Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj14.07.2008, 19:43 (UTC)    
Mesaj konusu: Bedava-Sitem'e Teşekkürler ...

Merhaba ,

Günümüz Türkiye'si ve işte kuşakların birşeyler yapma amacı . Bu amaçlar doğrultusunda kesimler yada kişiler , gençler yada orta yaşlılar hatta yaşlılar bir uğraşa bürünmüşler . Kendi tasarımlarını yaratmak , kendilerini ifade etmek ve dahası birşeyler paylaşabilmek . Bu güzel bir duygumudur ? Elbette güzel bir duygudur ....

Kişi kendi dünyasında kendi iç benliği gereği gerek bir amaç güderek , gerek ise amaçları dışına çıkarak , yine kendi iç dünyasını rahatlamak amacı ile bir şeyler yapabilmenin mutluluğunu taşıması adına , site uğraşında bulunuyor . Yani sizler , yani bizler , yani ben gibi işte ....

Bu bağlamda ,

Bu imkanı bizlere hiç bir menfaat gütmeyerek sunan Bedava-Sitem ekibine sonsuz teşekkürlerimi sunar , paylaşımlarımızın bir uzun yıllara sarkmasını temenni ederim . Bizler ortamdan memnunuz ve rahatız , sizlerde zamanla bu imkanların gelişimi hakkında çalışmalar yapacaksınız bundanda eminim .

Teşekkürler Bedava-Sitem .....

Sevg ....

Kendi tr.gg mi tanıtma durumuna gelince .

Ben kendimle kendim olan tr.gg mi biliyorum giriyorum çalışmalarda bulunuyorum o yeter . Çok ziyeret beklemiyorum , öylede bir amaç gütmüyorum . Çünkü ben birilerinin birşeylerini paylaşmak amacında değilim .

Amacım , kendim varettiğim kendimle ilgili yazıları ve çalışmaları kendime sunmakdır . Birileri denk gelirde görür ise de , o kişiyi bağlar . Elbette paylaşım vede anlaşılabilmek güzeldir ama sırf bu iş için de , reklam yapmanın mantığı yokdur diyorum .

Sevg ...


En son firarifirtina tarafından 14.07.2008 19:54:38 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Mesaj14.07.2008, 19:46 (UTC)    
Mesaj konusu:

Başarılar dilerim..
içerik biraz genişletilmeli
Wink
______________
Ve bazen ; sadece sukût şart olur . Boğazını yırtarcasına susarsın işte .
Mesaj16.07.2008, 21:50 (UTC)    
Mesaj konusu:

Teşekkürler ................

Sevg ....
Mesaj16.07.2008, 21:54 (UTC)    
Mesaj konusu:

Wink
Mesaj22.07.2008, 19:46 (UTC)    
Mesaj konusu:

Teşekkürler ...............

Sevg ...
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu