Sınır Koyduğumda da Her Zaman Kendimi Kandırıyorum. ______________ Sponsor aranıyor...Çok iyi bir photoshop'cu aranıyor...Rap işlerimle ilgili resimler yazılar yapabilecek biri aranıyor...Eğer yapabilecekseniz ve bunları ciddiye alan varsa mail adresimden bana ulaşsın : snack_tin( at )hotmail.com İlginizi bekliyorum...(Fiyat msn'de konuşulacaktır.)
tabiki pc mühendisliğini isterim ama sorun şu ki sayısal derslerimin tamamı zayıf.
o yüzden yabancı dil i seçtim
ingilizce almanca rusca fransızca yoluna gitçes bakalım.
ama kesinlikle uluslararası düzeyde bi meslek düşünüyorum ne gerekirse yapcam ______________
Ben daha orta sondayım.Fakat küçüklüğümden beri hayalimdeki meslek doktorluk.Artık bu meslek hayalden çıktı.Gerçekten kafama koydum.Doktor olmak istiyorum ve olacağıma da inanıyorum.Ayrıca kitap yazma yeteneğimin olduğunu inandığımdan dolayı hobby olarak yazar olmak istiyorum.Eğer çalışırsam her şeyi yapabileceğimi biliyorum... ______________
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.