Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj09.09.2008, 10:37 (UTC)    
Mesaj konusu: arşivde yer varmı eskilerden gururum5e!!!!!

öncelikle herkeze selam bu benim yanılmıyorsam serbest köşede 10 aydır 2. başlığım gelelim bu başlığı niçin açtığıma

artık foruma bir çok sebepten dolayı eskisi kadar girmiyorum, zaten arşivdekiler yani eskiler[color=red]

ne dediğimi anlarlar, yada ne demek istediğimi bu başlığımın yönetimce tepki çekeceğini belkide bunun için bana kızacaklarını düşünüyorum , ama bu düşüncelerim beni bu başlığı açmaktan, duygu ve düşüncelerimi yazmaktan alamıyor
foruma eskiden girdiğimde çok keyif alır sabahlara kadar forumda olurdum bunu bir çohu iyi bilir ozamanlar çok keyifliydi şu anda arşivin tozlu raflarında başlıkları kilitlenmiş,popülerliğini kaybetmiş,ESKİMİŞ, birçok başlığımız var, ve orada genelde biz eskiler varız . tamam haklısınız yenilerede şans tanımak gerekir ama eskileri bu forumu forum yapan, ailesinin bir parçası gibi gören biz eskilerede vefasızlık yapmamak gerekir diye düşünüyorum.
forumdan yeni siteleri destekleyen, en güzel yeni kodları paylaşan, birbirlerini destekleyen,elimizden geldiğince yardımsever olmaya çalışan bizler değilmiydik, ne oldu herkez nerde diye foruma giriyorum bakıyorum neredeyse tamamı arşivde,
forumda açılan başlıklara bakıyorum inanamıyorum, süper kod yumulun, kapışın,yokmu babayiğit, vs vs inanamıyorum bu nasıl bir uslup, nasıl bir türkçe, başlığa teşekkür yazmamışlar diye neredeyse küfür edecekler, bu kadar olmaz , olamaz, bu forum benim için çok özeldi ben bedava-sitem. com ile tanıştıktan sonra benim ailem olmuştu şimdi bakıyorum forumdakilerin yaş ortalaması 12, 15 tamam . genç arkadaşlarımızın olması çok güzel amaaaa bu arkadaşlarımızın günlük hayatta arkadaşlarınla konuşurken kullandıklar uslubu buradada kullanmaları ne kadar doğru?
benim bir mesajımda bana hoşgeldin diyen arkadaşımıza kızıyorsunuz burası teknik bir forum diyorsunuz iyide bunları görmüyormusunuz ??

eskilerede kızmıyor değilim biz değilmiyiz tavşana kızıp ormanı yakan, nerdesiniz, nerdeyiz diyeceksinizki arşivdeyiz, yine birşeyler yazsak ya kilitlenecek yada arşivdeki yerimizi alacağız , tamam haklısınızda ama bir zamanlar ailemizin parçası gibi sevdiğimiz forumun ne suçu var .
arkadaşlar gelin eskisi gibi yine bir arada olalım , birbirimizi forumda 3 gün görmesek endişelenirdik ama şimdi ne oldu bize ,yine forumda güzel paylaşımlar yapalım(tabi kurallara uyarak)

burasının demokratik bir forum olduğunu umarak bu düşünce ve duygu paylaşımımı yapıyorum umarım kilitlenmez ve özgürce kimse kimseyi kırmadan, duygu ve düşüncelerini yazabilir umuduyla www.gururum5.tr.gg[/color]
______________
Mesaj09.09.2008, 10:38 (UTC)    
Mesaj konusu:

Arrow http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=50324

Burda Gereklı CevaP Verılmıs

Iyı Eglenceler Wink
Mesaj09.09.2008, 10:39 (UTC)    
Mesaj konusu:

guzel yazi ayrica katiliyorum..o eski paylasimlar yok artik.
______________

Mesaj09.09.2008, 10:42 (UTC)    
Mesaj konusu:

Merhaba,
Vefasızlık yapmış mıyız sizce Razz
Topluluklar bölümü siz ce neden sadece yardımsever rütbeli ve BS- Bağımlılarına özel Question
Daha kaliteli paylaşımlar yapmak o bölümde sizlerin elindedir.
Bizler her kullanıcımıza eşit mesafede olmak ve herkesi eşit görmek durumundayız.
İyi eğlenceler.
Mesaj09.09.2008, 10:43 (UTC)    
Mesaj konusu:

çok haklısın abla çokkkkk artık seninle aynı görüşte olan çok... saygılarımla
Mesaj09.09.2008, 10:45 (UTC)    
Mesaj konusu:

Merhaba,
Aynı konu olduğu için konuya bu linkten devam edelim lütfen.
İyi eğlenceler. Wink

http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=50324
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu