hayvanların insanlar kadar hayvanlaştığına... (Sokrates Mert)  |
|
↑
|
|
 |
-

haberiz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
05.07.2008, 05:15 (UTC) Mesaj konusu: Re: Mrb |
|
|
harrykewell yazmış: 31.05.2007 forzacimbom.tr.gg dger sitem
abı benım bıldıgım bu tarıhte bedava sitem yok tuuu yaw arkdaslar ben mı yanlıs hatırlıyorummm kusura bakmayın yanlısım varsa duzeltırmısınız saygılar ayrıca herkesee GUNAYDIN IYI BIR GUN GECIRMENIZ DILEGIYLE ______________ www.haberiz.tr.gg -->bilim insanları,icatlar,bilim tarihi,uzay arastırmları,arastırma sonuçları,aşkın kanunu,aşkın türleri,aşkın türleri,platonik aşk,astrolojide evlilik,burçların negatif özellikleri,dogum astrolojisi,elementler ve aşk,haberler burada |
|
↑
|
|
 |
-

net-tr
Uzman Üye
|
05.07.2008, 05:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Günaydın Kardeş. . Sitende Basarılar.  |
|
↑
|
|
 |
-

haberiz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
05.07.2008, 05:28 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
net-tr yazmış: Günaydın Kardeş. . Sitende Basarılar.
COK SAOL KARDESIM SIZDE GUZEL GUNLER VE BASARILI BIR GUN DILIYORUM SAYGILARIMI SUNARIM ______________ www.haberiz.tr.gg -->bilim insanları,icatlar,bilim tarihi,uzay arastırmları,arastırma sonuçları,aşkın kanunu,aşkın türleri,aşkın türleri,platonik aşk,astrolojide evlilik,burçların negatif özellikleri,dogum astrolojisi,elementler ve aşk,haberler burada |
|
↑
|
|
 |
-

haberiz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
05.07.2008, 10:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hadı bakalımmm YORUMŞARA DEVAM EDIYORUZ ARKDASLAR NEREDESINIZ BAKIYIMMM EN ESKI BULMA YOLUNDA ADIM ADIM SONA DOGRU GIDIYORUZ BEKLIYORUZ ARKDASLAR HADI PAYLASIN BIZIMLE NE ZAMAN UYE OLDUGUNUZU ______________ www.haberiz.tr.gg -->bilim insanları,icatlar,bilim tarihi,uzay arastırmları,arastırma sonuçları,aşkın kanunu,aşkın türleri,aşkın türleri,platonik aşk,astrolojide evlilik,burçların negatif özellikleri,dogum astrolojisi,elementler ve aşk,haberler burada |
|
↑
|
|
 |
-

hayaldunyaniz
Acemi Üye
|
05.07.2008, 10:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar ben bedava sitem eski üyelerinden değilim ama gerçekten eski üyeler çok şanslıymışlar çünkü bizden önce tanışmışlar bedava sitemle.... www.hayaldunyaniz.tr.gg______________ ....GöZLeR YaŞaRMaDıKÇa GöNüLDe GöKKuŞaĞı oLMaZ...
Hayal Dünyanız... www.hayaldunyaniz.tr.gg |
|
↑
|
|
 |
-

haberiz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
05.07.2008, 11:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hayaldunyaniz yazmış: Arkadaşlar ben bedava sitem eski üyelerinden değilim ama gerçekten eski üyeler çok şanslıymışlar çünkü bizden önce tanışmışlar bedava sitemle.... www.hayaldunyaniz.tr.gg
brayla tanısan herkes o kadar sanslıkııı burasını ve arkdaslrımı cok seviyorum ______________ www.haberiz.tr.gg -->bilim insanları,icatlar,bilim tarihi,uzay arastırmları,arastırma sonuçları,aşkın kanunu,aşkın türleri,aşkın türleri,platonik aşk,astrolojide evlilik,burçların negatif özellikleri,dogum astrolojisi,elementler ve aşk,haberler burada |
|
↑
|
|
 |
-

hayaldunyaniz
Acemi Üye
|
05.07.2008, 12:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Doğru söylüyorsunuz kardeş bedava-sitem ailesi gerçekten çok güzel birlikteliklerin dostlukların oluştuğu bi mekan Bu sistemi bizlere sunan kişilere sonsuz tşkler ______________ ....GöZLeR YaŞaRMaDıKÇa GöNüLDe GöKKuŞaĞı oLMaZ...
Hayal Dünyanız... www.hayaldunyaniz.tr.gg |
|
↑
|
|
 |
-

haberiz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
05.07.2008, 13:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hayaldunyaniz yazmış: Doğru söylüyorsunuz kardeş bedava-sitem ailesi gerçekten çok güzel birlikteliklerin dostlukların oluştuğu bi mekan Bu sistemi bizlere sunan kişilere sonsuz tşkler
bu aile gercekten cok buyuk arkdasım burası benım ıcın bır tutkuu bır bagımlılık burada hersey var dstluk kardeslık paylasmanın guzelıgı hersey İŞTE O YUZDEN TR.GG AİLESININ BIR FERDIYIZ VE BURADAYIZ ONU EN YUKARU TASIMAK ICIN UGRASIYORUZZ SAYGILARIMLA ______________ www.haberiz.tr.gg -->bilim insanları,icatlar,bilim tarihi,uzay arastırmları,arastırma sonuçları,aşkın kanunu,aşkın türleri,aşkın türleri,platonik aşk,astrolojide evlilik,burçların negatif özellikleri,dogum astrolojisi,elementler ve aşk,haberler burada |
|
↑
|
|
 |
-

haberiz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
05.07.2008, 15:20 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
efeteeeeeertttttttttttt hadı bakalım tr.gg nın en eskı uyesııı burada oldugunu bılıyıruzzzzzzzzzzzzzzz neredesınn DD:D       ______________ www.haberiz.tr.gg -->bilim insanları,icatlar,bilim tarihi,uzay arastırmları,arastırma sonuçları,aşkın kanunu,aşkın türleri,aşkın türleri,platonik aşk,astrolojide evlilik,burçların negatif özellikleri,dogum astrolojisi,elementler ve aşk,haberler burada |
|
↑
|
|
 |
-

esraovali
Aktif Üye
|
05.07.2008, 17:48 (UTC) Mesaj konusu: Re: Mrb |
|
|
harrykewell yazmış: 31.05.2007 forzacimbom.tr.gg dger sitem
biliyom bu siteyi ben başladıgımda iceblue tasarımlı idi ______________ bu site sürekli yenileniyor www.esraovali.tr.gg
 |
|
↑
|
|
 |
-

haberiz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
05.07.2008, 18:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
http://meyanet.tr.gg/ BU SİTEDEN SIKAYETCIYIM BENIM SITEMIN AYNISI KOPYALARAK KENDI SITESINE YAPMISTIR BOYLEE EMEK HIRSIZLIGI OLMAZ GEREGININ YAPILMASINI ISTIYORUMM SAYGILARR
http://meyanet.tr.gg/
www.haberiz.tr.gg i,şte bakınn ______________ www.haberiz.tr.gg -->bilim insanları,icatlar,bilim tarihi,uzay arastırmları,arastırma sonuçları,aşkın kanunu,aşkın türleri,aşkın türleri,platonik aşk,astrolojide evlilik,burçların negatif özellikleri,dogum astrolojisi,elementler ve aşk,haberler burada |
|
↑
|
|
 |
|