Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj13.12.2017, 14:27 (UTC)    
Mesaj konusu: Markaların birbiriyle yarışı

1- Kısa ceket-mont-kaban :
Kısa modellerin en büyük avantajı bacak boyunu daha uzun gösterme ilüzyonuna sahip olmaları. Ancak sadece bu özelliklerinin herkese göre oldukları anlamını taşımadığını vurgulamakta fayda var. Basen ve üzerindeki noktalarda biten kısa ceket modelleri için kritik nokta bitiş noktasıdır. Çünkü montun, kabanın bittiği noktaya dikkat çekerler. Dolayısıyla basenlerinizden rahatsızsanız tam da kalçanın üzerinde biten kısa ceketlerden uzak durmakta fayda var. Diğer yandan eğer ince bir bele sahipseniz tam belde biten modeller ile belinizin inceliğini vurgulamanız mümkün. Armut veya elma tipi vücuda sahipseniz yani göbek ve basen bölgesinde fazlalıklarınız varsa basenleri kapatacak uzunluktaki modellere yönelmekte fayda var. Bu modellere en yakın Alberto Guardiani ile Love Moschino markası öne cıkıyor.

Orta uzunluktaki mont-kaban-ceket :
Hemen herkesin rahatlıkla satın alabileceği uzunluktur aslında, orta boylar. Özellikle de bel ve basen bölgesinde fazlalıkları olanlar için. Bu uzunlukta daha çok dikkat edilmesi gereken satın alacağınız mont-ceketlerin kesimleri ve üstlerinde yer alan detaylardır. Vücuda göre ceket-mont kesimini bulmanız gereklidir. Örneğin belinizin inceliğini vurgulamak için belden kemerli modellere veya bel oyuntulu kesimlere yönelebilirsiniz.

Diğer yandan montların, kabanların üstlerindeki cep detaylarına da dikkat etmek gerek. Basenlerinizin geniş olduğunu düşünüyorsanız büyük cepler şeklinde tasarlanmış kabanlarda ceplerin tam da basen bölgenize gelmemesi gereklidir. Bu durumda gizli cepli modellere yönelebilirsiniz. Bu uzunluktaki tek sıkıntı bacak boyunu kısaltması riskidir. Bu noktada da benim önerim arkası biraz daha uzun ön tarafa foğru kısalan, asimetrik kesime sahip kabanlara yönelebilirsiniz.
Mesaj20.12.2017, 06:39 (UTC)    
Mesaj konusu:

Konun başlık ile alakası olmadığı için;

Konu kilit iyi forumlar..
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu