Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj04.09.2015, 13:13 (UTC)    
Mesaj konusu: Ganoderma Lucidum (Kırmızı Reishi Mantarı

http://reishicafe.tr.gg/
Ganoderma Lucidum (Kırmızı Reishi Mantarı)

Ganoderma ( Kapsül )
Excellium ( Kapsül )
Ganocafe Classic
Ganocafe 3 İn 1
Gano Supreno Premium Coffee
Gano C'real Spirulina Oats
Ganocafe Mocha
Gano Schokolade
Gano Rooibos Çayı
Gano Fresh ( Diş Macunu )
Gano Soap
Gano Transparent Soap

GANOCAFE CLASSİC
GANOCAFÉ CLASSIC, Ganoderma lucidum özü ile zenginleştirilmiş kaliteli kahveden harmanlanmış siyah instant kahvedir. Aroması zengin ve tadı klasik olan GANOCAFÉ CLASSIC, sizi mutlu eden kahvenizdir.
Besleyici ve hoş aromasının zengin karışımı ile ona bayılacaksınız. GANOCAFÉ CLASSIC Diyabet hastaları için uygundur,şeker içermez. Şeker hastalarına kapsül ve sod çay ile birlikte tavsiye ederiz. Uzun süre ağızdan gitmeyen bir tadı vardır.
Diğerlerinden farklı olarak,ağrı kesici özelliğinin daha yoğun olduğu tecrübe edilmiştir. Özellikle şeker hastalarının şeker seviyelerinin dengelenmesinde kullanılır
Gano Cafe Classic, sürekli kahve içenlerin, kahve tiryakisi olanların ve şeker hastalarının tercih ettiği bir üründür. Ganoderma Kapsül’le beraber kullanımında şeker hastalarında, tansiyon ve aşırı depresyon halinde kullanılır. Vücuda zindelik kazandırır. İnsan beynini rahatlatırken, baş ağrısını da giderir. Geceleri içilmesi halinde, uykuyu kaçırır. Tavsiye edilen günlük kullanım miktarı 2 adettir.
*Diabette(Kandaki şeker seviyesini dengeler) *Bağırsak ve Karaciğer iltihaplanmalarını önler
GANOCAFE 3+1
GANO Cafe üçü bir arada, size özel olarak Gano Excel tarafından sunulmakta sadece 8.4 mg kafein içeren ve Ganoderma ile kahvenin bir kombinasyonu olan dünyanın ilk sağlıklı kahvesi olup Gano Excel in buluşudur.
GANO CAFE üçü bir arada, Ganoderma Lucidium özütü, kaliteli kahve ve şekerden yapılan besleyici, sağlıklı bir içecektir.
Gano Cafe 3-in-1 gerek süt gerek şeker kamışından elde edilen şekeriyle içeriğinin tamamen doğal olmasının yanında yumuşak bir kahve içimi sağlar. Genellikle gastrit gibi mide rahatsızlığı bulunanlar, sindirim problemi çekenler için faydalı bir içecektir.Yemeklerden önce içilirse iştahı azaltır, bununla birlikte kilo kontrolüne yardımcı olur. Günde maksimum 3 defa tüketilmelidir. İçeriği kadar tadı da harika
Ülser, gastrit, mide yanması, mide ekşimesi, Reflü, kabızlık gibi mide rahatsızlıklarını iyileşmesine yardımcı olur. Vücudun hastalıklara daha dirençli olmasına yardımcı olur.
