Yazar |
Mesaj |
-

royalportal
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
21.08.2008, 17:17 (UTC) Mesaj konusu: Re: aynen öyle |
|
|
volkantas yazmış: anlattıgını sayende yapabildim hepsi oluyor allah razı olsun sadece o resim sayfamı kaplamıyor tablo bügüdügünde resim sayısı artıyor tek resim olsun istiyorum.sorun sadece bu bunu aşamıyorum.digerleri oluyor.
tek resim olması için tablo büyüklüğün kadar resim koyman lazım.
sendeki resim çok küçük o nedenle istediğin olmaz daha büyük bir resim koyarsan olur.______________ Fenerbahçe Taraftarı İçin Şık tasarımlı bir site yaptık.
Umarım beğenirsiniz.
www.bin907.tr.gg
|
|
↑
|
|
 |
-

kartalcafebjk
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
21.08.2008, 20:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşlar konu silinmediği için o zamandan kalmış ama ben öğrendim hem burada cevap yazıp yardımcı olan arkadaşlara çok tşkler büyük ilgiydi  ______________
BİRGÜN BELKİ YENİDEN DEDİK VE YENİDEN GELDİK(bu sevdadan vazgeçersek AllAh belamızı versin....)
|
|
↑
|
|
 |
-

royalportal
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
21.08.2008, 20:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kartalcafebjk yazmış: arkadaşlar konu silinmediği için o zamandan kalmış ama ben öğrendim hem burada cevap yazıp yardımcı olan arkadaşlara çok tşkler büyük ilgiydi
başka soranlarda olduğu için yinede yayarlı oldu başlığın  ______________ Fenerbahçe Taraftarı İçin Şık tasarımlı bir site yaptık.
Umarım beğenirsiniz.
www.bin907.tr.gg
|
|
↑
|
|
 |
-

kartalcafebjk
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
21.08.2008, 20:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
royalportal yazmış: kartalcafebjk yazmış: arkadaşlar konu silinmediği için o zamandan kalmış ama ben öğrendim hem burada cevap yazıp yardımcı olan arkadaşlara çok tşkler büyük ilgiydi
başka soranlarda olduğu için yinede yayarlı oldu başlığın evt diyorum ya çok tşkler bütün herkes yararlandı ve benimde site tasarımım çalınmış ______________
BİRGÜN BELKİ YENİDEN DEDİK VE YENİDEN GELDİK(bu sevdadan vazgeçersek AllAh belamızı versin....)
|
|
↑
|
|
 |
-

royalportal
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
21.08.2008, 20:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kartalcafebjk yazmış: royalportal yazmış: kartalcafebjk yazmış: arkadaşlar konu silinmediği için o zamandan kalmış ama ben öğrendim hem burada cevap yazıp yardımcı olan arkadaşlara çok tşkler büyük ilgiydi
başka soranlarda olduğu için yinede yayarlı oldu başlığın evt diyorum ya çok tşkler bütün herkes yararlandı ve benimde site tasarımım çalınmış
güzel bi cümle olmuş.
modlara bildirin gereken yapılır umarım.______________ Fenerbahçe Taraftarı İçin Şık tasarımlı bir site yaptık.
Umarım beğenirsiniz.
www.bin907.tr.gg
|
|
↑
|
|
 |
-

herkesfarkli-herkesesit
Acemi Üye
|
21.08.2008, 20:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Oyunlar 2008 e tşkrler edin yani bana
[/u] |
|
↑
|
|
 |
-

ironarchives
Uzman Üye
|
21.08.2008, 20:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Merhaba,
Arkadaşlar Sorun Çözüldüğüne Göre Başlığı Sohbet Alanına Çevirmeden Konuyu Kapatın
Aksi Halde Kilitlemek Zorunda Kalacağım..
Konu Yeterince Uzadı Zaten
İyi Eğlenceler...______________ www.ironarchives.tr.gg |
|
↑
|
|
 |
-

royalportal
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
21.08.2008, 20:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ironarchives yazmış: Merhaba,
Arkadaşlar Sorun Çözüldüğüne Göre Başlığı Sohbet Alanına Çevirmeden Konuyu Kapatın
Aksi Halde Kilitlemek Zorunda Kalacağım..
Konu Yeterince Uzadı Zaten
İyi Eğlenceler...
bunu yazana kadar kitleseniz banada söz hakkı düşmezdi
başlık bencede kapansın.
uyarı için tşk. ederim.______________ Fenerbahçe Taraftarı İçin Şık tasarımlı bir site yaptık.
Umarım beğenirsiniz.
www.bin907.tr.gg
|
|
↑
|
|
 |
|