Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj01.02.2016, 14:22 (UTC)    
Mesaj konusu: Ayın Konusu: Hayatımız Boyunca Edindiğim

Merhaba Bedava-Sitem ailesi!
Bildiğiniz üzere Bedava-Sitem forumunda sohbet başlığını kaldırmıştık. Sohbet başlığının yerini aylık olarak seçilen konular hakkında sohbet başlıklarımız almıştı.
01 Şubat 2016 tarihinin sohbet konusu "Hayatımız Boyunca Edindiğimiz Tecrübeler" olarak belirlenmiştir. Şubat ayı için sohbet konumuz hayırlı olsun diyerek sizleri de bu sohbete davet ediyorum (:

Dipnot:
> Konu hakkındaki düşüncelerinizi, planlarınızı veya anılarınızı anlatırken lütfen saygı, sevgi ve kardeşlik çerçevesinde iletiniz. Herhangi bir kötüleme, aşağılama veya argo kullanımında kullanıcı hakkında gerekli işlem yapılacaktır.

Bedava-Sitem.com Türkiye Yetkilisi:
admintarik
Bedava-Sitem.com Türkiye Moderatörler:
ua1905ua / brisin / salihtoy / ciz-dizayn / aktif-dost / agasu06
______________
• 2014 Bedava-Sitem.com Örnek Siteler Yarışması 18. Örnek Site: Agasu06
• 2014 Bedava-Sitem.com Örnek Siteler Yarışması 14. Örnek Site: FutbolHaberleriniz06


En son agasu06 tarafından 01.05.2020 14:16:01 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Mesaj01.02.2016, 15:55 (UTC)    
Mesaj konusu:

Peki öyleyse birkaç üniversite anımı paylaşayım sizlere Smile

Her hatırladığımda güldüğüm bir anımla başlayayım.Sanırım üniversiteye yeni başlamıştım tabi haliyle gittiğim şehri de pek bilmiyorum neyse güç bela üniversiteye kalkan dolmuş durağını buldum ve bindim.Her dolmuş gibi nefes alacak boşluk yoktu tabi.Neyse bir hata yapıp en öne oturdum arkadaşlar oturmaz olaydım.Yolculuk boyunca elim arkadan öne para uzatmaktan yalama olmuştu bir de biliyorsunuz ki nerede dağ başı var üniversiteler oradadır son durağa kadar artık kolum olduğu hissini kaybetmiş gibiydim yani.Siz siz olun ön koltuğa oturmayın yani anlayacağınız.Aslında anlatmak istediğim bu değildi.Gittiğim okulda görev yapan bir öğretim elamanının 25 kuruş için şoförle yaptığı kavgayı anlatayım.Tabi sonradan öğreniyoruz öğretim elamanı olduğunu adamın.Neyse işte adam şoföre parasını uzattı ve 'bir öğrenci alır mısınız?' dedi.Şoför dayı da öğrenci kimliğini göster dedi haliyle.İşte burada başladı her şey.Bende yan koltukta izliyorum olayı.Şoför dayımız dedi tabi sen burada çalışıyorsun okumuyorsun ki falan adam da hayır aynı zamanda okuyorum gibisinden cevap vermişti.Aralarında 25 kuruş için büyük bir tartışma başlamıştı.En sonunda şoför dayımız 'bırak lanet olsun para mara almıyorum senden' dedi ve diğer adamda zaten ineceği durağa gelmişti kızgın bir şekilde indi arabadan.Yani ikisi de haklıydı teoride fakat ben öğretim elamanının ayıp ettiğini düşünüyorum şahsen Smile Peki sizin fikriniz nedir bu konuda ?

Biraz uzun oldu galiba umarım yanlış şeyler söylememişimdir.Bir hata işlediysem özür dilerim. Herkese iyi forumlar Smile

______________
Mesaj19.02.2016, 21:20 (UTC)    
Mesaj konusu:

BS'de 2008 yılından beri öğrendiğim birçok kodlamalar ve arkadaşlıklar... Hayatım boyunca belki birdaha tekrarı olmayacak... Rolling Eyes
______________

Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu