Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj25.07.2008, 09:32 (UTC)    
Mesaj konusu: Masalım(Komik:))

reklam değil sitemden sizde maslaınızı yapın Very Happy http://nett-oguzhann.tr.gg/Masal%26%23305%3Bn%26%23305%3Bz.htm reklam amaclı değil

Bir varmış, bi daha varmış, yani anlayacağın çok varmış. Bir gün oğuzhan arabayla yolda giderken evine çabuk ulaşabilmek için (ne acelesi varsa!) bir kestirme yola sapmış. oğuzhan arabayla hızlı bir şekilde giderken arabanın tekerleği patlamış. Yardım çağırmak için çevreyi araştırmaya başlamış. Yolda giderken bir ev görmüş.Çünkü gözü çok keskinmiş.

Eve girmiş. Evde yaşlı bir kadın varmış. Bu arabadan anlamaz ama olsun bi şansımızı deneyelim demiş. İçeri girmiş, muhabbet etmiş. Sonra bi ses duyulmuş; karnının sesi.Yaşlı kadın ona yemek hazırlamak için mutfağa girmiş. oğuzhan mutfağa geldiğinde yaşlı kadın bir cadıya dönüşmüş ve onu şişmanlaması için her yeri makarna olan bir eve götürmüş. oğuzhan bir kafese konmuş. Bu arada oğuzhan yandaki rafta bir fasulye bulmuş ve yemeğe çalışırken yere düşürmüş. Fasulye büyümüş ve oğuzhan bulutların üstüne çıkmış. Orada çok büyük bir ev gören oğuzhan , eve girmiş. Evde ahmet varmış. ahmet çarpık sarı dişleri olan bir devmiş. oğuzhan devin ayakkabı bağına düğüm atarak onu düşürmüş. oğuzhan hemen evden çıkıp fasulye ağacından aşağıya inmiş. Yolda giderken bir peri görmüş. Peri ona bir etek giydirerek büyük bir domuz vermiş.

Peri onun baloya gitmesini ve bundan sonra oğuzhan adının Sindioğuzhan olmasını istemiş. Bunun üzerine Sindioğuzhan , domuz arabasına binerek ilerlemiş. Sindioğuzhan cadı ile karşılaşınca, cadı ona mavi bir elma vermiş ve Sindioğuzhan onu yemiş. Sindioğuzhan elmayı yediğinde bir kuklaya dönmüş. Sonra cadının üstüne büyük bir ayakkabı, sonra tuğladan oluşmuş bir ev, en son olarak büyük bir vapur düşmüş. Bu arada kırmızı başlıklı kız cadının yanından geçiyormuş.

Kırmızı başlıklı kız cadıdaki ayakkabıyı çıkarmış ve kuklaya (Sindioğuzhan) takmış. Sindioğuzhan eski haline dönmüş. oğuzhan kırmızı başlıklı kızla beraber ilerlemiş. Bu sırada büşra, beraber yürüyen iki arkadaşın yanına gelmiş. oğuzhan ona allah belanı versin demiş. Bunun üzerine büşra, evcil hayvanını herkesin üstüne salmış. köpek, herkesi yemiş ve masalda burada sona ermiş.

Mutlu Son (köpek için).
______________
Mesaj25.07.2008, 11:41 (UTC)    
Mesaj konusu:

masal guzel olmus...ama reklam amacli bence Laughing
______________
Mesaj25.07.2008, 13:22 (UTC)    
Mesaj konusu:

Süpermiş.İyi Yazdığım Şeyler Kötüye Kullanılmış.

Benim Masalın Sonu: Balık Herkesi Yemiş. Laughing
Mesaj25.07.2008, 13:37 (UTC)    
Mesaj konusu:

kralmustak yazmış:
Süpermiş.İyi Yazdığım Şeyler Kötüye Kullanılmış.

Benim Masalın Sonu: Balık Herkesi Yemiş. Laughing

Very Happy Very Happy
______________
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu