Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj29.08.2008, 08:21 (UTC)    
Mesaj konusu:

ßana ßenzeyen Robot...

Herşeyime o Gitsin Razz DeRshane - OkuL VS.

ßen PC ßaşında Very Happy
Mesaj29.08.2008, 12:35 (UTC)    
Mesaj konusu:

mistanbul yazmış:
pc de söylediğini yazı haline aktarma programı

mesela ben bu cümleyi söyleyince mikrofondan direkt bu yazıyı yazmalı bir yandanda Razz Razz

Böyle birşey yakın gelecekte olacak zaten. Denemeler yapılıyor. Tabi Türkçe olarak kullanmamız ne zaman olur bilemem ama İngilizce versiyonu yakın gelecekte var olacak.

Arrow Matrix'teki gibi herşeyi beynimize 10 sn içinde yüklemek.
Mesaj29.08.2008, 17:42 (UTC)    
Mesaj konusu:

mistanbul yazmış:
pc de söylediğini yazı haline aktarma programı

mesela ben bu cümleyi söyleyince mikrofondan direkt bu yazıyı yazmalı bir yandanda Razz Razz

güzel bir icat
Mesaj29.08.2008, 18:23 (UTC)    
Mesaj konusu:

ders kaynatma robotu
Mesaj29.08.2008, 18:35 (UTC)    
Mesaj konusu: olurmu olur

Bnm dusuncem su artık doktora gidilmeyecek. Nasıl ki lazer tedavisi var tıpkı öyle

örn; doktorla msnden görüscez. atıyorum basımız agrıyo DR. msnden bize ışık yollucak ekrandan düz bi şeklde bize yansıycak. Basımzıı o ışıga dogru getrcez bi kac dk. snra gececek ..

Yani ilaç tedavisi ve doktara gidilmeye son!!!

belki bazılarımıza saçma gibi gelebilir ama neden olmasın sonucta lazer tedavisi var... Wink

nasıl Question