Merhabalar ;
Yapmış Olduğunuz temayı açıkçası beğendim ve satın aldım. Sağolsun arkadaş çok yardımcı oldu Bu arada belirtmeliyim ki temayı entegre etmek için para almıyor.
Sadece tema ve temanın ekstra eklentileri paralı (Mesela Manşet Gibi). Onun haricinde başka bir para ödemiyorsunuz. Ben Hover efektlerini de satın aldım. Toplam 30 TL tuttu. Kısacası Biraz İndirim Yaptı Kendisi
Son olarak şu anda temayı kullanmaktayım ve memnunum. İyi satışlar. Kolay Gelsin
Merhabalar ;
Yapmış Olduğunuz temayı açıkçası beğendim ve satın aldım. Sağolsun arkadaş çok yardımcı oldu Bu arada belirtmeliyim ki temayı entegre etmek için para almıyor.
Sadece tema ve temanın ekstra eklentileri paralı (Mesela Manşet Gibi). Onun haricinde başka bir para ödemiyorsunuz. Ben Hover efektlerini de satın aldım. Toplam 30 TL tuttu. Kısacası Biraz İndirim Yaptı Kendisi
Son olarak şu anda temayı kullanmaktayım ve memnunum. İyi satışlar. Kolay Gelsin
Teşekkür Ederim Hocam, Yardımcı Olabildiysem Sevindim ! İyi Çalışmalar
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.