Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj22.07.2008, 17:10 (UTC)    
Mesaj konusu:

İnşallah Olur Bu Onerıyı 5-6 Aydan Berı Kafamdaydı.. Razz
Mesaj26.07.2008, 19:07 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: ARKADAŞLAR

net-tr yazmış:
seonet yazmış:
tubebravo yazmış:
Idea BUNU BİZDE YAPABİLİRİZ NEDİRKİ 2 DK BİLE MİZİ ALMAZ HER SAYFADA METNE VS BAŞKA ŞEYLERE BAŞLAMADAN BAŞINA SAYAÇ EKLEYİN OLAMAZMI.. Question
YORUMLARI BEKLİOM

www.tubebravo.tr.gg

arkadaşa katılıyorum.biraz düşününce çözüm ortada.yöneticileri yormaya gerek yok diyorum ben.ayrıca bazı sitelerde olduğu gibi sadece o sayfanın ziyaret edilme sayısını gösteren sayaçlar mevcut.

örneğin bildiğimiz bir online pazarlama sitesinde ürün bilgi sayfasına giriyorsunuz.sayfanın alt kısımlarında bir sayaç var.o sayaç sadece o ürüne kaç kişinin baktığını gösteriyor.

bunun gibi örnekler çok o yüzden bence gereksiz olur.her sayfaya ayrı ayrı sayaç koyun olayı bitirin

Her Sayfaya Ayrı Ayrı Sayac Koyarsan O Sitenin Toplam Ziyaretçi Sayısını Gosterır Wink

Bosu Bosuna Açmadık Yanı Bu Konuyu O Kadarda Kafa Var Wink

reklam vermiş olmayayım ama gittigiyor da mesela ürün sayfasının altında bir sayaç var o sayaç o ürüne bakılma sayısını gösterir.
her sayfaya (yani tasarımın bir yerine değil) ayrı ayrı eklersen sadece o sayfa istatistiklerini görüntülersin.

Mesaj26.07.2008, 19:20 (UTC)    
Mesaj konusu:

sitemizin genel istatistiklerini değerlendirebilmemiz açısından hoş olacağı kanısındayım.
Mesaj26.07.2008, 19:43 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: ARKADAŞLAR

seonet yazmış:
net-tr yazmış:
seonet yazmış:
tubebravo yazmış:
Idea BUNU BİZDE YAPABİLİRİZ NEDİRKİ 2 DK BİLE MİZİ ALMAZ HER SAYFADA METNE VS BAŞKA ŞEYLERE BAŞLAMADAN BAŞINA SAYAÇ EKLEYİN OLAMAZMI.. Question
YORUMLARI BEKLİOM

www.tubebravo.tr.gg

arkadaşa katılıyorum.biraz düşününce çözüm ortada.yöneticileri yormaya gerek yok diyorum ben.ayrıca bazı sitelerde olduğu gibi sadece o sayfanın ziyaret edilme sayısını gösteren sayaçlar mevcut.

örneğin bildiğimiz bir online pazarlama sitesinde ürün bilgi sayfasına giriyorsunuz.sayfanın alt kısımlarında bir sayaç var.o sayaç sadece o ürüne kaç kişinin baktığını gösteriyor.

bunun gibi örnekler çok o yüzden bence gereksiz olur.her sayfaya ayrı ayrı sayaç koyun olayı bitirin

Her Sayfaya Ayrı Ayrı Sayac Koyarsan O Sitenin Toplam Ziyaretçi Sayısını Gosterır Wink

Bosu Bosuna Açmadık Yanı Bu Konuyu O Kadarda Kafa Var Wink

reklam vermiş olmayayım ama gittigiyor da mesela ürün sayfasının altında bir sayaç var o sayaç o ürüne bakılma sayısını gösterir.
her sayfaya (yani tasarımın bir yerine değil) ayrı ayrı eklersen sadece o sayfa istatistiklerini görüntülersin.

Tamam Kardeşım Tamam Tartısma Yapamıyacagım..
Mesaj26.07.2008, 21:58 (UTC)    
Mesaj konusu:

Ben de net-tr ye katılıyorum. Böyle bir sayaç olmalı ve az bakılan veya hiç bakılmayan sayfalarımızı tespit edip ona göre yeniden düzenleme yapabilmeliyiz...

En son siirlerleyasamak tarafından 26.07.2008 21:58:56 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Mesaj26.07.2008, 23:02 (UTC)    
Mesaj konusu:

Züper olur Wink

Ekstralar bölümüne eklenebilir..
Mesaj26.07.2008, 23:08 (UTC)    
Mesaj konusu:

Ekstralar Bolumune Eklenır Olursa Muhtemelen Zaten..

Baska Yere Eklıyeceklerını Sanmıyorum..
Mesaj27.07.2008, 10:30 (UTC)    
Mesaj konusu:

böyle bir ekstra eklenirse gerçekten mükemmel olur.
Mesaj27.07.2008, 15:50 (UTC)    
Mesaj konusu:

bence öneri olarak zaten yapabilinecek şeyler istemeyin.
örneğin bedava-sitem in php yi desteklemesini isteyin => destek veririm.
ama zaten bedava-sitem çatısında yapılabilmesi mmkün olan sadece biraz araştırma gerektiren şeyleri istemeyin bence.

Mesaj27.07.2008, 20:52 (UTC)    
Mesaj konusu:

çok gereksiz bir ekstra Confused

Mesaj27.07.2008, 21:01 (UTC)    
Mesaj konusu:

kesinlikle bende istiyorum
Mesaj28.07.2008, 11:04 (UTC)    
Mesaj konusu:

OLSUN Wink
Mesaj28.07.2008, 11:33 (UTC)    
Mesaj konusu:

şöle bişeyde olabilir
sayfa yı ne kadar ziyart edildigi biz tek görecez orda en çok ziyaret edilen sayfa başta olmak üzere tüm sayfaları ziyaret çıksın Wink
Mesaj28.07.2008, 13:37 (UTC)    
Mesaj konusu:

olabilir güzel bir fikir

Sen Yorum Göndermiyorsan Demekki 1 Kişi Eksiğiz..

http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=54704
Mesaj19.08.2008, 20:35 (UTC)    
Mesaj konusu:

Insallah Olur Wink

Desteklerınız Icın Tesekkur Ederım
Önceki mesajları göster: