Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj02.05.2020, 11:26 (UTC)    
Mesaj konusu: İletişim formu ekstrası ne işe yarar | N

İletişim formu ekstrası ne işe yarar?

Arrow Bu ekstra sitenize giren ziyaretçilerinizin size mesaj göndermelerini ve sizinle temas haline geçmelerini sağlayan bir ekstradır. Bu başlık altında bu ekstranın nasıl kullanıldığını görüceksiniz.

İletişim formu ekstrası nasıl kullanılır?

İlk olarak ekstralar kısımına giriş sağlayalım.
Arrow https://www.bedava-sitem.com/extras.php

Arrow Giriş sağladıktan sonra iletişim ekstrasını aktif hale getirelim arkadaşlar.



Sonrasında sizlerle beraber ekstrayı düzenleme işlemine geçelim.

Arrow Formun başlığı olarak belirtilen ekstranın sayfanızın adıdır. İstediğiniz gibi düzenleyebilir değiştirebilirsiniz.

Arrow İletişim formundan önceki metin diye belirtilen kısım iletişim formunun üzerinde yer alacak yazıdır. Bir yazı veya herhangi bir şey eklemek isterseniz o bölüme yazabilirsiniz.

Arrow Formunun gönderilmesinden sonraki onay metni yazan yer ziyaretçinin mesajı gönderdikten sonra onaylandığına dair site ziyaretçisine bilgi verme amaçlıdır mesajın gönderildiğine dair.

Arrow İletişim formuna isim alanı, email alanı, site url alanı, show selection menu, veya metin alanı ilave etmek isterseniz evet hayır yazan butonlardan evet kısımına tıklamanız gerekmektedir.

Arrow Metinlerin arka plan rengi kısımı iletişim formunun iç kısımının rengidir arkadaşlar. Sayfanızda kullandığınız tasarıma göre veya sizin kendi şahsi zevkinize göre ayarlayabilirsiniz.

Arrow Giriş alanlarındaki metinlerin rengi de aynı şekilde onun da rengini dilediğiniz gibi yapabilirsiniz.

Arrow Ziyaretçilere SİZ diye mi hitabedilsin? sorusuna ziyaretçilerinize siz diye hitap edilmesini isterseniz evet istemiyorsanız hayır butonuna tıklayın.

Arrow Bir alt kısımda gelişmiş ayarlar var orayı da inceleyelim. Oraya tıkladığınızda böyle bir ekran ile karşılaşmış olucaksınız.



Arrow Giriş alanlarının genişliği yazan yer formun genişliğini ayarlamanıza yardımcı olur. 300 piksel yazan butonun üzerine tıklayarak oradan kendinize göre ayarlamalar yapabilirsiniz.

Arrow Mesaj alanının yüksekliği kısımını da aynı şekilde orada standart yazan kısımdaki butondan kaç piksel yapmak isterseniz düzenlemelerinizi yapabilirsiniz.

Arrow E-mail adresine ikinci bir e-mail gönder: bu bölümde eğer bir yukarıdaki resimde e-mail eklediyseniz. Fazladan ikinci bir e-maile de mail gönderilmesi için isteğe bağlı yapabilirsiniz size kalmış. Bana göre gereksiz. Tercih etmek isterseniz bunu da kullanabilirsiniz.

Arrow Formun sonunda onaylanması için bir onay kutu eklensin mi? Formun sonunda onay isterseniz evet butonuna tıklayınız. İstemiyorsanız hayır butonunda kalmalıdır.

Arrow 1. ekstra alanı gösterilsin mi? yazan yer iletişim formunun üzerinde bulunan ekstra bir alandır.

Arrow 1. ekstra alanının metni? Bu yazı da o alana gireceğiniz yazı vereceğiniz isim gibi kullanılabilir.



Arrow Son olarak iletişim formuna girecek olan ziyaretçilerinizin oluşturduğunuz formlara yazmalarını istemediğiniz kelimeleri spam olarak belirleminizi sağlayacak olan alan Kötü kelimeler listesi yazan bölgedir. Oradan istemediğiniz kelimeleri yazabilirsiniz.

Önemli bilgi

Arrow Yukarıda bashettiğim işlemleri kendinize göre ayarladıktan hemen sonra son işlem olarak kaydet butonuna basmayı unutmayalım arkadaşlar.

Arrow Kendinize göre yaptığınız değiştirdiğiniz özellikler kaydet butonuna tıklamadığınızda güncel hale gelmemektedir.

Diğer kafanıza takılan sorularınız için

Alt kısımda bıraktığım linkte başlık açarak forumda sorularınızı sorabilirsiniz.
Arrow https://www.bedava-sitem.com/forum/viewforum.php?f=2

İyi çalışmalar. Wink
______________

- Teknik Destek Personeli
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu