Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj12.07.2008, 17:23 (UTC)    
Mesaj konusu:

fenercafe yazmış:
mistanbul yazmış:
selin yazmış:
Benjamin'e bildirilmistir, kabul görürse yeni verziyonda ekstra olarak eklenir. Haber gelirse ben de size haber veririm Smile

olleyy Razz Razz

ücretli olmasında:)

mümkünse yanına mistanbul un önerisidir yazablirsiniz Razz Razz Razz

Laughing artık sitelerimize rss logosuda ekleriz

eklemesi kolay tabii tenikerler yeni verzyona bu ekstrayı koyarsa (ama heralde sitelerimizede kendileri koyarlar gibime geliyor Laughing )
Mesaj12.07.2008, 17:25 (UTC)    
Mesaj konusu:

Hadi bakalım hayırlısı Wink
Mesaj14.07.2008, 11:47 (UTC)    
Mesaj konusu:

Haber veriyim dedim, bu öneri cok begenildi yeni verziyonumuzda mevcut olacak aksilik cikmaz ise Smile
Mesaj14.07.2008, 12:29 (UTC)    
Mesaj konusu:

selin yazmış:
Haber veriyim dedim, bu öneri cok begenildi yeni verziyonumuzda mevcut olacak aksilik cikmaz ise Smile

Laughing süper
Mesaj14.07.2008, 12:34 (UTC)    
Mesaj konusu:

selin yazmış:
Mesaj14.07.2008, 12:38 (UTC)    
Mesaj konusu:

fenercafe yazmış:
mistanbul yazmış:
selin yazmış:
Benjamin'e bildirilmistir, kabul görürse yeni verziyonda ekstra olarak eklenir. Haber gelirse ben de size haber veririm Smile

olleyy Razz Razz

ücretli olmasında:)

mümkünse yanına mistanbul un önerisidir yazablirsiniz Razz Razz Razz

Laughing artık sitelerimize rss logosuda ekleriz
Mesaj14.07.2008, 12:40 (UTC)    
Mesaj konusu:

selin yazmış:
Mesaj14.07.2008, 12:41 (UTC)    
Mesaj konusu:

ben bu logoyu tercih ederim Razz

Mesaj14.07.2008, 12:50 (UTC)    
Mesaj konusu:

tabi son verilen logo en yaygin olani, muhtemelen o gelir.
Mesaj14.07.2008, 12:52 (UTC)    
Mesaj konusu:

selin yazmış:
tabi son verilen logo en yaygin olani, muhtemelen o gelir.

selin hanım İE7 tarayısında siteye girildiğinde üstte rss logosu var benim verdiğim gibi eğer site rss destekli ise o logo yanıyor yani renkli hale geliyor tıklandığında yeniliklerden haber veriliyor bir nevi.
bizimkindede öyle birşeymi olucak yani tarayıcı kendisi farkedecektir umarım Razz
Mesaj14.07.2008, 12:53 (UTC)    
Mesaj konusu:

bunlar standard zaten.
Mesaj14.07.2008, 13:03 (UTC)    
Mesaj konusu:

selin yazmış:
bunlar standard zaten.
Mesaj14.07.2008, 13:56 (UTC)    
Mesaj konusu:

o onuyu yeni baslikta tartisalim, aciyorum
Mesaj15.07.2008, 06:34 (UTC)    
Mesaj konusu:

selin yazmış:
o onuyu yeni baslikta tartisalim, aciyorum
Mesaj20.07.2008, 06:30 (UTC)    
Mesaj konusu:

RSS NEDİR?
RSS çeşitli internet siteleri tarafından yayınlanan haber vb. içeriğin tek bir ortamdan topluca izlenebilmesine olanak sağlayan yeni bir içerik besleme yöntemidir. RSS � Real Simple Syndication, RDF Site Summary veya Rich Site Summary (Zengin Site Özeti) kelimelerinin baş harflerinden oluşan kısaltmadır. XML biçiminde olan RSS dosyaları ilk olarak NetScape firması tarafından geliştirilmeye başlanmıştır. RSS dosyalarının kullanımı her geçen gün artarak yaygınlaşmaktadır.

RSS yöntemini destekleyen sistelerin hazırladıkları XML biçimli dosyalara bir çok programla erişmek mümkündür. XML okuyucusu olan bu programlar, web gezgini veya e-posta istemcisi olabileceği gibi sadece RSS içereriği izlemek için hazırlanan masaüstü programları da olabilir.

RSS ikonunu () gördüğünüz herhangi bir yerde, RSS verilerini RSS istemcinizi kullanarak alabilirsiniz.

Genel olarak, RSS verilerini, XML dosyaları olduğu için Internet Explorer içinden görebilirsiniz. Ancak sayfayı devamlı yenilemek ve RSS verilerini bu şekilde izlemek çok da verimli bir yöntem değildir. Bunun için pek çok insan, bazı RSS istemcileri kullanarak RSS verilerini takip eder. RSS veri "toplayıcıları", RSS verilerini toplamanız ve takip etmeniz için uygun arabirim sunarlar.