Merhaba arkadaşlar. Bir internet sitesinde Youtube'un açılacağı ile ilgili bir haber okumuştum. Ayrıntılı bilgi için araştırdım. Google'a yazdım ve sonunda cevabını buldum... Umarım beğenirsiniz...
inşallah açılır ne diyelim bir iki kullanıcının gönderdiği videolar yüzünden dünyanın en büyük video paylaşım sitesinin kapatılmasını her zaman haksız buldum zaten ______________
inşallah açılır ne diyelim bir iki kullanıcının gönderdiği videolar yüzünden dünyanın en büyük video paylaşım sitesinin kapatılmasını her zaman haksız buldum zaten
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.