| EN SEVDIGINIZ DERS |
| MATEMATİK |
|
[ 37 ] |
| FİZİK |
|
[ 17 ] |
|
| Toplam Oylar : 54 |
|
| Yazar |
Mesaj |
-

haberiz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
17.07.2008, 15:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tontonamcaa yazmış: İYİ AKSAMLAR BEYLER
iyi aksamlar arkdasım nasısınız yorumlarınızı beklıyorumm ______________ www.haberiz.tr.gg -->bilim insanları,icatlar,bilim tarihi,uzay arastırmları,arastırma sonuçları,aşkın kanunu,aşkın türleri,aşkın türleri,platonik aşk,astrolojide evlilik,burçların negatif özellikleri,dogum astrolojisi,elementler ve aşk,haberler burada |
|
|
↑
|
|
 |
-

kralmustak
Uzman Üye
|
17.07.2008, 15:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
İyi Akşamlar Arkadaşım.Seni Siteme ve Başlığıma Beklerim. |
|
|
↑
|
|
 |
-

haberiz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
17.07.2008, 15:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
nett-oguzhann yazmış: sitende haber kodları kullanmışsın sonuçta tıkladığımızda başka sitelere yönlendiriliyo bence haberleri kendin yayınla başka siteye yönlendirme olmasın
canım arkdasım onu html kodflarıyla yapmak yada tr.gg (bedava sitemşe yapmak ) zor onun için daha gelsımıs bır programlama dılı lazım asp yada php gıbı onu ancak ucretlı domaınlerle hazırlamak kolay olurr ______________ www.haberiz.tr.gg -->bilim insanları,icatlar,bilim tarihi,uzay arastırmları,arastırma sonuçları,aşkın kanunu,aşkın türleri,aşkın türleri,platonik aşk,astrolojide evlilik,burçların negatif özellikleri,dogum astrolojisi,elementler ve aşk,haberler burada |
|
|
↑
|
|
 |
-

hayaller-de
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
17.07.2008, 17:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
merhaba arkadasım sevgiler
www.haberiz.tr.gg ziyaret et haberın olsun  ______________ Donot break the heart that loves you |
|
|
↑
|
|
 |
-

haberiz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
17.07.2008, 18:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
merhaba arkdaısmmm cok tesekkur ederım zıyaretın ıcınn ______________ www.haberiz.tr.gg -->bilim insanları,icatlar,bilim tarihi,uzay arastırmları,arastırma sonuçları,aşkın kanunu,aşkın türleri,aşkın türleri,platonik aşk,astrolojide evlilik,burçların negatif özellikleri,dogum astrolojisi,elementler ve aşk,haberler burada |
|
|
↑
|
|
 |
-

web-windows2
Acemi Üye
|
17.07.2008, 18:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
güsel olmus ______________ <font size="7">http://web-windows.tr.gg/
</font>
WindowsXp Temaları HTML, Javascript mediaplayer temaları windowsxp araçları ve daha fazlası hersey burada
<font size="7">http://web-windows.tr.gg/
</font> |
|
|
↑
|
|
 |
-

haberiz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
17.07.2008, 18:26 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
web-windows2 yazmış: güsel olmus
cok tesekkur ederım arkdasım saollasın yorumlara devam arkdaslar ______________ www.haberiz.tr.gg -->bilim insanları,icatlar,bilim tarihi,uzay arastırmları,arastırma sonuçları,aşkın kanunu,aşkın türleri,aşkın türleri,platonik aşk,astrolojide evlilik,burçların negatif özellikleri,dogum astrolojisi,elementler ve aşk,haberler burada |
|
|
↑
|
|
 |
-

haberiz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
18.07.2008, 05:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
HERKESE HAYIRLI CUMALAR ARKDASLAR SAYGILARIMI SUNUYORUM HAYIRI BIR GUN GECIRMENIZ DILEGIYLE
www.haberiz.tr.gg
BIZDEN HABERINIZ OLSUN ______________ www.haberiz.tr.gg -->bilim insanları,icatlar,bilim tarihi,uzay arastırmları,arastırma sonuçları,aşkın kanunu,aşkın türleri,aşkın türleri,platonik aşk,astrolojide evlilik,burçların negatif özellikleri,dogum astrolojisi,elementler ve aşk,haberler burada |
|
|
↑
|
|
 |
-

tolga-nalkon
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
18.07.2008, 05:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
günaydın haberiz.....
hayırlı cumalar.....
www.tolga-nalkon.tr.gg
www.anket-dunyasi.tr.gg
www.modavetasarim.tr.gg
HAYAT YAŞAMAKDIR...______________
Takımı Takım Yapan Takım Oyuncularıdır. |
|
|
↑
|
|
 |
-

leonn2435
Uzman Üye
|
18.07.2008, 06:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Hayırlı cumalar
Hangi zeka türüne sahipsiniz?
 |
|
|
↑
|
|
 |
-

haberiz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
18.07.2008, 10:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
leonn2435 yazmış: Hayırlı cumalar
Hangi zeka türüne sahipsiniz?
sayısal vwe analitik zeka             ______________ www.haberiz.tr.gg -->bilim insanları,icatlar,bilim tarihi,uzay arastırmları,arastırma sonuçları,aşkın kanunu,aşkın türleri,aşkın türleri,platonik aşk,astrolojide evlilik,burçların negatif özellikleri,dogum astrolojisi,elementler ve aşk,haberler burada |
|
|
↑
|
|
 |
-

haberiz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
19.07.2008, 06:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tamamen yenılenen sıtemızde yepyenı bır portala ımza atıyoruz bırden azla kaynaktan aynı anda onlıne haber sıstemı hızmete gırmıstık hayırlı ugurlu olsun ,
çok ugrastık cokkk basarılar arkdaslar
www.haberiz.tr.gg______________ www.haberiz.tr.gg -->bilim insanları,icatlar,bilim tarihi,uzay arastırmları,arastırma sonuçları,aşkın kanunu,aşkın türleri,aşkın türleri,platonik aşk,astrolojide evlilik,burçların negatif özellikleri,dogum astrolojisi,elementler ve aşk,haberler burada |
|
|
↑
|
|
 |
-

siteturka
Uzman Üye
|
19.07.2008, 07:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşım Sitene Girdim Çokkkkk Beğndim .com lu .org lu haber sitelerini bile geçersin sen yürü kim tutar seni... Ben de Seni Siteme Bekliyrum ______________
Sen Yorum Göndermiyorsan Demekki 1 Kişi Eksiğiz..
http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=54704 |
|
|
↑
|
|
 |
-

haberiz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
19.07.2008, 07:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
siteturka yazmış: Arkadaşım Sitene Girdim Çokkkkk Beğndim .com lu .org lu haber sitelerini bile geçersin sen yürü kim tutar seni... Ben de Seni Siteme Bekliyrum
com lu sitemde var  
yenı aldım onlarııı
baglantılar kısmına bakarsan gorursunuz arkdaısmm ______________ www.haberiz.tr.gg -->bilim insanları,icatlar,bilim tarihi,uzay arastırmları,arastırma sonuçları,aşkın kanunu,aşkın türleri,aşkın türleri,platonik aşk,astrolojide evlilik,burçların negatif özellikleri,dogum astrolojisi,elementler ve aşk,haberler burada |
|
|
↑
|
|
 |
-

siteturka
Uzman Üye
|
|
|