Forum'da ara:
Ara



Kim admin olmalı?
AdminTarik tekrardan admin olmalı
  0%
[ 0 ]
İrem-Admin ile devam edilmeli
  100%
[ 52 ]
Toplam Oylar : 52

Yazar Mesaj
Mesaj05.08.2022, 15:41 (UTC)    
Mesaj konusu:

Sayın aktif dost olayı gayet dürüstçe anlatmışsın ve bu o kadar belliki, şahsen ben bunların hiçbirini tanımam ama yazındaki içtenlik ve gerçeklik fazlasıyla yansımış. benimde bikaç sorum olmuştu hem forumda hemde mesajda ama cevap alamayıp aynı soruyu 2. kez açtığımda oldu. Söylediklerinize katılıyor böylesine güzel bir sitenin başsız kalmaması için, değer verildiğimizi anlamamız için tarık adminin tekrardan göreve gelmesi gerçekten önem arzetmektedir diye düşünüyorum. Saygılar.
Mesaj05.08.2022, 19:44 (UTC)    
Mesaj konusu:

Samimiyetime güvendiğiniz için teşekkürler. Her zaman haktan yana olmak lazım. Bugün ben burada olabilirim. Yarın başka biri farketmez. Asıl önemli olan bizlerde buradan gittiğimiz zamanlarda eğer bir haksızlığa maruz kaldıysak bizim hakkımızı da uygun uslüp ve saygı çerçevesinde dile getiren samimi arkadaşlar olmalı. Burası çok eski bir platform. Ama sahipsiz değil. Buranın asıl sahibi kullanıcılardır. Her zaman sizin düşünceleriniz fikirleriniz önem taşır ve taşımalıdır. Görmezden gelinemez. Smile

Sevgilerim ve saygılarımla.
İnce yorumunuz için tekrardan gönülden teşekkür ederim.

______________

- Teknik Destek Personeli
Mesaj15.08.2022, 16:06 (UTC)    
Mesaj konusu:

Selam Arkadaşlar
Mesaj16.08.2022, 15:02 (UTC)    
Mesaj konusu:

Konuyla alakasız yorumda bulunan arkadaşlar forumdan uzaklaştırılacaktır.
______________

- Teknik Destek Personeli
Mesaj23.08.2022, 11:39 (UTC)    
Mesaj konusu:

2009´dan bu yana bu platformdayım. Maalesef ki gelişen web sektörü BS´yi biraz arka planda bıraktı. Buradaki kullanıcılar mecburen burayı bırakmak zorunda kalmıştı. Çünkü ölüm darbesini indiren güncelleme BS´nin reklamlarının sitelerde görünmesiydi.

Eğer bir admin olacak ise bu içimizden birinin olması gerekiyor. Tabii şartların ne olduğunu vs bilmiyorum ama içimizden bir adminin olması ya da admine yakın yetkiler verilmesi bir nebze olsun bu platformu biraz canlandırabilir diye düşünüyorum. Çünkü buradaki kullanıcıların neden buradan ayrıldığını, neyi beğenmediklerini birinci elden bilenler var.

Benim görüşüm bu yönde. Umarım burası eskisi kadar canlanır.
______________
Çocukken kendimi yalnız hissederdim; hala öyle hissediyorum çünkü; bazı şeyleri biliyorum ve bunları hiç bilmedikleri yada bilmek istemedikleri anlaşılan insanlara bazı ip uçları vermeye çalışıyorum.
C.Gustav Jung
Mesaj14.10.2022, 19:22 (UTC)    
Mesaj konusu: Bende arada bakıyorum

Arkadaşlar herkese selam uzun zamandır girmiyordum. Forum kısmına pek gitmezdim eskiden'de ama şunu söylemeliyim. Kendini geliştirmek isteyenler için özellikle CSS ve html için söylüyorum burası oldukça iyi bir yer. Bütçesi olmayan bir çok yetenekli insan tanıdım burda şuan hepsi yetişkin ve çok iyi yerlerde olduğundan eminim. Bedava sitem benim en çok ziyaret ettiğim yerlerden biriydi. Ama gel gör ki artık yaptıkları hatalar ve kullanıcılarına sundukları yetersizlikler ve kısıtlamalardan dolayı artık bitik bı platform. Keşke o zamanlar wp kullansaydim şimdi yazılım konusunda epey yol almıştım. Diyecek pek bir şey yok ne admin nede seosu bu saatten sonra anca eskiyi yad edenler arada girer bakar.
Mesaj18.10.2022, 04:01 (UTC)    
Mesaj konusu:

Nadir de olsa sırf sayfa silinmesin giriş yapar, az biraz bakar sonra çıkarım farklılık veya canlılık var mı diye. Smile Ana sayfa da ilk sırada forum da açtığın konuyu gördüm.

Ben de bir dönem senin gibi moderatörlük yapmıştım ve BS ilk geldiğim yıllar sanırım 2008 - 2009 yıllardı. Çok iyi zamanlar geçirdim, çok fazla dostluklar kurdum. Şuan hala bazıları ile dostluklarım devam eder. Tanıştığımızda çocuktuk, bazıları evlendi bile. Smile Mesajlar kısmında tek bir gelen veya giden mesajı silmemişimdir. Alan adını kayıt ettiğim tarihten itibaren tüm iletiler durur. O ara ara giriş yaptığım vakit boş zamanım var diye kime mesaj atmışım, ne yazmışım ya da kim bana ne sormuş karıştırırım mesajları. O zamanlar çocuktuk, mesajları silmeye çalışmamıştım birikmesi hoşuma giderdi. Yıllar geçtikçe de her bir mesaj anıya dönüşmeye başladılar iyi oldu. Very Happy

Bunun dışında BS bence herkes için: dostluk kurulan bir platform, sosyal mecra olmuştu. Ayrıca herkesin çocukken bir web sitesi nasıl yapılır merakını da alan ve cevaplayan bir yerdi. Smile Saçma sapan hareketlerimizde olmuştur illa ki çocuktuk yani anlamazdık ama keşke BS'nin o canlılığı bundan 10 yıl önce değil de şimdi olsaydı veya devam edebilseydi.

Ben buraya geldiğimde veya admin diye iletişim kurduğum kişi her zaman admintarik olmuştu. Gerçekten de yardımcı olan, e-postalara cevap veren biriydi. Sorulara yanıt verirdi. Sonraları ise forumla ilgilendiğine şahit olduk tabi ki. Örnek sayfa yarışmaları vs. bunları yapan, duyuran kişi her zaman admintarik görmüşümdür. O yüzden oyum ondan yana. Smile

Son olarak belki biraz tuhaf olacak ama o yıllardaki enerji, BS'nin havası sanıyorum şimdi olmaz. Yani biraz kırıcı olabilirim ama zamanında o yıllarda BS'i kullananların enerjisi burayı güzel bir yer yapıyordu. Şuan o enerji yok o kitle yok. Yani burayı yeni keşfetmiş kişiler sevmiş bile olsalar, eskiyi bildiklerinde az bile olsa kötü hissedebilirler. Çünkü kimse yok. Yani zamanında bizim kadar aktif olarak kullanan yeni keşfetmiş insanlar bulamayız sanırım. Very Happy

Her neyse, belki bir ümit o canlılık gelir ve geri dönenlerden biri oluruz. Sırf eski günler adına dönmek iyi hissettirir. Smile Belki yine karşılıklı reklam vermeler, yarışmalar düzenleyip birinci olana özel tasarım ikinci olana logo ve üçüncü olana 468x60 reklam alırız. Ya da sırf arkadaşım diye onun sayfasını anlatan bir yazı yazarız. Sidebar da 'Dost Siteler' adlı bir kutucuk yapıp link paslaşırız. Ziyaretçi defterini ziyaret eder, gününün nasıl geçtiğini sorarız...

Ah be Bedava-Sitem.

Smile
Mesaj21.10.2022, 18:09 (UTC)    
Mesaj konusu:

Ah be Salih, NBC filmi etkisi bıraktı mesajın bende.
Mesaj19.11.2022, 15:42 (UTC)    
Mesaj konusu:

Irem
Mesaj26.12.2022, 01:24 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kimin admin olduğunun bir önemi yok yapabileceği birşeyde kalmamış, ancak bu bedava sitemi kullanıcılara cazip ve makul bir hale getirirlerse belki eski günlerine dönebilir.
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu