Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj19.07.2007, 18:53 (UTC)    
Mesaj konusu: Aman Ha,Bilen varsa ACIKLASIN

Arkadaslar benim sorum sol menülerden TARIH diye bir sayfa acmak istiyorum.Sol tarftan Tarih buttonuna tikladigimda acilan sayfada sunlarin yazmasini istiyorum.
OSMANLI TARIHI
SELCUKLU TARIHI
CUMHURIYET TARIHI
DÜNYA TARIHI gibi. OSMANLI TARIHINE tikladigimda yeni bir sayfa acilmasini istiyorum.Bunu Nasil Yaparim??? Yardimlarinizi bekliyorum sevgili kardeslerim.
Mesaj19.07.2007, 19:05 (UTC)    
Mesaj konusu: Yardım

İlk önce onları yeni bir sayfaya yaz. Sonra tarih sayfasına mesela: OSMANLI TARİHİ.Yazıyı işaretle.Sonra üstte html editörü varya orada bağlantı ekle butonuna tıkla.(hani dünaya resmi olan).Sonra sayfanın linkini yaz.OK?
______________
[img:9275fbfd24]http://komikben.tr.gg/sig.png[/img:9275fbfd24]
Mesaj19.07.2007, 19:20 (UTC)    
Mesaj konusu:

Merhaba kardes öncelikle sagol cevap icinama, yaziyi isaretle demissin ve de sonra sayfalarin linkini yaz demissin.BUNLAR nasil oluyor? Iste burayi anlamiyorum.Anlatirsaniz sevinirim.
Mesaj19.07.2007, 19:24 (UTC)    
Mesaj konusu: cevap

eski moderatörSmile Arkadasım öncelikle sayfalarımı yönete gir ve ordan yeni sayfa ac de. Yeni sayfaya tarih ismini ver. işte acıklamalarını içine yaz. Daha sonra mesela tekrar yeni bir sayfa ac osmanlı tarihi die yaz. Ama önemli olan orda bu osmanlı tarihi diye actığın sayfada ana sayfaya koyulsun diye bir secenek var onu değiştir ve tarih sayfasının altına koy. Benden bu kadar. www.kariyerist.tr.gg siteme bak bende kullanıyorum... Başarılar...
Mesaj19.07.2007, 19:29 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kariyerist kardes iste tam onu istemiyorum.Yani Menüden Tarih Buttonuna tikladigimda yine o Menü bölümünde Tarih Yazan yerde alt sayfa istemiyorum.Tarihe basinca yeni sayfa acilacak orada o konular olacak onlara tiklayinca yeni sayfa acilacak.Ilk Yorumdaki gibi.Yardimlarinizi bekliyorum Arkadaslar.
Mesaj20.07.2007, 05:59 (UTC)    
Mesaj konusu:

kariyerist in dediği olabilir
ama sen link vermek istiyorsun kanımca

osmanlı tarihi diye başlık aç sonra ona url ver bu kadar

bunun java scripti vardı bastığında alta açılıyodu bi bakim bulursam verrirrim
Mesaj20.07.2007, 18:43 (UTC)    
Mesaj konusu:

ya Kardes peki url nasil veriliyor?
Mesaj20.07.2007, 18:52 (UTC)    
Mesaj konusu: HAYRET YA

Ya Arkadaslar harbiden hayret yani.Yok mu bi baba yigit bunu anlatacak?ya Anasayfada soldaki menülere bir TARIH bölümü acmak istiyorum.O TARIH buttonuna tiklandiginda o TARIH sayfasinda karsima
OSMANLI TARIHI
SELCUKLU TARIHI
DÜNYA TARIHI diye buttonlar cikacak.ordanda mesela OSMANLI TARIHINE tikladigimda önüme osmanli tarihi cikacak.Ama Bütün bu olaylar tabi mesela ANASAYFADAKI TARIH bölümüne tikladigimda ANASAYFA da ki TARIH buttonunun ALTINA siralanmayacak.Arkadaslar bilen bir sürü INSAN var arkadasimiz var.Biri ALLAH icin sunu ANLASILIR bicimde ANLATSIN.SAYGILAR.
Mesaj21.07.2007, 10:26 (UTC)    
Mesaj konusu:

Merhaba, o istedigin tarzda (sayfalari cogaltmak) mümkün degil...

ama tarih ana sayfasinin icine digerleri icin button koy, butonu hazirlamis oldugun alt sayfaya yönelt...
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu