Arkadaşlar ve adminler umarım böyle bir öneri yoktur varsada bulamadım vede beni affedersiniz diye umarak konuya başlıyorum bence sizin yaptığınız tasarımların yanında kendi tasarımlarımızı oluşturabileceğimiz bomboş sayfalar olsun yani kendi oluşturduğumuz tasarımı koyalım güzel olmazmı isteyenler ise siz<in tasarımlarınızı koyabilsin biliyorumki title diye bir tasarım var ama bu bana yetmez yani açtığım sayfalar yukarıda gözüküyor
En son cilgin-oyunlar tarafından 31.07.2008 15:36:11 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
zaten var kardeş .
ama sen acemi olmalısın..
foruma biraz fazla araştır sende öğren ona göre güzel öneriler yaz yadıgın öneriler BS yeni halinde olabilir... ______________
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.