Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj25.07.2008, 13:45 (UTC)    
Mesaj konusu: Bir tr.ggrazzi olusturmaya ne dersiniz.?

blograzzi diye bir site gordum internette cok begendim.googildan arayarak bulabilirsiniz! benim onerim oyle bir tr.gg toplulugu olsturalim.

NE DE OLSA ARTİK 1.500.000 KİSİYİZ..

dusuncelerinizi yazarsaniz sevinirim.
______________
Mesaj27.07.2008, 09:59 (UTC)    
Mesaj konusu:

BS MAGAZİN VAR ZATEN İİ OLMAZ BNCE
______________
Mesaj27.07.2008, 13:52 (UTC)    
Mesaj konusu:

evet biz zaten projeyi hazırladık 1 ağustosu bekliyoruz:D
______________
Mesaj27.07.2008, 14:18 (UTC)    
Mesaj konusu:

metalbozkurt yazmış:
BS MAGAZİN VAR ZATEN İİ OLMAZ BNCE


Wink
Mesaj27.07.2008, 15:42 (UTC)    
Mesaj konusu:

bs magazinle ne alaksı var blograzzi nedir merak ediyosanız allta açıklaması var Wink
Blograzzi nedir?

Blograzzi, kaliteli ve ilgi alanına uygun içeriğe zaman kaybetmeden ulaşmak isteyen Türk internet kullanıcısı için faydalı bir araç olması adına geliştirilmiş bir servistir.

Blograzzi’nin arkasında kim var?

Blograzzi, Arda Kutsal ve Inveon’un ortak girişimidir. Arda Kutsal tarafından modellenmiş olan blograzzi’nin yazılım ve veritabanı altyapısı Inveon tarafından geliştirilmiş ve şirketin sahip olduğu dikey arama motoru teknolojisi ile desteklenmiştir. Blograzzi’nin arayüz ve logo tasarımı ise çözüm ortaklarımızdan Cleo Graphics tarafından yapılmıştır.

Blograzzi nasıl çalışmaktadır?

Veritabanında yer alan blogların farklı kaynaklardan derlenen istatistikleri ve kullanıcıların katkısı ile desteklenen içeriği sayesinde kendisine özel algoritmaya sahip olan blograzzi puan hesaplanmaktadır. blograzzi puanı ile bloglar popülerliğine göre sıralanabilmekte ve diğer istatistikler ile birleştirip farklı kriterler bazında listelenebilmektedir. blograzzi’ye kayıtlı olan kullanıcılar istedikleri bloglar için yorum yazabilmekte, beğendikleri blogları favorilerine ekleyebilmekte ve bloglara oy verebilmektedirler. blograzzi’ye kayıtlı olan her kullanıcının kendisine özel bir profil sayfası bulunmaktadır ve bu alan üzerinden favori blogları ile birlikte sahip oldukları blogları yayınlayabilmektedirler.
______________
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu