Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj21.07.2017, 12:09 (UTC)    
Mesaj konusu: Sitenizden para kazanın

Websitemizin tanıtımı için Bedava-Sitem.com platformu üzerinden bir sayfa oluşturduk sistemin çalışma prensibi basit siz bizim reklamımızı yayınlıyorsunuz bizde size ödeme yapıyoruz.

Websitemizin kısaca tanımı

YouTube üzerindeki videoları MP3 formatında indirmeye yarayan YouTubemp3 dönüştürücü aynı zamanda arama olanağıda olan sitemizden hem link ile hemde şarkı adını aratarak indirme yapabiliyorsunuz. Websitemiz tamamen yasal olup bir avukatı bulunmak ve bununla beraber footer bölümümüzde gerekli resmi sayfalarımız vardır.

Reklam Sistemimizin tanımı

http://mugef.tr.gg/Ana-Sayfa.htm adresinden Mugef Webme sayfamıza giriş yapıyorsunuz.

Sırasıyla,

1. Adım > http://mugef.tr.gg/Reklam-Kodlar%26%23305%3B.htm Sitenize uygun reklam kodu alıyorsunuz.

2. Adım > http://mugef.tr.gg/-Oe-rnek-Reklamlar.htm Reklamın sitenizde nasıl göründüğüne bakıyorsunuz.

3. Adım > http://mugef.tr.gg/Yeni-Site-Ba%26%23351%3Bvurusu.htm Yeni site başvurusu yapıyorsunuz.

4. Adım > Websitenizin kabul edildiğine yada reddedildiğine dair Bedava-Sitem profilinize mesaj gönderiyoruz. Sitesi onaylananlar bir sonraki adıma geçebiliyor reddedilenlerde gerekli hataları düzeltip tekrar başvuru yapabiliyorlar.

5. Adım > Size reklamınızı kontrol edebileceğiniz tıklanmanızı ve ortalama kazancınızı görebileceğiniz bir admin paneli ve panel şifresi gönderiyoruz. Bu sayfa bağlantısını ve şifresini kaybetmeyin ve kimseyle paylaşmayın.

6. Adım > Alt ödeme limiti 50 TL max ödeme limiti 200 TL'dir. 200 TL'yi dolduran kullanıcıların hesabında para artışı gerçekleşmez 200 TL dolunca reklamlar gösterilmeye devam eder ancak bakiyeniz artmaz bu nedenle 200 TL limitine gelmeden ödeme talep ederek bakiyenizi azaltabilirsiniz.

7. Adım > Ödeme yapabilmemiz için Ziraat Bankası hesabınız olması gerekmektedir. advertising( at )mugef.com adresine mail başlığı Ödeme Bildirimi yazarak. Mail içeriğine hesap sahibinin adı soyadı ve banka hesap numarası ve iban numarasını yazıp altınada bir boşluk açarak Bedava-Sitem üzerindeki sitenizi yazmanız yeterlidir. Site adresinizide göndermeyi unutmayın Ödemeler her ayın 20'si ile 25'i arasında hesabınıza yatırılmaktadır.

Herhangi bir soru, sorun, görüş ve öneri için bizimle Bedava-Sitem profilimiz yada mugefwebme( at )mugef.com mail adresinden iletişim kurabiliyorsunuz.
Mesaj21.07.2017, 12:37 (UTC)    
Mesaj konusu:

Onayladığınız için teşekkürler hocam Smile
______________
<?php echo 'Lâ Tahzen İnnallâhe Meanâ (Üzülme ALLAH Bizimle Beraberdir.)'; ?>

Mesaj21.07.2017, 12:43 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bu sitemizlede kayıt olduk onay için teşekkürler
Mesaj22.07.2017, 20:09 (UTC)    
Mesaj konusu:

Parayı ödemeyeceğinizi biliyorum.50 tl ile bir host ve hediye olarak domain alınabilir.Ve 1 site ile 50 tl ödeme miktarı yapılamaz.Sadece gülüyorum.
Mesaj23.07.2017, 15:19 (UTC)    
Mesaj konusu:

GameWikia yazmış:
Parayı ödemeyeceğinizi biliyorum.50 tl ile bir host ve hediye olarak domain alınabilir.Ve 1 site ile 50 tl ödeme miktarı yapılamaz.Sadece gülüyorum.


Bir yanlış anlaşılma var galiba @GameWikia bu kadar agresif yaklaşacağına bizden bilgi almayı deneseydin seve seve yardımcı olurduk bizim sadece Webme'da değil WM Aracı'nda da konumuz bulunmaktadır şurdan inceleyebilirsiniz. https://wmaraci.com/forum/site-tanitim/mugef-youtube-ucretsiz-mp3-arama-and-indirme-446695.html

6. Ve 7. Adımları okumadınız galiba her bir site için alt ödeme limiti 50 TL max ödeme limiti 200 TL olarak geçerlidir. Bunu sadece biz değil Türkiye'deki pek çok reklam firması alt ödeme için bir limit belirliyor hatta bu ücret bir kısmında 100 TL'yi bile bulabiliyor.

''6. Adım > Alt ödeme limiti 50 TL max ödeme limiti 200 TL'dir. 200 TL'yi dolduran kullanıcıların hesabında para artışı gerçekleşmez 200 TL dolunca reklamlar gösterilmeye devam eder ancak bakiyeniz artmaz bu nedenle 200 TL limitine gelmeden ödeme talep ederek bakiyenizi azaltabilirsiniz.

7. Adım > Ödeme yapabilmemiz için Ziraat Bankası hesabınız olması gerekmektedir. advertising( at )mugef.com adresine mail başlığı Ödeme Bildirimi yazarak. Mail içeriğine hesap sahibinin adı soyadı ve banka hesap numarası ve iban numarasını yazıp altınada bir boşluk açarak Bedava-Sitem üzerindeki sitenizi yazmanız yeterlidir. Site adresinizide göndermeyi unutmayın Ödemeler her ayın 20'si ile 25'i arasında hesabınıza yatırılmaktadır.''

Ayrıca bakınız: Her bir kullanıcı için özel bir şifre,panel ve url oluşturduğumuz için kullanıcılar reklamlarına kaç defa tıklandığını ve ortalama kazançlarını kolaylıkla öğrenebiliyorlar.

Sevgilerle,
Mugef Webme
Mesaj25.07.2017, 23:00 (UTC)    
Mesaj konusu:

Sayın @mugef,
@4pvp ve @4elle ile aynı ipden flood yaptığınız için forumdan 1 gün banlandınız
______________


Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu