arkadaş lar ben sitemi html kod bölümü yaptığım için bir şey yapmak istedim ama yapamıyorum örneğin bir sayfa yaptım basit kodlar sayfaya tıkladığında yanına oraya koyduğun yazılar gelir.Ben sadece bir tane yapabiliyorum bunlarda başka olmuyor yani o kadar enter a basıyorum alta kaymıyor yazı biri yardım edebilir mi?
En son avcu1967 tarafından 27.08.2008 09:18:16 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Da açık anlat anlaşılmıyor mümkünse resimle anlat ______________ Sanal-reklam.tr.gg Hakkında Akıllara Takılan Tüm Soruların Yanıtları www.sanal-reklam.tr.gg'de Mevcuttur.İncelemenizi Tavsiye Ediyoruz.
kardeş hani kutu içine alınıyor ya işte ondan bn bir tane alabilyorum daha fazla alıyorum ama üsttekine yapışıor enter e tıklıyorum ama olmuyor yine yapııyor alta indir cm yani o nasıl oluyor
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.