Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj25.01.2016, 12:38 (UTC)    
Mesaj konusu: Download ile ilgili sorun.

http://i.hizliresim.com/VvN2Pr.png
Öncelikle yukarıdaki resim her şeyi anlatıyor fakat ben yinede yazıyorum.
Örnek veriyorum; İnternetten 2.3 mb'lık bir dosya setup her neyse indirdiğim zaman 2.2'de kalıyor. Bir süre sonra Başarısız - Ağ hatası diye bir yazı geliyor işaretlediğim yerde. Bu sorunu nasıl çözebilirim. Yaklaşık 2 gündür hiç bir şey indiremiyorum. Sadece resim dosyaları iniyor.
Mesaj25.01.2016, 12:45 (UTC)    
Mesaj konusu:

İlk olarak başlık "bilgisayar" bölümüne taşındı.

Böyle indirmeler için lütfen tarayıcıları kullanmayın bunu önermem. Çünkü bazen indirdiğiniz exe, rar veya zıp dosyaları tarayıcılar tarafından virus olarak algılanır. Bunun nedeni bazen virus olduğundan değil, satıcıyı tetiklediği içindir. Yani kısacası tarayıcılar yazılımın ücretli olduğunu anlar, indirilen crack, patch veya serial virus olarak gösterir indirmeye izin vermeyebilirler.

Çözüm için size ancka ve ancak hem hızlı indirme için hem ise güvenli ve aksama olmaması için Internet Download manager'i önerebilirim. Bu yazılımı Google'da araştırın ve bulun. Daha sonra da tarayıcılar da eklenti olarak aktif edin. Tüm indirmeler otomatik bununla başlar ve sorununuz çözülür. Ayrıca daha hızlı indirme olanağı da sağlar.

Bende Chrome 500.kb indirir iken IDM 2.mb üzerinde indirme yapabilir artık siz düşünün. İyi çalışmalar dilerim...
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu