| Yazar |
Mesaj |
-

galatasarayy
Uzman Üye
|
18.07.2008, 20:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
citlenbig yazmış: citlenbig yazmış: www.citlenbig.tr.gg ver bakim karnemi 
biraz Gecikti ama özür dilerim..bu mesajınızın Altına Bakın karneniz HAzır
net-tr yazmış: Siz Yazın Bız Yorumlıyacagız Zaten..
Anladım saol  ______________ Ve bazen ; sadece sukût şart olur . Boğazını yırtarcasına susarsın işte . |
|
|
↑
|
|
 |
-

egirisimci
Acemi Üye
|
18.07.2008, 20:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
|
↑
|
|
 |
-

galatasarayy
Uzman Üye
|
18.07.2008, 20:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Site:egirisimci.tr.gg
Tasarım:80
içerik:80
Düzen:80
Amaca uygunluk:90
ana sayfa:75
SAğ bölüm:88
ortalama:82
öneriler :
içeriği geliştirin
ana sayfayı düzelneyin
sağ bölüme bnir kaç kod dAha ekleyin..
başrılar dilerim.. ______________ Ve bazen ; sadece sukût şart olur . Boğazını yırtarcasına susarsın işte . |
|
|
↑
|
|
 |
-

namazvebiz
Uzman Üye
|
18.07.2008, 22:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Es Selamun Aleykum
Her Gün 1 Konu Ekliyoruz Sitemize Ekledigimiz Konuları Büyük Kaynaklardan Okuyarak Ekleme Yapıyoruz. İlk Basta Kendimiz Ögreniyoruz Ve Sonrada Arkdaşlarımızın Dostlarımızın Ogrenmesini İstiyoruz.
Dinimiz İslam Dini Allaha Şukurki Müslüman Torunlarıyız
Ve Dinimizi Paylaştikca Güzelleşir.
Büyümek Tek Başina Olacak Bir Sey Degildir Dostlar Sayesinde Büyüyoruz.Dostlarımızı Unutmuyoruz.Eger Kısa Sürede Bu Seviyeye Geldiysek Dostlarımızın Sayesindedir Bunun Bilincindeyiz.Öncelik Olarak Orhan abime Cuneyt Hocama Oktay Abime Silsile Abime Bir Gulus Kadir Net Tr Kardeşlerime Mehtap ve Tugberk Ablalarıma Efgan Abime Hocama Html Menaki Gececi40 Abilerime Musa Hocama ilgazlım Kardesime Kralmustak a fenercafe ye galatasarayy Kardeşime Agir Abi tolga nalkon a hayallarde lord-eragon zamankop reklaminburada gururum5 Dilek Ablama cevdetprizrenli Kardeşime leonn2435 Nett Murat gonuller mini1 Ve Sayamadigim Diger Güzel İnsanlara Cok Ama Cok Teşekkur Ederim Sitemi İlk Forumda Paylasima Actıgım Günden Bu Güne Bana Destek Oldukları İcin
Allaha Emanet Olun Allah Yar Ve Yardımcınız Olsun ______________  |
|
|
↑
|
|
 |
-

namazvebiz
Uzman Üye
|
18.07.2008, 23:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
|
↑
|
|
 |
-

galatasarayy
Uzman Üye
|
19.07.2008, 08:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Destekliyoruz..
namazvebiz yazmış: Es Selamun Aleykum
Her Gün 1 Konu Ekliyoruz Sitemize Ekledigimiz Konuları Büyük Kaynaklardan Okuyarak Ekleme Yapıyoruz. İlk Basta Kendimiz Ögreniyoruz Ve Sonrada Arkdaşlarımızın Dostlarımızın Ogrenmesini İstiyoruz.
Dinimiz İslam Dini Allaha Şukurki Müslüman Torunlarıyız
Ve Dinimizi Paylaştikca Güzelleşir.
Büyümek Tek Başina Olacak Bir Sey Degildir Dostlar Sayesinde Büyüyoruz.Dostlarımızı Unutmuyoruz.Eger Kısa Sürede Bu Seviyeye Geldiysek Dostlarımızın Sayesindedir Bunun Bilincindeyiz.Öncelik Olarak Orhan abime Cuneyt Hocama Oktay Abime Silsile Abime Bir Gulus Kadir Net Tr Kardeşlerime Mehtap ve Tugberk Ablalarıma Efgan Abime Hocama Html Menaki Gececi40 Abilerime Musa Hocama ilgazlım Kardesime Kralmustak a fenercafe ye galatasarayy Kardeşime Agir Abi tolga nalkon a hayallarde lord-eragon zamankop reklaminburada gururum5 Dilek Ablama cevdetprizrenli Kardeşime leonn2435 Nett Murat gonuller mini1 Ve Sayamadigim Diger Güzel İnsanlara Cok Ama Cok Teşekkur Ederim Sitemi İlk Forumda Paylasima Actıgım Günden Bu Güne Bana Destek Oldukları İcin
Allaha Emanet Olun Allah Yar Ve Yardımcınız Olsun
saol abi SEnin de Sİteme Desteklerim VAr unutmadım Bende
sende sol.. ______________ Ve bazen ; sadece sukût şart olur . Boğazını yırtarcasına susarsın işte . |
|
|
↑
|
|
 |
-

guncelalan
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
19.07.2008, 09:22 (UTC) Mesaj konusu: ss |
|
|
|
|
|
↑
|
|
 |
-

siteturka
Uzman Üye
|
|
|
↑
|
|
 |
-

galatasarayy
Uzman Üye
|
19.07.2008, 09:33 (UTC) Mesaj konusu: Re: ss |
|
|
Site:guncelalan.tr.gg
Tasarım:93
içerik:90
Düzen:90
Amaca uygunluk:90
ana sayfa:90
Menü altı:95
ortalama:91
öneriler :
içerik biraz Daha Arttırılabilir
başarılar dilerim..
______________ Ve bazen ; sadece sukût şart olur . Boğazını yırtarcasına susarsın işte . |
|
|
↑
|
|
 |
-

liseyazilisorulari
Acemi Üye
|
19.07.2008, 09:35 (UTC) Mesaj konusu: EE |
|
|
[ b]EVET BENİM DE KARNEMİ VER BAKALIM
GERÇİ BEN ÜNV. MEZUNU OLALI COK OLDU AMA[/b] |
|
|
↑
|
|
 |
-

galatasarayy
Uzman Üye
|
19.07.2008, 09:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
siteturka yazmış: Sevgili Arkadaşlar Bedava-sitemin en iyi sitelerinin katıldığı topliste siz de katılın daha bugün aktifleştirdim...
www.siteturka.tr.gg
kaydoldum Başrılar ..Ufak Baneri dost sitelere Ekliyorum..  ______________ Ve bazen ; sadece sukût şart olur . Boğazını yırtarcasına susarsın işte . |
|
|
↑
|
|
 |
-

silsile
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
19.07.2008, 09:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
|
↑
|
|
 |
-

galatasarayy
Uzman Üye
|
19.07.2008, 09:49 (UTC) Mesaj konusu: Re: EE |
|
|
Site:liseyazilisorulari
Tasarım:94
içerik:88
Düzen:90
Amaca uygunluk:95
ana sayfa:88
sağ bölüm:80
ortalama:91
öneriler :89
içerik biraz Daha Arttırılabilir
sağ bölüme bir kaç kod daha ekleyin ana sayfa biraz uzun olmuş..
başrılar dilerim.. ______________ Ve bazen ; sadece sukût şart olur . Boğazını yırtarcasına susarsın işte .
En son galatasarayy tarafından 19.07.2008 09:54:27 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
|
↑
|
|
 |
-

galatasarayy
Uzman Üye
|
19.07.2008, 09:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ben kutladım
diğer Arkdaşlarıda kutlamak üzere bekleriz ______________ Ve bazen ; sadece sukût şart olur . Boğazını yırtarcasına susarsın işte . |
|
|
↑
|
|
 |
-

namazvebiz
Uzman Üye
|
19.07.2008, 10:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|