Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj26.06.2015, 12:33 (UTC)    
Mesaj konusu: Sayfanıza Yapılan Facebook Yorumlarını S

Forumda bu konu hakkında birçok yardım talebi gördüğüm için, bu anlatımı yapma gereği duydum. Bu konu, umarım "Sitenize eklediğiniz Facebook Yorumları ekstrasını nasıl yönetebilirsiniz?" sorusuna cevap olacak.
Öncelikle, sitenize yapılan Facebook yorumlarını yönetebilmeniz için bir Facebook hesabınızın olması ve sitenizi kendi Facebook hesabınız ile ilişkilendirmeniz gerekmektedir. Tıpkı Google Webmaster Araçları'nda olduğu gibi, Facebook da, bu işlemi yapabilmeniz için size bir meta etiketi vermekte ve bunu sitenize eklemenizi beklemektedir. Şimdi yapacağınız işlemlere değinecek olursak;

➊ Facebook'a giriş yaptıktan sonra https://www.facebook.com/insights adresine gitmelisiniz.
➋ Altta yer alan Domain İstatistikleri bölümünden Domainini Ekle'ye tıklayarak, Etki Alanı'na site adresini yazınız.
➌ Facebook'un verdiği "<meta property="fb:admins" content="123456789012345" />" kodunun içerisindeki kırmızı çizdiğim yeri /bu sizin Facebook Kullanıcı ID'nizdir/ kopyalayarak alınız.
➍ Bedava Sitem'den Facebook Grafik Etiketlemeyi Açma ekstrasına girerek, "Web sayfanın facebook istatistiklerini Facebook Insights görebilecek facebook kullanıcılarının isimlerini yazınız." bölümüne, Facebook Kullanıcı ID'nizi yapıştırarak kaydedin.
➎ Facebook'a geri dönerek en son açılmış olan ekrandan İstatistikleri Al'a tıklayınız. Böylece Facebook, sitenizi profiliniz ile ilişkilendirmiş olacak ve sitenize yapılan yorumların da moderatörü olacaksınız.
➏ Daha sonra sayfanıza girdiğinizde Yorumlar'ın yanında Moderation Tool isimli bir sekme göreceksiniz. Tüm yorum kaldırma, gizleme, kullanıcı banlama gibi işlemlerinizi bu sekmeden yapabilirsiniz.


Yararlı olması dileğiyle, iyi forumlar...
______________
Mesaj26.06.2015, 21:13 (UTC)    
Mesaj konusu:

Teşekkürler faydalı bir yazı olmuş.
______________
Google Play Developer
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu