Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj17.08.2026, 20:49 (UTC)    
Mesaj konusu: Tüm üyelere bilgilendirme

Merhaba bedava-sitem.com üyeleri.

Ben aktif-dost.tr.gg sayfasının kurucusu Aykut Güler.
Uzun yıllar moderatörlük yaptığım bedava-sitem.com forum sayfası aktif olarak artık kullanılmıyor.
İspanya şubesinde bir dönem görev almış moderatör arkadaşım Daniel'den (design-pwg) aldığım net bilgiyi sizler ile paylaşıyorum.

"Webme kurucu ve yöneticilerinin tüm çabaları ve misyonları Webme.com üzerine yoğunlaştığını, bedava-sitem için hizmette herhangi bir değişiklik yapma veya onu yeniden canlandırma gibi bir planlarının olmadığını yönlendirme amaçlı kullanılacaktır."

Buraya üye olan kullanıcılar ve birini tanıyan insanların toplanması için çaba ve emek vericek insanların destek vereceğim.
2007 yılında sanal olarak burada faliyet veren bu sayfa buraya vakit harcıyan herkesin dostluklar kazanmasına gerek photoshop programında çizimler ve kodlama web sayfası yapmak için gerekli bilgi ve donanımlar elde etmemizi sağladı.

Burasının kullanıma kapalı olması burada bulunan özel insanlar ile birleşmek ve tanışmak bir engel durum teşkil etmemelidir.
Herkesin eski günlerdeki gibi bir arada eski samimi dostluklar kurmak ve özlenen tabloyu yakalamak isteyen herkes özel mesaj sistemi ile bana ulaşabilir.

Doğru ve güzel fikirler ile gelen herkesin bu fikrini başlık altından tüm üyelere sunacağım.

Herşeye rağmen dilerim ki, webme vermiş olduğu karardan dönüş sağlasın ve tekrardan burayı aktif hale getirsin.
Burada biriktirmiş olduğumuz anılara ve hatıralara yeni dostluklar eklemek burası için en büyük arzum ve isteğimdir.
Yıllar geçse de bu dileğimizden hiç bir geri adım veya vazgeçme durumumuz olmadı olmayacak.
Çok ciddi emek harcadığım bu platformu ve burayı güzelleştiren insanları gönülden sevdiğimi ve burada yapmış olduğum moderatörlüğün önemini yansıttıklarını söyliyebilirim.

Bizi hatırlayan gören herkese selam olsun.

Sevgilerim ve Saygılarımla.
Aykut Güler / Aktif-Dost

- Teknik Destek Personeli
Önceki mesajları göster: