Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj23.07.2008, 16:52 (UTC)    
Mesaj konusu: cvp

BENCE CRYSİS KNIGHT ONLİNE VEDE NEED FOR SPEED İN ORTAK ÖZELLİĞİ OLMALI

SİZLER İÇİN RENKLİ BİR PLATFORM GENİŞ PORTAL WEBMASTER KADINCA VE HERŞEY BURADA
Mesaj23.07.2008, 16:54 (UTC)    
Mesaj konusu:

hakannet55 yazmış:
+nasıl birşey olacak platformu
+onlinemi olacak
+level geçmeli olcakmı
+grafikler renderli olsunmu?

online olmalı ama

Mesaj23.07.2008, 17:09 (UTC)    
Mesaj konusu:

empirretotalwar yazmış:
hakannet55 yazmış:
+nasıl birşey olacak platformu
+onlinemi olacak
+level geçmeli olcakmı
+grafikler renderli olsunmu?

online olmalı ama

vallahi oyunu int sitesinden oynatacağız

daha nasıl online olsun

her şey gerçekçi olacak

level atlanacak isteyen ilreiki tarihde oynar isteyen eski dönemlerde oynar

SİZLER İÇİN RENKLİ BİR PLATFORM GENİŞ PORTAL WEBMASTER KADINCA VE HERŞEY BURADA
Mesaj23.07.2008, 17:48 (UTC)    
Mesaj konusu:

knight tarzı mı? hiç knight oynamadım da ama 3d oldugunu biliyorum

ama basit vurmalı 2d oyunu 2 saatte yaparım menüsü falan uzun sürer eger mneü falan grafikleri hazırolursa tamam 2d bir oyun yaparım yanlız nasısl bir şey olacak
ArrowŞekilli NicklerArrowYaptıgımOyunlar ArrowÜrünlerimArrowYaptıgımProgramlarArrowresimlerArrowSiteni ekleArrowChat/SohbetArrow3D GaleriArrowBen_Kimim?ArrowDost DestekçilerArrowForumArrowAdınıza GöreAşkArrowDestekOlArrowFalCrying or Very sadCrying or Very sadCrying or Very sadNeden mi?Crying or Very sadCrying or Very sadCrying or Very sad

En son hakannet55 tarafından 23.07.2008 17:49:10 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Mesaj23.07.2008, 17:54 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bu Oyunu Yapıcaksanız.

Serverlı Olmalıdır.

Serveri Bedava-Sitemde Nasıl Yapıcaksınız ?
Mesaj23.07.2008, 17:58 (UTC)    
Mesaj konusu:

trgg city de geçen bir hayat oyunu böyle polislik görevi asker felan şehir savunma oyunu olabilir herkez kendi şehrini seçer ve birbirine saldırır her şehrin üstleri olur mesela vali felan gibi olabilir bunu daha ayrıntılı şekilde anlatmamı isterseniz mert_f.b( at )hotmail.com ekleyin( Proje Sahibi Eklesin Hepiniz Değil Wink ) Burdan ayrıntılı size anlatım yaparım Very Happy
Mesaj23.07.2008, 17:58 (UTC)    
Mesaj konusu:

net-tr yazmış:
Bu Oyunu Yapıcaksanız.

Serverlı Olmalıdır.

html serveri css serveri ... Laughing
Mesaj23.07.2008, 17:59 (UTC)    
Mesaj konusu:

metalbozkurt yazmış:
net-tr yazmış:
Bu Oyunu Yapıcaksanız.

Serverlı Olmalıdır.

html serveri css serveri ... Laughing

Hahaha Mr. Green
Mesaj23.07.2008, 18:00 (UTC)    
Mesaj konusu:

gencfbcafe yazmış:
trgg city de geçen bir hayat oyunu böyle polislik görevi asker felan şehir savunma oyunu olabilir herkez kendi şehrini seçer ve birbirine saldırır her şehrin üstleri olur mesela vali felan gibi olabilir bunu daha ayrıntılı şekilde anlatmamı isterseniz mert_f.b( at )hotmail.com ekleyin( Proje Sahibi Eklesin Hepiniz Değil Wink ) Burdan ayrıntılı size anlatım yaparım Very Happy

seni istersen senrarist yapayım herşeyi ben düşünmemiş olurum
sen iyi hikayeler bulursun belki Very Happy
ArrowŞekilli NicklerArrowYaptıgımOyunlar ArrowÜrünlerimArrowYaptıgımProgramlarArrowresimlerArrowSiteni ekleArrowChat/SohbetArrow3D GaleriArrowBen_Kimim?ArrowDost DestekçilerArrowForumArrowAdınıza GöreAşkArrowDestekOlArrowFalCrying or Very sadCrying or Very sadCrying or Very sadNeden mi?Crying or Very sadCrying or Very sadCrying or Very sad
Mesaj23.07.2008, 18:15 (UTC)    
Mesaj konusu:

hakannet55 yazmış:
gencfbcafe yazmış:

Very HappyVery HappyVery HappyVery HappyVery HappyVery Happy oyun yapımında düşünce sorunu yaşarsanız benimle bağlantıya geçin çok fazla online oyun oynadığım için yardım etmem kolay olur
Mesaj23.07.2008, 18:16 (UTC)    
Mesaj konusu:

gencfbcafe yazmış:
hakannet55 yazmış:
gencfbcafe yazmış:

Very HappyVery HappyVery HappyVery HappyVery HappyVery Happy oyun yapımında düşünce sorunu yaşarsanız benimle bağlantıya geçin çok fazla online oyun oynadığım için yardım etmem kolay olur

Baglantıyı Nasıl Ayarlıcan Onlıne Oyun Dıyorsun , Sorması Ayıp ? Smile
Mesaj23.07.2008, 18:18 (UTC)    
Mesaj konusu:

MSN
Mesaj23.07.2008, 18:34 (UTC)    
Mesaj konusu:

şuan yapabilirim deneme yaptım oluyor yanlız bir şekilde bir pcde sürekli o program çalışacak 24 saat ve onun port nosundan baglanılacak ben dedenim oluyor ilk önce kendim host ettim ve o oyunu tekrar açtım 2 tane açtım ondada o porta giriş yaptım iki kişilk oynadım bi o oyuna geçtim bi digerine küçük bir oyun örnegi var
Mesaj23.07.2008, 19:24 (UTC)    
Mesaj konusu:

Mesaj23.07.2008, 20:09 (UTC)    
Mesaj konusu:

Önceki mesajları göster: