Merhaba ben dün film sitesi actım (link vermek istemiyorum) .com uzantılı film sitesi.
Suan sitemiz bakımda introsu koydum ancak script eklemede sorun yasıyorum daha dogrusu nerden eklenıcegını cozemedım hala ingilizce yazıda bu yazıyor.
-To Add Scripts
1-Log in to your Website Builder account.
2-Click Design Your Pages.
3-If necessary, from the Page menu, select the page you want to modify.
4-Click Popular, and then drag and drop the Script icon over a Drop Zone. Drop Zones display on your Web pages when you hover over them.
5-In the Enter JavaScript text box, delete the default scripting, and then enter your script.
6-Click OK.
7-Click Publish in the upper right.
Script'i eklemek İçin
Web site oluşturucunuza giriş yapın.
Sayfaları degiştire tıklayın.
Gerekirse sayfa menünüzden , değiştirmek istediğiniz sayfayı seçin.
Popülere tıklayın , ve sonra bir bölge üzerine komut simgesini sürükleyip bırakın. Bölgelerin üzerine geldiğinizde websayfanızda görünecektr.
Javascript seçim kutusuna girin ve varsayılan komutu silip kendi komutunuzu ekleyin.
Tamam'a tıklayın,
Yukarı sağdaki "Yayınla"ya tıklayın.
Bu kadar kardeş. Kolay gelsin.
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.