İçerik:- En İyi Cins Brezilya Kahvesi
- Ganoderma Lucidium Özütü
- Organik Şeker Kamışı Özü
- Palmiye Ağacı Sütü
Kahve, organik şeker, süt ürünü içermeyen krema (glikoz , mısır şurubu parçacıkları, palm yağı, sodyum casenaite (sütten imal edilmiştir), potasyum fosfat, sodyum tripolyfosfat, mono ve digliserid, datum, riboflavin, sodyum alüminyum silicate), Ganoderma Lucidium Özütü
GANO SUPRENO PREMİUM COFFEE
SUPRENO PREMIUM COFFEE, yumuşak ve kremalı kahveden hoşlanan kişiler için özel olarak harmanlanmıştır. Ganoderma Supreno Premium Coffe özellikle sade ve kremalı kahveden hoşlananlar için karıştırılmıştır.Ginseng,Ganoderma lucidum ve Tongkat Ali nin birleşimi orjinal aromasını korurken ayırt edici bir tat yaratmıştır.
Supreno Premium Coffe, her türlü durum için mükemmel bir enerji verici içecektir. Bu açıdan sporculara, uzun yol şoförlerine ve yoğun çalışma temposu olanlara şiddetle tavsiye ederiz.
Gano Supreno Premium Coffee‘de diğer ürünlerden çok daha güçlü Reishi mantarının özü bulunan bu içecek; damar açma özelliği, enerji takviyesi, spermlerde çoğalma sağlar. Ganoderma Kapsül’le beraber kullanılırsa vücutta mutluluk hormonları salgılar. Akşamları fazla tüketildiğinde uykuyu kaçırır.
Afrodizyak etkisi vardır. Üreme bozukluğu olanlara tavsiye ederiz.
*Halsizlik *Bitkinlik *Yorgunluk *Unutkanlık *Stres sorunlarını giderir *Zihni açar *Performansı arttırır *Kısırlıkta sperm ve yumurtaların sayı ve kalitesini arttırır *Kan dolaşımını hızlandırır *Menopoz *Antropoz
İçeriği: Tongkat Ali, Ginseng ve Ganoderma Lucidum
Ganoderma Lucidum (Kırmızı Reishi)Aktif İçeriği: İşlevsel olarak;
-Bağışıklık sistemini güçlendirir.
-Kan sistemindeki şeker seviyesini dengeler,-Oksijen seviyesini arttırır.
-Metabolik oranı dengeler ve vücudu canlandırır.
-Sindirim sistemini kuvvetlendirir.
-Deri rahatsızlıklarını tedavi eder.Tongkat Ali:İşlevsel olarak
-Egzersiz sırasında enerji ve dayanıklılığı artırır,
-Cinsel libido artışına yardımcı olur.
-Kan dolaşımı düzenler.
-Sinir sistemini dengeler.
-Bağışıklık sistemini güçlendirir
-Sindirim sistemi fonksiyonlarını düzenler.
-Sperm ve sperm kalitesini artırıcıdır.
Ginseng :İşlevsel olarak
-Antioksidandır ve vücutta bağışıklık sistemi hücrelerinin sayısını arttıran önemli bir bağışıklık sistemi iyileştiricidir.
-Karaciğeri toksinlerden temizler.
-Tümör gelişimini engellediği yapılan bazı çalışmalarda gösterilmiştir
-Adrenal çalışmayı destekler ve dolayısıyla zihinsel ve fiziksel stres bağlantılı hastalıkları azaltmada çok etkilidir
-Kronik anksiyeteden, yorgunluktan rahatsızsanız veya sıkca stresli koşullara maruzsanız, ginseng baş etme kapasitenizi iyileştirebilir ve dayanıklılık ve gücünüzü artırabilir.
-Konsantrasyon eksikliğini gidermek için iyi bir yardımcıdır. Strese karşı dayanıklılığı artırır.
-Cinsel performansı artırıcı doğal bir destek olarak da kullanılmaktadır.

GANO C'REAL SPİRULİNA OATS
Güne başlamanın en iyi yolu! Ganoderma lucidum özü, spirulina, yulaf, sütsüz krema ve şeker ile zenginleştirilmiş olan ürün, ailedeki tüm bireyler için uygun olan besleyici bir gıdadır.(Özellikle de çocukların ve düzensiz kahvaltı edenler için ideal bir besin kaynağıdır. Enerji kaynağıdır.)
Spirulina, vücudun günlük besin ihtiyacını karşılar. Ganoderma özü ile birleşerek size tüketimi son derece kolay olan mükemmel bir besleyici öğün sunmaktadır. İster kahvaltıda, ister öğlen veya akşam öğünü olarak tüketin. Her yaştan insan için uygundur.
Gano C’Real Spirulina Oats, vücudun alması gereken önemli besinleri içerir. Vücutta gerginliği alarak zindeliği arttırır. Kilo vermek isteyenler; sabahları aç karnına 1 fincan içerlerse kahvaltıda alınması gereken temel besinleri almış olurlar. Öğleye kadar bir şey yemeye gerek duymayarak formda kalmış olurlar. Ayrıca hamilelik döneminde kullanılması hazmı kolaylaştırır, mideyi rahatlatır ve sinirleri gevşetir.
YULAF:Yulafta bol miktarda protein, lipid, lif, mineral tuzlar, vitaminler ve B grubu vitaminleri bulunuyor. Düzenli olarak tüketildiğinde vücudu tazeleyip adeta yeniden yapılandırıyor.
Spirulina nedir?
Basit bir su yosunu görüntüsündeki spirulina, doğadaki en zengin biyolojik değerde bitkisel proteine sahip olan besindir. İçerdiği protein oranı %65 dir ki bu rakam en yakın rakibi olan soya fasulyesinin yaklaşık 2 katıdır.
Doğadaki en zengin organik demir oranına sahiptir. Ispanaktan 58, dana ciğerin-den 28 kat daha fazla demir içerir. Doğadaki en zengin B-12 vitaminine sahip besindir. En yakın takipçisi dana ciğerine göre 2-6 kat fazla B-12 vitamini içerir. Bilindiği gibi B-12 vitamini kırmızı kan hücrelerinin yapımında ve sinir sistemi fonksiyonları için gereklidir.
Doğadaki en zengin antioksidan kaynaklarındandır. Vitamin B-1, B-5 ve B-6, mine-raller olarak çinko, magnezyum ve bakır, aminoasitlerden methionine ve süper antioksidan olan beta-karoten, E vitami-ni ve selenyum içerir. Doğadaki en zengin E vitamini içeren besindir. En yakınındaki buğday filizin-den 3 kat yaklaşık daha fazla E vitamini içerir.
Doğadaki en zengin Gamma Linoleik Asit (GLA) içeren besindir. En yakın çuha çiçe-ğinden 3 kat fazla GLA içerir. GLA yağ birikintilerinin çözülmesini sağlar. Böylece kalp rahatsızlıklarının önlenmesinde rol oynar ve kötü kolesterolü düşürür. Sütten kat kat fazla kalsiyum içerir. Kalsiyum kemikler ve nöral iletim için gereklidir.
ÜRÜNÜN FAYDALARI:
-Özellikle gelişme çağındaki çocuklara ve yaşlılara önerilir.
-Vücudun günlük besin ihtiyacını karşılar.
-Yulafın sindirim ve kilo kontrolü için yardımcı olduğu bilinmektedir.(Bakınız Dukan diyetinde kullanılan Yulaf kepeği)
-Besin değeri yüksek, az yağlı bir diyet ürünüdür.
-İçeriğindeki Spriluna'nın yüksek antioksidan özelliği sayesinde vücutta biriken toksinlerin atılmasına yardımcı olur.-Kilo kontrolünde yardımcıdır.
Sınavlara hazırlanan öğrencilere, bebek bekleyen anne adaylarına, sporculara, soğuk havalarda çok üşüyenlere, sık hastalanan çocuklara, büyümekte olan çocuklara ve nakahat dönemindeki hastalara özellikle tavsiye edilen bir besin kaynağıdır.
NOT: Süt veya su ile karıştıracaksınız. Bu ürünün gano sıcak çikolata ile karıştırılması tavsiye edilir.
GANODERMA ( KAPSÜL )
Ganoderma Lucidum, şifalı otların mucizevi kralı ganodermanın 6 türünün birleşiminden üretilir.Ganoderma, vücudun genel sağlık ve savunmasının geliştirilmesine, desteklemede yardımcı olur. Her bir kapsül 275 mg ganoderma özütü içerir.
Vücutla ilgili tüm rahatsızlıklarda kullanılır. Ganoderma Kapsül vücuda zindelik verir, uyuşukluğu giderir. Özellikle hücrelerin onarımı ve yenilenmesini sağlar. Ganoderma vücuda girdiği zaman kana karışır, hücrelere dağılır ve anında hücrelere etki eder. Cilt ve iç organlarla ilgili (kandaki bir raha tsızlık bile olsa) kan akış hızını arttırıyor ve damarlara elestiklik veriyor. Vücudun her bir tarafında kanı daha sağlıklı şekilde ulaştırırken kana karışarak gittiği organdaki tahribatı önlüyor.
Ganoderma Lucidum’daki anti kanser ajanları Polysaccharid‘ler ve Germanium dur. Ganoderma’nın Polysaccharid fraksiyonu geniş olarak anti tümor tesirinden sorumludur. Yapılan araştırmalarda Ganodermanın bitkisel destek olarak kullanıldığında;
a) Kemoterapi ve radyoterapi sonrasında oluşan yan etkileri asgari düzeye indirdiği,
b) Tümörlü organın hayatta kalma süresini uzattığı ve başka organlara sıçrama olasılığını azalttığı,
c) Yaşam kalitesini geliştirdiği,
d) Vakanın kendini tekrarlamasını engellediği ortaya çıkmıştır .
Ganoderma Lucidum, kemoterapi veya radyoterapi sonrasında oluşan yan etkiler olan saç dökülmesi, iştah kaybı, yorgunluk, kemik iliği supresyonu ve enfeksiyon riskini ortadan kaldırır.
Ganoderma Lucidum’un ana niteliği kanser ile savaştır .
* Bağışıklığın arttırılmasına ve endocrine sistemin düzenlenmesine yardım eder.
* Tümorleri engeller, zararlı serbest radikallerin oluşumunu elimine eder.
* Kanserli hücrelerin DNA sentezini bozar, tümörlü hücrelerin terminal enzim aktivitesini yok eder, T ve B lymphocyt‘lerindeki macrophage’ı düzenler ve arttırır böylelikle kanser hücrelerinin yayılmasını kontrol altında tutar
* Toksinleri azaltır ve kemoterapi / radyoterapi sonucu ortaya çıkan ağrıları yatıştırır.
* Karaciğer detoksifikasyonunu arttırır ve böylelikle karaciğer fonksiyonunu geliştirerek karaciğerde yeni hücre üretimini tetikler.
* Kanser sebebi ile oluşan iştahsızlığı düzeltir.
* Son aşamadaki kanser hastalarında duyulan ağrının tedavi edilmesinde kullanılır.
* Özellikle böbrek rahatsızlıklarında verimlidir.
* Toksik etkisi olmadan günlük olarak sürekli alınabilen ve kesinlikle yan etkisi olmayan bir üründür.
* Günlük alındığı takdirde, vücut fonksiyonlarını normale çevirir ve tüm organların çalışma fonksiyonlarını düzeltir.
* Vücudun bağışıklık sistemini güçlendirir, düzgün çalışmasını sağlar.
-Zarar görmüş hücrelerin yenilenmesine yardımcı olarak hızla iyileştirir.
-Bağışıklık sistemini destekleyerek, güçlenmesini sağlar.
-Serbest radikalleri etkin bir şekilde kontrol eden antioksidan özelliklere sahiptir.
-Pankreasın kandaki şeker seviyesini dengelemesine yardımcı olur.
-Sindirim sistemini ve alerjilere karşı savunma sistemini destekler.
-Toksinlerin vücuttan atılmasına yardımcı olur.
-Tümör, Diabet, Tansiyon, Astım, Damar Tıkanıklığı, Felç, Kolestrol, İltihaplı-Romatizmal hastalıklar
Tavsiye edilen dozaj: Günde 2 defa 1-2 kapsül.Yemekten 30 dk önce bol suyla alınması tavsiye edilir.
Farmokolojik değerler ve İşlevleri
Polisakkarit: Bağışıklık sistemini güçlendirir. Kan sistemindeki şeker seviyesini dengeler.
Organik Germanium:Kan sistemindeki oksijen seviyesini artırır.Bağışıklık sistemini kuvvetlendirir.Bitkinliği azaltır, canlılığı artırır.
Adenosine:Kolestrol ve yağı azaltır.Kan sisteminde blokaja neden olan plateletlerin parçalanmalarını önler. Yağ ve lipitlerin neden olduğu tıkanmış damarlardaki kan dolaşımını kolaylaştırır.Metabolik oranı dengeler ve vücudu yeniden canlandırır.
Triterpenoids:Sindirim sistemini kuvvetlendirir. Alerjilere karşı savunma mekanizmasını inşa eder.Kolestrol ve yağ içeriğini azaltır.
Ganoderik Özüt:Deri hastalıklarını tedavi eder. Cilt görünüşünü güzelleştirir ve parlaklaştırır
GANOCAFE MOCHA
Birinci sınıf kahve tozu, kakao tozu ve Ganoderma lucidum özünün benzersiz bir kombinasyonudur. Size otantik yumuşak ve kremalı kahve lezzeti sunmak üzere harmanlanmıştır. Menşe olarak yerel nitelik taşısa da lezzeti uluslararası ölçeğe ulaşmıştır.
KONSATRASYONU sağlama özelliği sayesinde SINAV döneminde olan arkadaşlara tavsiye ediyoruz. Libodoyu arttırır. Bu ürünü kullanan müşterilerimiz arasında antidepresan haplarını kullanmayı bırakanlar vardır(Ganoderma ile alındığında daha etkilidir.
Gano Cafe Mocha, genellikle bayanların tercih edeceği yumuşak bir içecektir. Siz kahvenin en lezzetli tadını alırken Reishi mantarı vücudunuza enerji verir. Konsantrasyonu arttırır. İnsana pozitif güç vererek hitabet etkisini arttırır. İnsanın üzerindeki gerginliği alır. Günlük önerilen tüketim miktarı 2 fincanı geçmemelidir. 1 poşet ortalama 3 fincanda kullanılabilir.
"İlham Kahvesi" olarak anılan bu kahve rahatlamaya yardımcı olur.
*Sinir *Bitkinlik *Stres
*Unutkanlık *Dalgınlık sorunlarını giderir.*Zihni açar.
*Odaklanmayı arttırdığından sınavlarda başarı getirir.
GANO SCHOKOLADE
GANO Schokolade, Ganoderma Özütü, yüksek kalitede kakao, krema (süt ürünü içermez) ve yağsız süt ile zenginleştirilmiş olan besleyici, bir içecektir. GANO Schokolade, her yaştan çocuklar için mükemmel bir içecek olup Gano Excel’in buluşudur.
Gano Scholade her yaştan insanın tüketebileceği bir ürün olmakla birlikte özellikle okul çağındaki çocukların kas ve kemiklerini güçlendirir. Kadınların hamilelikte ve sonrasında enerji ve vitamin desteği sağlar. Çocuğun gelişimine yardımcı olur. Annenin vücudunun yıpranmasını önler. Ayrıca kilo vermek isteyenler yemekten 30 dakika önce, kilo almak isteyenler yemekten 30 dakika sonra tükettiğinde faydalı sonuçlar elde edilir. Günlük 1 veya 2 kez sütle birlikte alındığında etkisini arttırır.
*Çocukların kas ve kemiklerini geliştirir
*Kilo kontrolü sağlar(aç karna içilirse kilo vermeye, tok karna içilirse kilo almaya yarar)

GANO ROOİBOS ÇAYI
Menşei Güney Afrika olan Rooibos Çayı (Asphalathus Linearis) ve Ganoderma Lucidum özütü ile formüle edilmiş bir içecektir. Ganoderma Lucidium Rooibos Çayı serbest radikallerin yok edilmesine yardım eden kuvvetli bir antioksidant olan etkin SOD maddesi ihtiva eder. Sıfır Kafein, hoş aroma, farklı tadı ile Gano Excel’den SOD Çayı.
Gano Tea Sod, vücutta meydana gelen toksinlerin dışarı atılması, bağırsakların rahat çalışması ve vücudun su ihtiyacının karşılanması için uygun bir içecektir. Böbrek rahatsızlıkları içinde faydası oldukça yüksektir. İçerisinde etkili madde olarak SOD içerir. Ganoderma Kapsül’le birlikle kullanıldığında vücut metabolizmasını hızlandırarak vücutta toksinlerin atılmasını sağlar.
Rooibos BİTKİSİ: Vitamin C, Demir, Kalsiyum, Magnezyum, Flüor ve Bakır gibi içeriklere sahip. Tad olarak meyvemsi-tatlı özelliktedir. Bu nedenle şekersiz de kolaylıkla tüketilebilir.En büyük özelliği kafein içermemesi bu sayede HASSAS MİDEYE SAHİPLER ve çocuklarda rahatça tüketebilirler.
Cilt Sağlığı açısından: antioksidan ve hücreleri yenileyici özelliğine bağlı olarak egzama, güneş yanığı ve derideki alerjik reaksiyonlar gibi deri sorunlarına yönelik ideal bir çaydır. Nörodermik’te de etkilidir.
Mide-Bağırsak Sorunlarında: İltihap giderici özelliği nedeniyle Rooibos ishal, bağırsak iltihaplanması, barsak tahrişleri gibi mide-barsak sıkıntıları için çok uygundur.
Mental Sağlık: Mutluluk hormonu serotoninin üzerindeki olumlu etkisi nedeniyle Rooibos çayı depresyon, huzursuzluk, uyku sorunu ve baş ağrısı gibi sıkıntılarda kullanılabilir.
Serbest Radikallere karşı: Rooibos çayının içeriğinde yer alan C Vitamini , karotinoid, flavonoid ve farklı etken maddeler sayesinde serbest radikalleri etkisiz hale getirmekte ve böylece vücudu çeşitli hastalıklardan korumaktadır.
Çocuklar için özel çay: çocuklar ve bebekler rooibos çayını tatlandırmadan bile güzel bir tada sahip olması nedeniyle çok severek içmektedirler. Roobos bitkisi 200’ün üzerinde etken maddeye sahip olup da çocuklar ve bebekler üzerinde herhangi bir olumsuz etki tespit edilemeyen nadir bitkilerdendir. Rooibos çayı diğer birçok farklı çaya göre mideyi zorlamayan bir özellik taşımaktadır. Meyve çayı bile çok fazla tüketildiğinde çocuklarda aşırı asit oluşumu nedeniyle mide ağrılarına yol açabilirken Rooibos çayı çocukların tüketimine yönelik uygun bir çaydır. Rooibos’un diğer önemli bir özelliği ise kafein içermemesine bağlı olarak uyarıcı olmaması; aksine rahatlatıcı olarak kullanılabiliyor olmasıdır. Çayın içersinde sadece %1 teanin bulunmaktadır (siyah çaydaki oran %12’dir). Rooibos çayı ayrıca gaz oluşumu ve mide tahrişlerinde değerlendirilebilir. Fluor içeriği nedeniyle diş çürümesini de engelleyebilir.
