ARKADAŞALAR BEN ÜZERİNE TIKLANDIĞINDA AÇILACAK SAKLI ALT MENÜ OLUŞTURMAK İSTİYORUM EKLİYORUM AMA SİYETEYE GİRİP AÇINCA ÜYE ADI VE ŞİFRE İSTİYOR CSS BÖLÜMÜNÜ İNCELEDİM AMA BULAMADIM LÜTFEN YARDIM EDİN
@sonsahne: konu başlıklarını küçük harfle yazmalısınız.
En son geodunya tarafından 18.08.2008 11:22:02 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Öncelikle Yeni ßir Sayfa Açın Örnek İlahiler Olarak Kaydedin
Ardından Yeni ßir Sayfa Ekleyin Sayfanın Adı Abdurrahman Önül Olsun İçeriğinide Ekleyin Sonra Sayfayı Kaydetmeden Önce Sayfa İsmini Yazıldığı Yerin Altında Ana Sayfa Yazar Siz Onu Az Önce Açtıgınız İlahiler Olarak Değiştirin Ve Kaydedin .
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.