Forum'da ara:
Ara

EN SEVDIGINIZ DERS
MATEMATİK
  68%
[ 37 ]
FİZİK
  31%
[ 17 ]
Toplam Oylar : 54

Yazar Mesaj
Mesaj04.07.2008, 21:29 (UTC)    
Mesaj konusu:

haberiz yazmış:
galatasarayy yazmış:
benim sitenin kuruluşuda
10.08.2007 Very Happy

ıyı valla sende eskıymısın yaww helal kardesımm bunları not lıyorum lısteleyın yayınlayacam herkese duyurulur hadı herkes yazsın yaw guzel bır anket benceee herkesn katılmasını ısterım ben

CÜneyt hocada
10-08-2007..
Mesaj04.07.2008, 21:39 (UTC)    
Mesaj konusu: Mrb

31.05.2007 forzacimbom.tr.gg dger sitem
Mesaj04.07.2008, 21:45 (UTC)    
Mesaj konusu:

ya burda sitemi nasıl tanıtcam
Mesaj04.07.2008, 21:51 (UTC)    
Mesaj konusu:

yeni başlık açarak Wink

açtığın başlıgın konu adını küçük harferle yazmaya dikkat edin.

Mesaj05.07.2008, 05:15 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: Mrb

harrykewell yazmış:

abı benım bıldıgım bu tarıhte bedava sitem yok tuuu yaw arkdaslar ben mı yanlıs hatırlıyorummm kusura bakmayın yanlısım varsa duzeltırmısınız saygılar ayrıca herkesee GUNAYDIN IYI BIR GUN GECIRMENIZ DILEGIYLE
www.haberiz.tr.gg -->bilim insanları,icatlar,bilim tarihi,uzay arastırmları,arastırma sonuçları,aşkın kanunu,aşkın türleri,aşkın türleri,platonik aşk,astrolojide evlilik,burçların negatif özellikleri,dogum astrolojisi,elementler ve aşk,haberler burada
Mesaj05.07.2008, 05:17 (UTC)    
Mesaj konusu:

Günaydın Kardeş. . Sitende Basarılar. Wink
Mesaj05.07.2008, 05:28 (UTC)    
Mesaj konusu:

net-tr yazmış:
Günaydın Kardeş. . Sitende Basarılar. Wink

COK SAOL KARDESIM SIZDE GUZEL GUNLER VE BASARILI BIR GUN DILIYORUM SAYGILARIMI SUNARIM
www.haberiz.tr.gg -->bilim insanları,icatlar,bilim tarihi,uzay arastırmları,arastırma sonuçları,aşkın kanunu,aşkın türleri,aşkın türleri,platonik aşk,astrolojide evlilik,burçların negatif özellikleri,dogum astrolojisi,elementler ve aşk,haberler burada
Mesaj05.07.2008, 10:04 (UTC)    
Mesaj konusu:

hadı bakalımmm YORUMŞARA DEVAM EDIYORUZ ARKDASLAR NEREDESINIZ BAKIYIMMM EN ESKI BULMA YOLUNDA ADIM ADIM SONA DOGRU GIDIYORUZ BEKLIYORUZ ARKDASLAR HADI PAYLASIN BIZIMLE NE ZAMAN UYE OLDUGUNUZU
Mesaj05.07.2008, 10:13 (UTC)    
Mesaj konusu:

Arkadaşlar ben bedava sitem eski üyelerinden değilim ama gerçekten eski üyeler çok şanslıymışlar çünkü bizden önce tanışmışlar bedava sitemle.... www.hayaldunyaniz.tr.gg

Hayal Dünyanız... www.hayaldunyaniz.tr.gg
Mesaj05.07.2008, 11:42 (UTC)    
Mesaj konusu:

hayaldunyaniz yazmış:
Arkadaşlar ben bedava sitem eski üyelerinden değilim ama gerçekten eski üyeler çok şanslıymışlar çünkü bizden önce tanışmışlar bedava sitemle.... www.hayaldunyaniz.tr.gg

brayla tanısan herkes o kadar sanslıkııı burasını ve arkdaslrımı cok seviyorum
Mesaj05.07.2008, 12:45 (UTC)    
Mesaj konusu:

Doğru söylüyorsunuz kardeş bedava-sitem ailesi gerçekten çok güzel birlikteliklerin dostlukların oluştuğu bi mekan Bu sistemi bizlere sunan kişilere sonsuz tşkler

Hayal Dünyanız... www.hayaldunyaniz.tr.gg
Mesaj05.07.2008, 13:01 (UTC)    
Mesaj konusu:

hayaldunyaniz yazmış:
Doğru söylüyorsunuz kardeş bedava-sitem ailesi gerçekten çok güzel birlikteliklerin dostlukların oluştuğu bi mekan Bu sistemi bizlere sunan kişilere sonsuz tşkler

bu aile gercekten cok buyuk arkdasım burası benım ıcın bır tutkuu bır bagımlılık burada hersey var dstluk kardeslık paylasmanın guzelıgı hersey İŞTE O YUZDEN TR.GG AİLESININ BIR FERDIYIZ VE BURADAYIZ ONU EN YUKARU TASIMAK ICIN UGRASIYORUZZ SAYGILARIMLA
Mesaj05.07.2008, 15:20 (UTC)    
Mesaj konusu:

efeteeeeeertttttttttttt hadı bakalım tr.gg nın en eskı uyesııı burada oldugunu bılıyıruzzzzzzzzzzzzzzz neredesınn DD:DVery HappyVery HappyVery HappyVery HappyVery HappyVery Happy
Mesaj05.07.2008, 17:48 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: Mrb

harrykewell yazmış:

biliyom bu siteyi ben başladıgımda iceblue tasarımlı idi
Mesaj05.07.2008, 18:44 (UTC)    
Mesaj konusu:

http://meyanet.tr.gg/ BU SİTEDEN SIKAYETCIYIM BENIM SITEMIN AYNISI KOPYALARAK KENDI SITESINE YAPMISTIR BOYLEE EMEK HIRSIZLIGI OLMAZ GEREGININ YAPILMASINI ISTIYORUMM SAYGILARR

http://meyanet.tr.gg/

www.haberiz.tr.gg i,şte bakınn
Önceki mesajları göster: