Forum'da ara:
Ara



BU WEB SİTESİNİN YARDIM BÖLÜMÜNDEN MEMNUNMUSUNUZ
HAYIR HİÇ MENUN DEĞİLİM
  100%
[ 1 ]
EVET ÇOK MEMNUNUM
  0%
[ 0 ]
Toplam Oylar : 1

Yazar Mesaj
Mesaj11.01.2016, 06:14 (UTC)    
Mesaj konusu: SAYFALAR BÖLÜMÜ ÇALIŞMIYOR

Bu sitede gerçek bir site yöneticisi varmı merak ediyorum.

Ben hiç bir sayfanın içeriğine giremiyorum, göstermiyor. neye tıklarsam tıklıyım yükleniyor çemberi dönüp kayboluyor, ortada hiç bir icraat yok öylece kalıyor.. 4 adet farklı tarayıcıda'da sorun aynı, internet explorer/opera/chrome/yandex

Bu web site sistemin'de değişiklikler yapmış, örneğin sayfalara tıkladığımızda dönen çember yani yükleniyor görüntüsü daha önce yoktu sonradan çıktı bu. ve bu değişiklik sayfaları görüntülemede sorunlar yaratıyor.

Toplamda 30 bin civarı ziyaretçisi olan bir sitem var, günlük en az 50-100 civarı giriş var. sitenin bu saçmalıklarından dolayı anasayfadaki tüm video linkleride silindi. şimdi işin yoksa hepsini tek tek yeniden ayarla. bu site bedava falan değil sayemizde reklam döndürüyor, biraz daha ilgi alaka bekliyoruz.


En son zeitgeistizi tarafından 11.01.2016 06:18:56 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Mesaj11.01.2016, 11:13 (UTC)    
Mesaj konusu:

İlk olarak bilgisayarınızda ki çerezleri temizleyin. Sonra da tarayıcıların güncelliğini kontrol edin. En son işlem ise tarayıcılar bazı arka uygulamalara gereksinim duyarlar bunların aktif olup olmadığını öğrenin!

Forumda ki konuya gelince lütfen bu gibi durumlarda moderatör arkadaşlara bildiriniz! Forum da böyle başlık açarak, diğer başlıklara da alakasız şekilde bu konu ile yorum yaparak sorununuz giderilmiş olmaz! Forum kurallarına uyunuz ayrıca bu konu ile ilgili pm atılmıştır iyi forumlar!
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu