Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj17.10.2017, 07:35 (UTC)    
Mesaj konusu: Öna Yazılım - Web Tasarım - Profesyonel Web Y

Öna Yazılımolarak doğru strateji, profesyonel iş planları, kusursuz tasarım, yüksek kalite, beğeni odaklı yaklaşım bu yolda bizim olmazsa olmazlarımız oldu.

“Başarı ve sürekliliğin teminatı hizmette dürüstlük ve kalitedir.” prensibiyle çalışmalarımızı sürdürdük.



10 yılı aşan süre boyunca sahip olduğumuz bilgi ve tecrübeyi, siz değerli müşteriler ile paylaşmanın heyecanını duyuyoruz. Kurulduğu günden itibaren web yazılım konusunda çalışmalar yapan profesyonel çalışan ama aynı zamanda amatör ruha sahip olan ekibimiz şirketimizde;

Web Yazılım, Web Tasarım, Grafik Tasarım, Programlama, Seo Modelleme, SEM, Masaüstü Yazılım, Kurumsal iş çözümleri, Hosting ve Domain (Web barındırma, alan adı ve aracılık hizmetleri), Sosyal Medya Yönetimi, Dijital Pazarlama ve Kurumsal Mail alanlarında çalışmalar yapar. Öna Web Sunucu hizmeti; yedekleme, kesintisiz güç kaynağı ve güvenlik gibi çözümlerle donatılmıştır. Sunucularımız Türkiye ve Almanya’da bulunmaktadır. Alan adı tescil hizmeti, web hosting ve web tasarımı gibi internet çözümlerinin tamamını tek bir noktadan yaparak işinizi kolaylaştırır. Öncelikli sorumluluğumuz; kurumsal müşterilerimizin kurumsal kimliklerini internette modern, farklı, teknolojik ve estetik bir biçimde web sitelerine yansıtmaktır. İnternette en doğru şekilde markanız ya da firmanız için vitrin oluşturmaktır.

Firmamız tarafından geliştirilen "Öna İçerik Yönetim Sistemi" ile bireysel ve kurumsal olarak tasarladığımız tüm web sitelerinin, kullanımı kolay bir arayüz ile bilgisayar kullanabilen herkes tarafından yönetilebilmesini sağlıyoruz.

Öna, size bütçenizle orantılı olarak farklı çözümler sunar. Firmanızın web tasarım ihtiyaçlarını giderirken hangi hassasiyetlerinizin olduğunu, beklentilerinizin neler olduğunu iyi analiz eder, beklentilerinizi çözüme kavuşturur ve hayallerinizi gerçekleştirmenizi sağlar. Web üzerinden iş süreçlerinizi ve tüm hizmetlerinizi en iyi, en hızlı ve en pratik şekilde bilişim teknoloji araçlarından profesyonel şekilde hızlandırmak ve yeni bir düzen kurmak için size çözümler sunar.

Kayabaşı Mahallesi, 75. Yıl Caddesi,
Merkez Kayaşehir Plaza, C Blok, Kat: 3, No: 35
Başakşehir / İstanbul Detaylı Bilgi İçin:
Arrow tr.gg dışı linkler kaldırıldı @isacotur


En son seo12 tarafından 23.10.2017 04:10:29 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Mesaj23.10.2017, 04:09 (UTC)    
Mesaj konusu:

Arrow tr.gg dışı linkler kaldırıldı @isacotur
______________
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu