Yazar |
Mesaj |
-

net-tr
Uzman Üye
|
22.07.2008, 17:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
İnşallah Olur Bu Onerıyı 5-6 Aydan Berı Kafamdaydı..  |
|
↑
|
|
 |
-

seonet
Uzman Üye
Konum: don't be another, be yourself, you are more beautiful like this
|
26.07.2008, 19:07 (UTC) Mesaj konusu: Re: ARKADAŞLAR |
|
|
net-tr yazmış: seonet yazmış: tubebravo yazmış:  BUNU BİZDE YAPABİLİRİZ NEDİRKİ 2 DK BİLE MİZİ ALMAZ HER SAYFADA METNE VS BAŞKA ŞEYLERE BAŞLAMADAN BAŞINA SAYAÇ EKLEYİN OLAMAZMI..
YORUMLARI BEKLİOM
www.tubebravo.tr.gg
arkadaşa katılıyorum.biraz düşününce çözüm ortada.yöneticileri yormaya gerek yok diyorum ben.ayrıca bazı sitelerde olduğu gibi sadece o sayfanın ziyaret edilme sayısını gösteren sayaçlar mevcut.
örneğin bildiğimiz bir online pazarlama sitesinde ürün bilgi sayfasına giriyorsunuz.sayfanın alt kısımlarında bir sayaç var.o sayaç sadece o ürüne kaç kişinin baktığını gösteriyor.
bunun gibi örnekler çok o yüzden bence gereksiz olur.her sayfaya ayrı ayrı sayaç koyun olayı bitirin
Her Sayfaya Ayrı Ayrı Sayac Koyarsan O Sitenin Toplam Ziyaretçi Sayısını Gosterır
Bosu Bosuna Açmadık Yanı Bu Konuyu O Kadarda Kafa Var
reklam vermiş olmayayım ama gittigiyor da mesela ürün sayfasının altında bir sayaç var o sayaç o ürüne bakılma sayısını gösterir.
her sayfaya (yani tasarımın bir yerine değil) ayrı ayrı eklersen sadece o sayfa istatistiklerini görüntülersin. ______________
 |
|
↑
|
|
 |
-

derfel
Acemi Üye
|
26.07.2008, 19:20 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sitemizin genel istatistiklerini değerlendirebilmemiz açısından hoş olacağı kanısındayım. ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

net-tr
Uzman Üye
|
26.07.2008, 19:43 (UTC) Mesaj konusu: Re: ARKADAŞLAR |
|
|
seonet yazmış: net-tr yazmış: seonet yazmış: tubebravo yazmış:  BUNU BİZDE YAPABİLİRİZ NEDİRKİ 2 DK BİLE MİZİ ALMAZ HER SAYFADA METNE VS BAŞKA ŞEYLERE BAŞLAMADAN BAŞINA SAYAÇ EKLEYİN OLAMAZMI..
YORUMLARI BEKLİOM
www.tubebravo.tr.gg
arkadaşa katılıyorum.biraz düşününce çözüm ortada.yöneticileri yormaya gerek yok diyorum ben.ayrıca bazı sitelerde olduğu gibi sadece o sayfanın ziyaret edilme sayısını gösteren sayaçlar mevcut.
örneğin bildiğimiz bir online pazarlama sitesinde ürün bilgi sayfasına giriyorsunuz.sayfanın alt kısımlarında bir sayaç var.o sayaç sadece o ürüne kaç kişinin baktığını gösteriyor.
bunun gibi örnekler çok o yüzden bence gereksiz olur.her sayfaya ayrı ayrı sayaç koyun olayı bitirin
Her Sayfaya Ayrı Ayrı Sayac Koyarsan O Sitenin Toplam Ziyaretçi Sayısını Gosterır
Bosu Bosuna Açmadık Yanı Bu Konuyu O Kadarda Kafa Var
reklam vermiş olmayayım ama gittigiyor da mesela ürün sayfasının altında bir sayaç var o sayaç o ürüne bakılma sayısını gösterir.
her sayfaya (yani tasarımın bir yerine değil) ayrı ayrı eklersen sadece o sayfa istatistiklerini görüntülersin.
Tamam Kardeşım Tamam Tartısma Yapamıyacagım.. |
|
↑
|
|
 |
-

siirlerleyasamak
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
26.07.2008, 21:58 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ben de net-tr ye katılıyorum. Böyle bir sayaç olmalı ve az bakılan veya hiç bakılmayan sayfalarımızı tespit edip ona göre yeniden düzenleme yapabilmeliyiz...
En son siirlerleyasamak tarafından 26.07.2008 21:58:56 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
 |
-

photoshopar
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
26.07.2008, 23:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Züper olur
Ekstralar bölümüne eklenebilir.. |
|
↑
|
|
 |
-

net-tr
Uzman Üye
|
26.07.2008, 23:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ekstralar Bolumune Eklenır Olursa Muhtemelen Zaten..
Baska Yere Eklıyeceklerını Sanmıyorum.. |
|
↑
|
|
 |
-

tsltransfer
Acemi Üye
|
|
↑
|
|
 |
-

seonet
Uzman Üye
Konum: don't be another, be yourself, you are more beautiful like this
|
27.07.2008, 15:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bence öneri olarak zaten yapabilinecek şeyler istemeyin.
örneğin bedava-sitem in php yi desteklemesini isteyin => destek veririm.
ama zaten bedava-sitem çatısında yapılabilmesi mmkün olan sadece biraz araştırma gerektiren şeyleri istemeyin bence. ______________
 |
|
↑
|
|
 |
-

kraliyetailesi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
27.07.2008, 20:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
çok gereksiz bir ekstra  ______________
|
|
↑
|
|
 |
-

pisayisi
Acemi Üye
|
27.07.2008, 21:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kesinlikle bende istiyorum |
|
↑
|
|
 |
-

sevgi-sitem
Uzman Üye
|
28.07.2008, 11:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
OLSUN  ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

sevgi-sitem
Uzman Üye
|
28.07.2008, 11:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
şöle bişeyde olabilir
sayfa yı ne kadar ziyart edildigi biz tek görecez orda en çok ziyaret edilen sayfa başta olmak üzere tüm sayfaları ziyaret çıksın  ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

siteturka
Uzman Üye
|
|
↑
|