Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj28.07.2008, 19:20 (UTC)    
Mesaj konusu:

belki benimkinden değişik görünüyor diyeceğim ama tablo yine aşağıda duruyor, sitede hiçbir değişiklik yok Question
Mesaj28.07.2008, 19:22 (UTC)    
Mesaj konusu:

hersite-burada yazmış:
belki benimkinden değişik görünüyor diyeceğim ama tablo yine aşağıda duruyor, sitede hiçbir değişiklik yok Question

Kodu Değiştirdiğimde FireFox dan Baktım IE de nasılsa Onun gibi duruyordu..
Hala Sorun Çözülmediyse Bilemiyorum.. Bende Herşey normal.. Hem IE de Hem de FireFox da ... Olmadı Düzelttiğim Kodu Öm İle Gönderin Tekrar bir Bakayım.. Question
Mesaj28.07.2008, 19:23 (UTC)    
Mesaj konusu:

ironarchives yazmış:
hersite-burada yazmış:
Ben sitene şuan mozilladan bakıyorum ama eski halinde Question

Kodu Düzenledim.. FireFox dan Baktım Olması Gereken gibiydi.. Yani Sorun Çözülmüş görünüyordu.. Sorun Çözülmedi mi Hala Shocked

Evet veriğiniz kodda hata var hala aynı Razz
Mesaj28.07.2008, 19:25 (UTC)    
Mesaj konusu:

Nasıl oldu anlamadım Shocked

Düzelttim Kaydettim Baktım Herşey Normaldi.. Kodu Size Verdim Tekrar Bozuldu Confused

Neyse Tekrar Yollayın Kodu Bir Daha Bakayım...
Mesaj28.07.2008, 19:28 (UTC)    
Mesaj konusu:

ironarchives yazmış:
Nasıl oldu anlamadım Shocked

Düzelttim Kaydettim Baktım Herşey Normaldi.. Kodu Size Verdim Tekrar Bozuldu Confused

Neyse Tekrar Yollayın Kodu Bir Daha Bakayım...

Ben kendi sitemde kodu duzenledim hatlı çıkmıyor artık kodu da arkadaşa attım Wink
Mesaj29.07.2008, 07:38 (UTC)    
Mesaj konusu:

İron senin kodunla biraz oynamıştım Mr. Green Hata oldu ondan sonra düzeldi sana yolladığım öm olmadı diyeydi ama ondan sonra yaptım teşekkür tümhepsiburada sana da teşekkür gerek yoktu ama Razz
Mesaj29.07.2008, 09:50 (UTC)    
Mesaj konusu:

Rica Ederim.. Wink

Benim Yaptığımın Olmaması Mümkün Değildi Çünkü.. Oynama Yapmasaydınız Keşke Razz
Önceki mesajları göster: