Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj31.08.2008, 21:46 (UTC)    
Mesaj konusu:

evet bende şikayetciyim

faturayi şişiriyorlar

birşey indirmedigim halde 12 gbyi gectim Crying or Very sad

nasil oldu anlamadim

bu yuzden abimden kackere dayak yedim Sad

sonunda kotasiz yaptik ve kurtulduk Razz
Mesaj31.08.2008, 22:49 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: TTnet resmen soygun yapıyor.dava açın

emrebozurt yazmış:
arkadaşlar TTnet rresmen soygun yapıyor.ADSL bağlantısı yapıyorsunuz.size hiçbir açıklama yapmadan,anlaşma imzalatmadan getirip bağlıyorlar.iptal ettirmek istediğinizde ise tam iki yıl iptal etmiyorlar.kapatsanız bile iki yıl aynen ödeme yapmak zorundasınız.bu resmen insanları soymak.ben hem tüketici hakları derneğine müracatta bulunacağım,hemde mahkemeye vereceğim.çünkü bağlantıyı yaparken bu konuda açıklama yapmadılar.mağdur olanlarında TTnete dava açsınlar.benden söylemesi.böyle bir zorbalık dünyanın hiç bir yerinde yok.tanıdığım birçok insanda bunları dava ediyor

bir eşyayı alırken hiç araştırmıyormusunuz bende ttnet üyesiyim iyi kötü şeyler oluyor yani net sorunları bağlantı kopma vesaire zaten ttnet kampanyasını anlaşmasında yazıyor 2 yıl zorunludur diye bu türkiyede sadece ttnetde yoktu dijitürkdede bu uygulama vardır bunun amacı verdikleri modemi (bedava-modem) beleşe getirmeye çalışanlar olmasından kaynaklanıyor mesela ben bağlantımı yaptım 2 ay bedava net ve modem 2 ay sonra bağlantımı iptal ettirirsem ne olur 2 ay artı modem kaarım olur tabi bu benim düşüncem şunuda duydum dünyada en pahalı net türkiyede ... Sad Sad Sad
Mesaj01.09.2008, 03:39 (UTC)    
Mesaj konusu:

ßiRi diye yeni şey acaßa nasıL oLacak ??
Mesaj01.09.2008, 06:36 (UTC)    
Mesaj konusu:

tasarimedia yazmış:
evet bende şikayetciyim

faturayi şişiriyorlar

birşey indirmedigim halde 12 gbyi gectim Crying or Very sad

nasil oldu anlamadim

bu yuzden abimden kackere dayak yedim Sad

sonunda kotasiz yaptik ve kurtulduk Razz
Önceki mesajları göster: