Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj03.05.2020, 05:56 (UTC)    
Mesaj konusu: webvezir.com açıldı!

24.04.20 Açılış tarihli webvezir sizlere sadece bilgi vermeyi ve bir şeyler öğretmeyi hedeflemiştir. Bir kaç ortak fikrin sonucunda oluşan bu site içerisinde 2 yazar, 3 editör ve 1 yönetici bulunmaktadır.

Gün geçtikçe yükselen ve dur durak bilmeyen teknolojide insanların hayatını kolaylaştırmayı hedefleyen projeler yürütülmektedir. Mobil için yürütülen projelerin yanı sıra, evde kullanmış olduğumuz elektronik cihazlara kadar yaygınlaşmış durumda. İşimize yarayacak şeylerin olduğu kadar işimize yaramayacak şeyler de mevcut. Haliyle hepsini takip edemeyeceğimizden ötürü webvezir.com burada sizler için devreye giriyor.

Mobil uygulamalar, Windows, WordPress, Fotoğrafçılık, Eğitim, Öğrenci, Sosyal Medya gibi bir çok alanda kategori bulunduran webvezir, alanlarında uzman yazarları ile sizlere bilgi aktarımı sağlamaya devam etmektedir. Günden güne büyüyen ve belirli olmayan bir kitleye hitap eden bilgiler her yaş grubu için uygun olduğu gibi, kullanımı da bi hayli basittir. Kısa ve öz veriler, “TDK” kurallarına uygun, göz yormayan web sitesi tasarımı, hızlı erişim ile kullanım kolaylığını en yükseğe taşımıştır.

Webvezir.com sizler için hizmet vermeye devam edecektir. Sizler de ara sıra uğramayı alışkanlık haline getirebilirsiniz. Webvezir sizi üzmez, Webvezir’i takip edin. Emin olun üzülmeyeceksiniz. Eğer bizi takip etmezsen üzülürüz, ama yine de sizi sevmeye devam edeceğiz.

ve her zaman dediğimiz gibi; Web vezir de eder, rezil de.

https://webvezir.com/
Mesaj03.05.2020, 21:44 (UTC)    
Mesaj konusu:

@candroid siten harika olmuş, başarılar dilerim Wink
______________
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu