Google Site tanıttıktan sonraki bekleme zamanı hakkında bi bilgisi olan varmı?
1 aydır veya daha fazla zaman geçti hala sitem google da çıkmıyor yardım edebilecek olan varmı?
1 aydır veya daha fazla zaman geçti hala sitem google da çıkmıyor yardım edebilecek olan varmı?
sitenizi sadece googleye kayıt yapmayın bi kaç toplist sitelerinede kayıt yapın ve şu uygulamayı yapınız
sitene giriş
ekstralar
ekstra ekle
daha küçük ekstralar
meta tagler seçin
ekstrayı ekle tıklayın
karşınıza çıkacak boş kutucuklarda siteniz ile ilgili içeriğinizi kelime kelime yazıp doldurun
ÖRNEK:: tv,radyo,chat,html kodu vesaire vesaire
en son kaydet tıklayın
Sitenizin google da Çıkmamasının Sebebi ;
Google ın Sitenizi Henüz İndex ine Almamış Olmasıdır.. Zamanla Siteniz google da sıralamalarda Çıkmaya Başlayacaktır...
Google da sitenizi Daha Çok Tanıtın ;
Ekstralara Giriş,
Ekstrayı Ekle,
Meta Tagler Ekstrasını Aktive edin ve sitenize Ait en geniş anahtar kelimeleri yazın ve kaydedin,
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.