Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj10.12.2015, 12:30 (UTC)    
Mesaj konusu: Hep Statik Hep Statik...

Merhaba,

Bedava Sitem Siteminin Öğrenmek İçin Gayet İyi Bir Platform Olduğunun Hepimiz Farkındayız. Ama Sadece Statik Websiteleri Yapmayı Kavrıyoruz Burada. Yani HTML, CSS, JS İle Sıkışıp Kalmışız. Tabiiki İlerisini İsteyen Araştırıp Yine Öğreniyor Ama Bu Platforma Biraz Dinamik Web Programlama Katılsa Bu Sadece Kullanıcılar PHP, ASP, vs... Üzerinde Kendini Geliştirmek İçin Burdan Uzaklaşmak Zorunda Kalmaz Diye Düşünüyorum.
Hem Dinamizmin Verdiği Zevk İle Daha Çok İlgi Artarken Hem de Yeni Bilgiler Edinilmiş Olacak. Düşüncelerim Bu Doğrultudadır. Fazla Değil Küçük Bir Hosting Sağlayıp Ftp Kullanımınıda Oluşturulabilmesi Bence Tüm Üyeler İçin Daha Güzel Olacaktır..

Hayırlı Forumlar Dilerim...
______________
http://yapb0z.tr.gg/
Mesaj10.12.2015, 20:00 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kesinlikle iyi olunabilir bedava-sitem.com açısından fakat bedava-sitem sanırım zaten ücretsiz domain ve hosting hesaplar açılabildiğini bildiği için bu konuda üzerine pek de durmuyor olabilir. Sonuçta bu sistemi tasarlayanlar onu da yaparlar ama dediğim gibi üzerlerinde durmamalarının sebebi başka hizmet veren sitelerin önünü kapamamak olabilir. Wink
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu