Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj05.11.2021, 17:17 (UTC)    
Mesaj konusu: Songül Torbaoğlu, Ameliyatsız Karın Kası

 
İZMİR’de Songül Yıldırım Torbaoğlu yönetimindeki Sade Derma Estetik, teknolojilerin güzellikle buluştuğu bir çatı. Güncel olarak güzellik trendlerini İzmir’li kadınlarına sunmanın keyfini yaşayan Songül Torbaoğlu’ndan bugün Ameliyatsız Karın Kası hakkında bilgi aldık.

Tek seferde 20 bin mekik etkisi
30 dakikada 20 bin mekik etkisi yaratan karın kası yapma cihazı, efor sarf etmeden ve acı çekmeden kas yapmak isteyenler tarafından büyük ilgi gördü.
Ortalama 30 dakika süren seansın ardından terlemeden, acı çekmeden 20 bin mekik ya da squat yapmış etkisi yaratan cihaz ameliyatsız bir şekilde zayıflamak isteyenlerin gözdesi oldu. Cihaz, ameliyatsız karın germe, popo kaldırma gibi özellikleriyle tercih edilen yöntemlerden biri oldu. İzmirli müşterilerine hizmet veren Sade Derma Estetik tarafından kullanılan kas yapma cihazı, özellikle son dönemlerde popüler bir hale geldi. Acısız ve ağrısız bir şekilde gerçekleşen seansın ardından iyileşme sürecine ihtiyaç duyulmadan kısa bir sürede istenilen sonuca ulaşıldığını ifade eden Songül Torbaoğlu, “Cihaz, manyetik akım gücüyle deri altında işlevini yitirmiş, çalışmayan kası güçlü bir akımla uyararak çalışmasını sağlıyor. İşlevini yitirmiş kas bir süre sonra kendiliğinden çalışmaya başlıyor. 6 seansı bitirdikten sonra çalışan kas uzun bir süre işlevini sürdürmeye devam ediyor. Cihaz karın, popo, iç bacak, bacak, basen kollarda kullanılabiliyor. Normalde kişinin bu kadar kası harekete geçirebilmesi için en az bir yıl düzenli olarak spor salonuna gitmesi gerekiyor. Teknoloji kişilere büyük bir konfor sağlamış oluyor” ifadelerini kullandı.
“HAFTA İKİ GÜN,  TOPLAM 6 SEANS AMELİYATSIZ KAS OLUŞUMUNU SAĞLAR”
Haftada iki gün, her seans yarım saat süren işlemlerle toplamda 6 seans sonucunda 1 yıl boyunca spor yapılmış gibi kas oluşumunun sağlandığını dile getiren Torbaoğlu, cihazın kullanıcılara efor sarf etmeden yarım saatte 20 bin mekik etkisi yaratmasının çok cazip geldiğini belirtti. Cihazın ağrı, sızı, acı ya da tende kızarma gibi etkilerinin olmadığını vurgulayan Torbaoğlu, “Cihazın herhangi bir yan etkisi yok. Çalışan kişiler öğle arasında bile kıyafetleriyle gelerek yarım saat süren işlemin ardından yaşam standartları sekteye uğramadan hayatına kaldığı yerden devam ediyor. Kullanıcılar, cerrahi müdahaleye ihtiyaç duymadan, ameliyat için bütçe ayırmadan ya da ameliyatın etkilerini yaşamadan bu cihazdan yararlanarak konforlu bir şekilde istediği görünüme kavuşuyor” diye konuştu. 

www.dermaestetik.com.tr
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu