Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj26.08.2008, 04:43 (UTC)    
Mesaj konusu: imeem.com dan upload ettiğim parçaları siteme ekliyorum ama

tüm yöneticilere ve arkadaşlara selamlar;
www.imeem.com dan sitem için parça upload ediyorum.embedlerini edit sayfamdan kaynak formatında html olarak da giriyorum...fakat sayfada açılan müzik dosyaları bir müddet sonra sadece bir-kaç saniyeyle sınırlı ve ortalardan başlıyor.mesela parça diyelimki 06:15 uzunluğunda..parçanın atıyorum 03:18 ile 03:27 arasındaki kısımları kadar olan bölümü çalıyo...sadece birkaç parça tam çalıyo...yardımcı olursanız minnettar kalacağım...ilginiz için şimdiden şükranlarımı sunuyorum.
Mesaj26.08.2008, 05:10 (UTC)    
Mesaj konusu:

örnek verseydiniz daha iyi olrudu ama sitenizin ana sayfasının en altındaki de öyle diyorsanız sorun yok.. soru sizin pc den veya browserinizden kaynaklanıyor olabilir...
______________
Mesaj26.08.2008, 23:19 (UTC)    
Mesaj konusu:

ilginiz için gerçekte çok teşekkür ediyorum,sadece örnek vermemi istediğiniz için birkaç tane örnek veriyorum.bu arada bilgi teşkil etsin diye söylüyorum yalnızca,bu problemi ben ilk defa yaşamıyorum,PC ve browserla ilgili olsaydı heralde hepsinde aynı problem olurdu.mesela giriş sayfasındaki parça tam olarak çalışıyor.zaten önceki mesajımda tam çalışanların da olduğundan bahsetmiştim.siz yinede zahmet olmazsa eğer bununla ilgili bir çözüm yolu bulabilirseniz,duyarsanız,başka arkadaşlar böyle bir konu açıp da,bu probleme yönelik ipuçları elde ederseniz lütfen yardımcı olun bana.şimdiden çok teşekkür ediyorum,herkese kolay gelsin.

"mp3 Dinle" sayfamda "utangac-ceyhun","hatira defteri"."masum ask","Muhayyerkurdi Sazsemaisi" ve "Garip" isimli parçalar bu problemi teşkil ediyor.

son olarak kusurumu mazur görürseniz,bende tam çalışmayan html kodlarından bir tanesini size gönderebilirim,acaba aynı problem sizin PC nizde de olacak mı? biraz fazlaca yazdım,özür ve teşekkürlerimle..
Mesaj26.08.2008, 23:39 (UTC)    
Mesaj konusu:

O Ekledıgınız Seyde Sorun Vardır HePSınde Bu Tur Sorunlar Olmaz

Iyı EGLENCELER Wink
Mesaj27.08.2008, 02:21 (UTC)    
Mesaj konusu:

net-tr yazmış:
O Ekledıgınız Seyde Sorun Vardır HePSınde Bu Tur Sorunlar Olmaz

Iyı EGLENCELER Wink



anladım,embed kodlarını tekrar gözden geçireceğim ya da aynı dosyaları yeniden upload edeceğim,teşekkür ederim
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu