Forum'da ara:
Ara



Sizce?...
Onaylıyorum.
  0%
[ 0 ]
Onaylamıyorum.
  0%
[ 0 ]
Toplam Oylar : 0

Yazar Mesaj
Mesaj15.08.2008, 11:51 (UTC)    
Mesaj konusu: Üslubunuzu Beğenmedim

Selam bedava-sitem'ciler. Surprised Benim sorunum resim eklemeden karşılaştığım hatalar ya da bazı aksaklıklar değil. Açıklıyorum:


Bu oluşuma üye olan herkese 2 duyuru geliyor; 'Özür dileriz' ve 'Önemli Duyuru'ydu galiba. Bu duyuruları okuduğumda site yöneticilerinin bazı üyelerden muzdarip olduğunu gördüm. 'Bedava sitem bir eğlence sitesi olmalıdır' diyordu; siteyi bu kişilerin kötü tutumundan korumak için mahkemeye başvurulacakmış. İşini ciddiye alan yöneticileri her zaman sevmişimdir. Onlar adına üzüldüm. Confused Derken sitemle ilgileniyorum... ''Sayfalarımı Değiştir''e tıkladım ve karşıma şu çıktı:

Alıntı:
'Yeni editörde hala bazı hatalar var, lütfen biraz daha sabırlı ol, biz bunları zaman ile kaldırıyoruz!'.


...


Belki şimdi bu seni mi dertledi, diyorsunuz.. Ama ben böyle biriyimdir. Atıyorum sitenin moderatörü her yere reklam koymuştur. Site karışır, birşey demem; ama böyle lakaytlıklar görünce kaldıramıyorum. Bu ve bu tarz şeylerin siteden kaldırılmasını talep ediyorum. Bir yönetici en düşük seviyeye bile hitap etse üslubunu korumalı.


Sevgiler Saygılar.


Not: Bu mesaj bu foruma attığım ilk ve son mesaj olacaktır.
Mesaj15.08.2008, 12:20 (UTC)    
Mesaj konusu:

Merhaba,
Dediğiniz duyurular haberler bölümünden kullanıcılarımıza yapılmış olan duyurulardır ve yeni duyurular eklendikçe değişmektedirler.
Diğer bahsettiğiniz konu dikkate alınacaktır.
'Yeni editörde hala bazı hatalar var, lütfen biraz daha sabırlı ol, biz bunları zaman ile kaldırıyoruz'
Bu cümlede herhangi bir yazım hatası yok,fakat uslup biraz daha yumuşak tabiiki olabilirdi.Yeni bir versiyon üzerinde çalışılmaktadır ve bu da öneriler bölümümüzden duyurulmuştur.
Bizler sizlerin her türlü öneri,görüş ve eleştrilerinize açığız.
Mümkün olduğu kadar da önerileriniz doğrultusunda sistemimizi geliştirmek için çalışmaktayız. Lütfen bu tarz görüş,öneri ve eleştrilerinizi forumumuzun "öneriler" bölümünde yapınız.
İyi eğlenceler. Wink
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu