www.msnabi.tr.gg siteminn forumuyla ilgilenicek arkadaşlar arıyorum internetim kotalı o yüzden bişe ekleyemiyorum gönüllü yardımcı olacak arkadaşlar varsa iletişime geçsinler benimle msn-abi( at )hotmail.com ______________
Kotalı derken ne yapacaksınız ki o kadar 6 gb yi dolduracak benim netim 4gb sabah aksam onlıne ım ama ayda 20 ytl odemem gerekıyor 22.5-25 ytl arası gelıyor bırazcık asıyorum.Ama forumlarada bakıyorum sitemede.... ______________ Of The Depth Of Technology
Kotalı derken ne yapacaksınız ki o kadar 6 gb yi dolduracak benim netim 4gb sabah aksam onlıne ım ama ayda 20 ytl odemem gerekıyor 22.5-25 ytl arası gelıyor bırazcık asıyorum.Ama forumlarada bakıyorum sitemede....
herkesin kullanımı farklı kardeş ben çok kullanırım sen az kullanırsın başkası daha farklı şekilde kullanır benim açtıgım konuyla ilgili olarak cevap verecek gönüllü arkadaşlar arıyorum ______________
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.