Sporcular için: Spor sırasında ter ile birlikte önemli derecede su ve mineral kaybı yaşanmaktadır. Yüksek mineral içeriği nedeniyle Rooibos bu anlamda sporcular için de çok uygun bir içecektir. Rooibos çayı doğal bir izotonik hararet alıcı niteliğindedir.
Diyet yapanlar için: yemek öncesi içilen Rooibos çayının tatlımsı tadı nedeniyle tatlıya olan istek bilinçaltında bastırılmaktadır. Çay sayesinde tüketilen sıvı ise midede hacim yaratır ve daha az yemek yeme ihtiyacını doğurur. Rooibos çayının içerisinde bulunan mineraller, vitamin ve diğer etken maddeleri sayesinde diyet programına dahil edilebilecek faydalı bir detoks içeceğidir rooibos çayı.
NOT: Serbest radikal yok edilmesinde, antioksidan atımında ve böbrek sorunlarında faydalıdır(özellikle kum dökme).
*Böbrek-Safrakesesi taşlarını 10-15 günde döker
*Hemoroid *Karaciğer yağlanması
*Vücuttaki toksinleri attırır *Sindirim sistemini güçlendirir
Kullanım Şekli:Kutunun içinde bulunan paketlerin 1 tanesini demliğin üzerine koyarak normal çay gibi demlenir. Üstteki demlenen çay bittikçe altta kaynayan sudan ilave edilir. Böylece 1 poşet çay akşama kadar içilebilir.

GANO FRESH ( DİŞ MACUNU )
Gano Fresh, diş ve diş etlerini temiz ve ferah tutmak için özel olarak formüle edilmiştir. Ferahlatıcı aroması ağzının her gün temiz olmasını ve nane kokulu hissetmenizi sağlar. Ağız içi yaralarda, diş eti kanamasında, diş eti rahatsızlıklarında güçlü bir etkiye sahiptir. Florür içermez.
FAYDALARI: Diş minesi üzerindeki sarılığı yok eder.
Diş tartarlarını temizler.
Tedavi edilmesi gereken çürüklerdeki dayanılmaz ağrıyı dindirme özelliği vardır.
Dişeti çekilmelerinde ve Diş eti kanamalarında özellikle etkindir.
Ağız içerisinde oluşan AFT ların tedavilerinde kullanılır.Ağız kokusunu giderir.
Önerilen Kullanım Şekli: Mercimek tanesi büyüklüğünde Gano Fresh kuru bir diş fırçası üzerine sürülür. Dişler fırçalandıktan sonra köpük tükürülür ve ağıza su alınmaz.
GANO SOAP
Ganoderma Lucidum ve Keçi Sütü İle Zenginleştirilmiştir. İçermiş olduğu proteinler sayesinde Cildinizi Temizler, bakımını yapar. Yeni hücrelerin oluşmasına ve zarar görmüş dokuların onarılmasına yardımcı olur. SEDEF, EGZAMA, SİVİLCE, AKNE ve iltihaplı cilt problemlerinin giderilmesinde özellikle önerilir. Farkı Hissedeceksiniz..
KEÇİ SÜTÜNÜN CİLDE FAYDASI Prof. Dr. Koçak: Keçi sütünün serum proteinlerinin alerjik özelliği olmamasından dolayı sindirim sistemi rahatsızları ile bazı cilt hastalıkları için tedavi edici olabileceğini ifade etmiştir.
Gano Soap, bütün cilt rahatsızlıklarında etkilidir. Sedef, egzama ve iltahaplı cilt rahatsızlıklarında Ganoderma ile birlikte kullanılırsa daha etkili tedavi eder. Özellikle ergenlik sivilcelerinde etkilidir. Deriyi temizleyen, tedavisini destekleyen güzelleştiren Ganoderma Lucidum ile keçi sütünün birleşiminden üretilmiştir. İçermiş olduğu proteinler sayesinde yeni hücrelerin oluşturulmasına ve zarar görmüş dokuların onarılmasına yardımcı olur. Sivilce ve akne problemlerinde özellikle önerilir.
İçermiş olduğu proteinler sayesinde
-Yeni hücrelerin oluşturulmasına ve zarar görmüş dokuların onarılmasına yardımcı olur.
-Sedef, egzama ve iltihaplı cilt problemlerinde ciddi bir yardımcıdır.
-Sivilce,mantar,yara ve akne problemlerinde özellikle önerilir.
- Vitiligo (masaj yaparak sürüp ciltte en az10-15dk bekletiniz)
Cilt tipine göre ardından kaliteli bir nemlendirici sürülmesi tavsiye edilir.Cildiniz eskisinden daha parlak ve yenilenmiş olacaktır. Zamanla farkı göreceksiniz.
GANO TRANSPARENT SOAP ( GÜZELLİK SABUNU )
GANODERMA LUCİDUM ÖZÜTÜ ve ALOE VERA ve PAPAYA bitkisinden üretilmiştir.
ALOE VERA:
İçindeki vitaminler, minerallar, amino asitler ve enzimler içeren yapısıyla besleyici özelliği güçlü olan bir bitkidir. CİLDİ NEMLENDİRİR ve GÜZELLEŞTİRİR.
PAPAYA: Cildin tazeliğini korunmasına ve sağlıklı renk kazanmasına yardımcı olur. Saç bakımında saç renginin ve parlaklığının korunmasında etkin rol oynar.
Gano Transparent Soap, ciltteki güneş lekelerine iyi gelir. Bileşiminde bulunan aloe vera içindeki vitaminleri mineraller, amino asitler ve enzimler içerek yapısıyla besleyici özelliği güçlü olan bir bitkidir. Cildi nemlendirir ve güzelleştirir. Papatya bitkisiyle cildin tazeliğini korumasına ve sağlıklı renk kazanmasına yardımcı olur. Saç bakımında saç renginin ve parlaklığının korunmasında aktif rol oynar. Özellikle saç beyazlarını gidermede ve önlemede son derece etkilidir. Kırışıklıkları engeller. Ayrıca kuvvetli bir toniktir.
GANO ŞEFFAF SABUNUN YARARLARI
Kırışıklıklarda botoks etkisi yapar
Cildi nemlendirir, beyazlaştırır ve canlandırır.
Özellikle SAÇ BEYAZLAMALARINI gidermede ve önlemede son derece etkilidir.Cildin tazeliğini sağlar, sağlıklı bir renk kazandırır.
Saçların güzelleşmesine yardımcı olur ve parlaklık kazandırır.Saç dökülmesi sorununda size yardımcı olur.
Güneş -Doğum ve Yanık lekelerini yok eder

EXCELLIUM (Kapsül)
Ganoderma Lucidum'un, vitaminler, mineraller ve enzimler gibi geniş ölçekli bir muhteva içeren miçelyumudur. Gano Excel, miçelyum üretiminde ve pazarlanmasında dünya lideridir.
İçeriğinde yüksek miktarda organik germanyum bulunması, ürüne beyin toniği sıfatını bahşetmiştir. Gelişimin erken devresinde (Germinasyon) yaklaşık bir ay sonra hasat edilir. Excellium'un en üst seviyedeki etkisi için, Ganoderma ile alınması önerilir. Ganoderma; iyileştirici etki yaparken Excellium gerekli besini sağlar.
Faydaları;
Sinirlerin, bilhassa beynin kan ile beslenmesini hızlandırıcı,
Yorgunluk dindirici, atikliği arttırıcı,
Vücud metobolizmasını hızlandırıcı,
Kandaki şeker düzeyini düzenleyici,
Cildi güzelleştirici gibi etkileri vardır.
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu